Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    22. Siječanj 2018. 19:20

Joooj sanjchi preslatka jeeee😍😍😍😍😍 
    Nikola i nona njegova 😇 Nitko nam ne vjeruje da jos nema niti 2 mj 😂😂

url=https://daisypath.com]

maca1510
    22. Siječanj 2018. 22:16

Ahahahahah yel bas me nasmijao A!! Preslatke su mu faceeee 😂😂😂
    Sanjchi-da ,na ovu jaknu pise da je za dijete od 6 mj a njemu je u milimetar tocna😂😂 
    Doduse sigurna sam da je neki manji kalup ili je to za nekog malog kinezica od 6 mj(mada pise da je made in France) 😂😂

luce <3
    23. Siječanj 2018. 00:24

Sanjchi a vidi Luce male sarmerice, super mi je slika s ogledalom 😍
    Nikola je bas veliki decko... Nije ni moja Nera majušna, ima 5800g, velicinu 62 nosimo ima vec par tjedana, sad nam je taman, mislin da nece bit jos dugo u njoj😂 al on mi pari bas veliki
    Yel mali je komedija, koje face cini 😂😂

maca1510
    23. Siječanj 2018. 08:50

sanjchi255

Pa bas je velika beba..koju vel nosi? Mi smo tek presle na 62 prije par dana😅

Mi smo vec par dana na 68, nemoze nosit nista od br 62🙈

• Mamuka
    23. Siječanj 2018. 16:17

Cure dicica su van bas slatkisi. 😍
    Luca je bas neka njeznica, prava curica. Nikola je vec decko a ne beba, bas je veeelik. Mislim vas obojete ste veliki pa nije da bas ima na koga bit mali. A Adrian je bas neka faca, slike su hit 😂
    Maca eto vidis kako to bude. Najbolje je slusat sebe. Super pa je doktorica tako predana. Ima ih dobri a ima ih stvarno koma. Mi imamo privatni broj od naseg peda pa kad je stani pani zovemo. A za neke osipe il tako nesto laganije slikamo pa saljemo slike i rjesimo stvar telefonom. Ne volin ga zvat u slobodno vrime al kad 
    moramo zovemo.
    Kod njega su dvi cekaonice, za zdravu i za bolesnu dicu a bebe idu priko reda al svejedno samim tim sto dolazis tu izlazes se virusima pa dzabe i 2 cekaonice i to sto ides priko reda.
    Mi smo vec nekih 10ak dana presli na 68. 62 moze neke 2 majcice i 1 trenerkicu koje su veceg kroja. Ostalo sam spakirala. Al definitivno mu tribaju pola broja vece gace nego majca. 
    Zasad smo dobili najvise robice 68 pa se nadam da ce usporit sa rastom da to iskoristimo 😂
    Jucer smo bili sa micicom na kontroli i doktorica je rekla da mora na operaciju vadit taj 3. krajnik jer joj terapija apsolutno nista nije pomogla. Ni doktorici nije jasno kako bas nikakvog pomaka nema pa je rekla da vise nema smisla niti jos neku drugu terapijubdavat kad na ovo nije reagirala.
    Cim prodje krstenje morat cemo to rjesavat pa da nspokon i ona a i mi odmorimo id tog glupog krajnika

luce <3
    23. Siječanj 2018. 16:37

Mamuka a joooj, al opet bolje da se toga sad rjesi nego da vuce to jos neko vrime pa da se muci i ona i vi

Barkleys
    24. Siječanj 2018. 08:08

Ajme Yel, baš je bebica. Po izrazima lica. Super za cijepljenje!👍Kako su vaše bebe velikeeee. Moja L ima 4,300 i 56cm. Pedijatrica kaže da je to sve unutar normale. Bitno da se vidi da dobiva na težini i sve. Mi još uvijek nosimo 56 broj, ali neke stvari su joj premale, valjda ovisi od proizvođaču. U 62 doslovno pliva. 🤣🤣🤣 Ajme Nikola je pravi frajer. S tom jaknicom. I tenisicama. 😍😍😍

luce <3
    24. Siječanj 2018. 16:07

Hedgehog moja se rodila s 4220g i 52cm 😂😂

luce <3
    24. Siječanj 2018. 20:22

Yel napokon neki pomak 👍👍

• Mamuka
    24. Siječanj 2018. 22:40

Ma nije ta operacija nista strasno. Najgori dio price je opca anestezija jer nikad ne znas kako ce reagirat kad se bude budila. A s hranom ionako imamo problema pa to tekuce ce njoj bit taman po gustu. Samo sa ovih 13,5kg na 102cm ce bit jos gore. Al dobro, svo zlo u tom bilo. Ja se samo nadam da ce nakon toga pocet normalno spavat i da nece bit doslovno stalno prehladjena. Od polivice 9. miseca do sad jedino nekih tjedan dana nije bila prehladjena dok je antibiotik jos djelova a cim je on prista odman se sve vratilo i nos joj stalno curi a pomalo i kaslje zbog tog sekreta koji se skuplja u plucima.
    Yel A je bas pravi decko. On i misko su skoro istih mjera samo misko ima skroooz buckastu glavu a A ima nekako normalnu.
    Kako su ti pricala o mukama po hranjenju ne bi se po njem reklo da ga ista muci koliki je 😂
    Drago mi je da se selite. Nadan se da ce od sad stvari ipak krenit na bolje. 😉
    Hedge ne brini, kili nista ne znace. Bitno da se L lipo razvija i da ima plus na vagi u granicana normale. Razumin te da bi volila da je to malo vise ali ne brini bit ce ona super cura. Vidit ces kako vrime bude odmicalo da ce se te razlike sve vise topit i bit ce sa nekih godinu ipo do dvi skoro pa svi isti...
    Sve sam to prosla, i zivciranje i sekiranje zasto se ne deblja malo vise al sve je to bzvz jer je zdrava i nista joj ne fali ni ovako strkljavoj. Jedini “problem” nam je nac odgovarajuce rabatinke i tajice al to bas i nije nesto sta se moze smatrat problemom zar ne 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.