Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    08. Veljača 2018. 00:29

Šta je ovo Maca, Luce i ja. Sve tri isti dan pregledi kukova. Nama je isto sve u redu, a nismo ni mi široko povijali. 🙄 Luce, još malo i neće ni te gaće nosio. Za guzu koristim jgl, a za kupanje smo prvo koristili babylove bademovo. Jako je jeftino, a moja L je iz rodilišta došla sva ono, suha koža od glave do pete. Doslovno. Tako da smo mi nju trackali svaki dan više puta, plus kupanje u tom ulju. Pedijatrica nam je na prvom pregledu preporučila aderma ulje za kupanje i sad to koristimo. 

• Dolores123
    08. Veljača 2018. 07:48

Cure ja uopce nisam sigurna da je to od klora, sad vec 2 dana je kupam u prekuhanoj vodi s bademovim uljem i ja ne vidim pomaka.kroz nic joj se liceko bas jako zacrveni, ja mislim da je u pitanju nesto drugo ali neznam sto.jos cu do kraja tjedna tako kupat pa ako nebude promjene idem natrag kod pedice.
    E da htjela sam vam reci da sam kupila onaj medo Doddo za 320 kn koji oponasa zvuk maternice i mogu vam reci da sam iznenadena, zaspi pored toga samo tako bez nosenja i cendranja.Skupo ali je super, nisam mogla vjerovati da to tako umiruje djecu.Preporucam svakome.

luce <3
    08. Veljača 2018. 09:00

Hedgehog a ko ce vise znat, vidis mi jesmo siroko povijali al s onim svedskim pelenama na cicak koje imaju umetak u sebi, a kad smo bili na prvoj kontroli ortoped je reka da te ne valjaju i eto ti.... Al dobro, svo zlo u tome bilo...
    Dolores, a da probate malo prorijedit ta kupanjak jer voda dodatno isusuje kozu... Probaj je cesce mazat... Super sto ste pronasli laksi nacin za uspavat.... Kod nas pali aplikacija sa sumovima i malo mazenja, to ne traje dugo tako da nam je za sada dobro... 

• sretna
    08. Veljača 2018. 09:20

Dolores da nije crvenilo na licu od suhog zraka zbog grijanja? 
    Ja nisam ni jednig siroko povijala jer to kod nas ne preporucuju kao preventivu i oboje imaju dobre kukove

luce <3
    08. Veljača 2018. 16:29

Yel Adrian bas lipo napreduje

• Dolores123
    08. Veljača 2018. 18:15

Yel

Cure, ja sam inace osjetljiva sto se tice koze (znate moje aterome, jaja poslije depilacije i osipa kad sam na hitnu isla?)
    Od johnson ulja dobijem osip.
    Malcu sam tek nedavno uvela malo nivea kupke u vodu.
    Dolores jel mazes bebu s cim nakon kupanja?

Probaj bez iceg, samo vodu, posusi i pavlovicevom lagano prodji svuda?

Da s Nivea uljem ali samo malo po vratu i u pegibima, ostalo nista.kupila sam od a derme kremu i kupku jer je rekla dr da je to atopijski dermatitis izazvan klorom.probat cu s adermom pa cemo vidit.

• Barbi13
    08. Veljača 2018. 19:19

Yel

Mama djetinjastija od bebacha :D
    Evo malog bumbara :)

Ej draga Yel,drago mi je zbog tebe i bebaca da je sve doslo na svoje,A je presladak i ljepo napreduje.Stan ti je super i svidja mi se jer ima puno svjetla.Saljem vam puno pusa i zagrljaja😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    09. Veljača 2018. 09:39

Presladak je A!

• Dolores123
    09. Veljača 2018. 18:58

A koji broj dude imas? Ja imam avent i sad sam na dudi br 2 jer se s br 1 jako mucila i jako je vukla

• Amore
    09. Veljača 2018. 19:11

Yel

😍

Cure, jel moguce da su rupice na bocicama premale?
    A jede, place, jede, place, grabi dudu, vuce, place?

Moguce je, ne znam koju koristis, mi imamo Nuk, i kod kupnje treba gledati ne samo od koliko do koliko mjeseci, nego sa strane sitnije pise s, m ili l, s za vodu/ caj, m za mlijeko, a l ako eventualno netko daje guscu hranu tipa cokolino na bocu..Kod Aventa isto tako, postoji neka slicica, tipa dvije, tri kapljice ili variable flow. Za druge proizvodjace ne znam, ali najvjerojatnije je ista shema

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.