Dolores/sanjchi - bolje da i ne pisem koliko moj jede😂 moj pojede 160ml (vode) i 5 mjerica Aptamila i tako svako 3h😂 danas je poceo nakon 2 ipo h trazit jos, bas se mislim da mu je mozda mlijeko preslabo! Noc mi zna odspavat nekad 4h a nekad zna i opalit 7h u komadu. Najcesce imamo u jednom hranjenju dva prekida za podrigavanje ali pojede sve. Rjetko kad zafrkava pa zaspe,onda nakon sat vremena drwka jer nije sve popio.
Mamuka- a misica mala , nikako s tim na zelenu granu. Al za dr Roje sam stvarno cula da je vrhunska,tako ako i bude trebala op mislim da nema straha kod nje. Iako sam cula i da to dobro kosta. Ali ka sta si rekla,ko moze bolje to nego u bolnici,ili i tamo nosit kuvertu to smo vec utvrdili. Samo da se njoj to rjesi ! Sta se tice odnosa ja jos nisam posto je muz otiso na brod mjesec nakon poroda a tad mi nije padalo napamet. Nadam se da ce mi bit ok zbog silnih savova al mislim da dok on dode taman se oporavim. A pitam za kontracepciju jer ni ja nisam za kondome,bas to nikad ih nisam volila a ako nam je 10 god uspjelo cuvanje preko plodnih dana valjda ce i sad. Samo sta imam ogroooomni strah da se nw zalomi🙈 mislim da bi teudnocu provela na psihijatriji 🙈🙈 imam lh trakice pa cu preko toga pratit i igrat rulet kao i vi🙈
url=https://daisypath.com]
Maca ja bas sinoc bila na prvoj kontroli kod Mrsica i tako prican za tebe i horor od savova i to sta ti je Obad reka. On kaze da je prerano govorit o tome koliko je nesto osteceno i da triba proc najmanje godinu dana da bi se to vidilo.
Nije reka nista drugo nego da nije bas u redu da tako plasi jer je to sve svjeze i s vrimenom se to moze puno popraviti.
Eto tako da mozda nije sve tako crno.
Trauma ostaje al mozda s vrimenom se emocije smire.
A stvarno mislin da mi ubrzo treca trudnoca nije bas dobra ideja pa se nadan da cemo izdrzat 3 god do sljedeceg bebaca. Daj Boze 🤣🙈🙈
Ma stanje u St u bolnicama je strava. Sve mislis dica su u pitanju pa mozda nije tako al nema ti nikakvog obzira ni osjecaja.
Cast iznimkama jer nije istina da nema i dobrih al nazalost prevladavaju ovi drugi.
Mamuka- je je obad je i meni reka min godinu dana da se vidi pravo stanje. I da mi ne pada napamet u tom periodu ostat trudna bas zbog toga da se vidi koliko je tocno ostecenje,ali cinjenica je da je zdjelica preuska i da su je sj..prilikom silovitog izgona. Al ionako vise nebi promislila na prirodni porod pa cu ovako bar imat razlog za carski 🙈
Sanjchi- je je zdero je veliki,bas se mislim da ga dojim ja mislim da bi taj stalno bio spojen😂
Dragi kad dode ostaje 2 mj,tako mu je ugovor 3mj brod , 2 mj doma
Macooo. Ajme Nikola fakat voli papati. 😍 Moram pohvalit svoju L, od kad smo prešli na sisač br.2, puno brže pojede. Prije s 1 je bila tlaka, zaspe nakon 20ml, ali na 10 min, pa mi se ne isplati niti spuštat ju, tad sam joj obično rezala nokte, pa se zbudi, pa jede, pa po pidrigne, pa kaka, pa jede...znalo nam se odužiti.a sad. Uz 2-3 prekida za podrigivanje i kakanje eventualno, pojede 120ml bez beda. I još ako ju je uspavamo u međuvremenu za sat dva dobije sise...ali to izbjegavam jer onda opet podrigivanje...pa nikako zaspat....
Cure nadam se da vas potres nije puno poplasio...mi smo tad bili u lesnine i izgledalo je ko da je nesto eksplodiralo... Grozno... Potresa se najvise bojim...
Potres? Gdje?
A papa oko 150 ml svaka 3-4 sata, par puta nije sve pojeo, pa sam ostavila i nakon sat vremena je dovrsio obrok. Ali zna zezat tako po cijele dane nekako na rate jede…
Odspavamo noc s 2-3 budjenja, uhvatili smo ritam.
(Stavim slike kad zgotovimo sve, danas smo se bome naradili i eto nas u novom stanu ;))
Jeeeej. Samo vi sređujte. Lako za fotkiceeee! :D :D :D
Yel sretan pocetak zivota u novom stanu!!! Nadam se da ce vam to donjeti srecu!!! Bio potres od 4,7 po R s epicentrom u D.Brelima a navodno se osjetio od Dubrovnika do Šibenika
Sanjchi- da,3 mj brod,2 mj doma, grozno... Pjesmica je top🔝🔝🔝🔝
Luce- mi smo ga osjetili bas gadno,umrla sam od straha i samo gledala di cu s malime pobjec,uzas!
Yel- ma preslatko! Briga te koliki je,i da spavas u dnevnom briga te samo da imas svoj mir! Al presladak je stan. Volim kad je puno svjetlosti!
Kad je bio potres ja sam mislila da je kakva eksplozija... Bas grozno...
Yel stan je super
Hahahaha san je vrhunski Yel😂😂
Super je stancic. I sto je najbitnije: samo je vas!😊
Maca jel bar financijski se to vrati? Mislim, trebao bi muz dobro zaradivat kad vec toliko izbiva…a sto radi na brodu, ako se smije znat?
Sto jos..neznam..mislim da je to to?
E da..potres…uzas ajme😱😱
Ma je ,financijski se itekako isplati, mislim mi smo stan od 100 kvadrata u gotovini kupili bez kredita bez iceg,novo auto isto tako. On je elektrooficir. Al znas ono to ti je krenulo idem 5 godina da kupimo stan i onda se skidam. Hah mos mislit 🙈 sve to ima svoje prednosti ali i velike nedostatke.
Sortiraj odgovore
Najstariji