Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    31. Siječanj 2018. 19:45

Ma stvarno sramota kako danas muce zene,ja se samo pitam da se radi o njihovim zenama/kcerima bi li se i onda tako ponasali. Ma sram ih moze bit!
    Yel bas mi je drago da se selite 🎉🎉🎉🎉 napokon svoj mir,neprocjenjivo!!! 
    Btw bila sam jucer na pregled sa Nikolom ,ima 65 cm i 6,730 kg😂😂 prasac mali 😀

url=https://daisypath.com]

• Bebushka
    31. Siječanj 2018. 19:47

Ajme maca, ne mogu virovat!!!
    Dobro da ti muz nije sad doma mislim da bi se moj isa fizicki obracunat s njima da cuje takvo nesto, a ka ono tjesimo se da je sve dobro zavrsilo, al ne mos se ne zapitat jel bas moralo tako bit... 

maca1510
    31. Siječanj 2018. 20:12

Bebushka

Ajme maca, ne mogu virovat!!!
    Dobro da ti muz nije sad doma mislim da bi se moj isa fizicki obracunat s njima da cuje takvo nesto, a ka ono tjesimo se da je sve dobro zavrsilo, al ne mos se ne zapitat jel bas moralo tako bit…

Muz je luuuud! Reko je ako ikad vise nakon ovog se i odlucimo na dijete idem u Podobnika privatno. Sramota da tolike novce moras dat za porod a da ne umires od straha oce li te ko slomit,oce li ti dijete izac zivo, i da se neko prema tebi ponasa normalno. Uzas !

luce <3
    31. Siječanj 2018. 20:16

Maca 😱😱😱😱😱😱😱😱 uzas!!!!! Prestrasno, ocito st rodiliste voli mucit zene!!! Tako su i mene drzali 11h na dripu, da bi zavrsila na carskom i od glavne sestre nakon par dana dobila komentar kao vama je beba bila velika a vi niste velika zena tribali ste i ranije na carski... Srecom pa ti je Nikola ziv i zdrav i super napreduje!!! 

maca1510
    31. Siječanj 2018. 22:52

luce <3

Maca 😱😱😱😱😱😱😱😱 uzas!!!!! Prestrasno, ocito st rodiliste voli mucit zene!!! Tako su i mene drzali 11h na dripu, da bi zavrsila na carskom i od glavne sestre nakon par dana dobila komentar kao vama je beba bila velika a vi niste velika zena tribali ste i ranije na carski… Srecom pa ti je Nikola ziv i zdrav i super napreduje!!!

Od jucer mi se samo mota po glavi sta se sve njemu moglo desit radi njih! Ja neznam jel oni vole mucit ili cekaju do zadnjeg trena pare. Stvarno vise neznam sta bi mislia. Tako ti je i meni sljedece jutro dosla doktorica koja me i primila i govori a mi smo vidjeli da je beba velika ali sta ces,bitno da je proslo. Tad nisam shvacala sta je rec al sad tek kuzim. Ma sramota ...

maca1510
    31. Siječanj 2018. 22:54

sta je htjela rec*

luce <3
    01. Veljača 2018. 01:12

Ma katastrofa!!! Maca koja doktorica ti je bila? 

maca1510
    01. Veljača 2018. 10:38

luce <3

Ma katastrofa!!! Maca koja doktorica ti je bila?

Dr Brankica,ona crna. 
    Sanjchi- Luce je prekrasnaaaa 💝💝
    Yel- da,ni meni nije nimalo ostao porod u ljepom sjecanju,niti je iskustvo koje zelim ponovit, niti sam zaboravila ,jos uvijek se sjecam svake sekunde i svake boli. Kazu proc ce s vremenom, nekako mislim da meni nece proc... 

luce <3
    01. Veljača 2018. 14:23

Meni je isto sve to ok proslo jedino sto mogu zamirit sto me ranije nisu poslali na CR... Meni je bila doktorica Resic i bas je super bila, dolazila me dva put posjetit u sobu tokom boravka (van vizite) i s njom sam se dogovorila da mi ona skine savove i to je napravila iako taj dan nije radila u ambulanti nego na hitnom, dosla je samo zbog mene...

• Mamuka
    01. Veljača 2018. 16:31

Maca Ajme meni bas koma. Nikako mi nece bit jasno zasto u St sve mora bit komplicirano i riskantno kad moze bit jednostavno. To ne mogu razumit nikako. Jer kvako kompliciraju zivot i nama i sebi.
    Maca sljedeci put nadji doktora za platit i to je to. Nazalost ni Podobnik nije rjesenje jer cim se stvari malo zakompliciraju oni nisu opremljeni za to i voze na Sv Duh. Siguran si samo ako doneses dobru kuvertu. Na kraju se sve svodi na to.
    Kakve Hopokratove zakletve kakvi li bakraci, samo se pare broje 🤬🤬🤬🤬
    Al moran primjetit da ni tvoj doktor nije bas reagira jer tebi je beba cilo vrime bila velika i on je vidio kolika je jer u bolnici si isla tek oko termina a do tad si bila kod njega. Mislim da je i on triba vidit da tvoja zdjelica nije te velicine da malo veca beba izadje prirodnim putem. Zasto on nije inicira CR? Zasto on nije mjerio zdjelicu?
    Po meni je on bio prvi koji je to triba konstatirat. Jer kad dodjes u bolnicu njima je prvo jel beba zdrava i jesi ti zdrava. Mozda da te tvoj doktor posla da dogovoris CR ne bi bilo problema. Kazen mozda jer St je uvik lutrija i nikad ne znas ko ce te od doktora zapast, neki fanatik il neko normalan.
    Koliko znam vani se gleda velicina zdjelice kod rodilje i radi se procjena mogucnosti prirodnog poroda a kod nas toga nema. Po defaultu ides na prirodni ako je uredna trudnoca pa ako ne ide nakon svih mogucih pokusaja onda posalju na CR. Zalosno da imas PTSP od poroda al tako je. I to se vrlo cesto dogadja.
    Stvarno grozno iskustvo. Nadan se da ce to ipak zacijelit koliko toliko da te ne bole ledja i da nemas problema s donjim dijelom. Najmanji problem je ic na CR kod sljedeceg poroda. Al zato sljedeci put obavezno kuvertu pripremit jer zdravlje nema cijene. Il bolje receno kod nas zdravlje ima cijenu 🤬🤬🤬🤬🤬😡😡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.