Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    19. Siječanj 2018. 21:30

Maca hvala ti... Super kad oce sam zaspat, to je bas lipo... Moja tesko, par puta je sama zaspala ali navecer nema teorije...
    Danas smo bili na kontroli i sve je super. Ima 5770g i cjepili smo se, za sad to dobro podnosi, cila je pospana, vidit cemo sta ce vecer donit 

• Mamuka
    19. Siječanj 2018. 21:30

Luce sritna 2 miseca🤗
    Mene ne stra ista rec jer cim ja sta pohvalin on to odman pokvari al evo. Ima tjedan dana stavljan ga oko 10 na spavanje. Samo ga stavinnu krevetic a ja malo odmaram na krevetu dok zaspe. Nekad zaspe za 10ak min a nekad za pola sata. Nema pravila al ne ljuljuskan ga, ne nosam, ne mazin. Nista.
    Nadan se da ce tako i ostat. Bilo bi super.
    A dojenje nekako ide oko 9-9:30 pa oko 3-4 i onda svako 2-3 sata. Al po danu doji svako 2-2 ipo sata. Na 3 tesko da mozemo rastegnit. Kad doji u noci odman zaspe dojec tako da nema uspavljivanja. 
    Tako mi je i s micicon bilo sto se tice dojenja i spavanja
    Sinoc se dogodilo cudo. Dojio oko 9 ipo i ja sam ga u 5:15 stavila dojit u snu jer mi je liva sisa bila za eksplodirat. Nisan vise mogla trpit. Al podojio u snu i nastavio do 8 ipo. 
    Al zato cili dan ne spava. Ako zaspe 20ak min to je to i tako u par navrata. Nije lose volje nit ista samo momak misli da je dovoljno velik da po danu spava duze od pola sata.😂🙈
    Kako je prakticki budan od jutros 8 ipo (ne racunajuc ta spavanja od 20min) zaspa je ima 2 sata i ne mrda. Mi u kuci bucimo, jos sam ga malo potezala za usi da se budi pa da ga mogu lec u 10 al nista. Krmi ko veliki. Sigurno ce se brzo probudit i veceras prije ponoc nema spavanja za mamu 🙈🙈

• Mamuka
    19. Siječanj 2018. 21:39

Luce odlicno napredujete. Super!
    Ako temp ne dobije za 12 sati valjda ni nece. Al mozes joj preventivno dat malo paracetamola. Mozda 1,5ml dovoljno.
    Mislin da za to spavanje je j do bebe a malo i do nas. Valjda osjete koliko smo slabi na njih pa nas iskoristavaju 🙈
    Kod nas je s micicon bila vecernja rutins da bi nju muz sebi stavio na prsi i oni bi se mazili i tako bi i zaspala. To je jednostavno tako bilo prvih par miseci pa kad smo pokusali sa pola godine uvest spavanje sa ostavljanjem u kreveticu nije bilo sanse. Ona bi plakala pola sata i pols sata spavala. Nakon misec ipo te torture sam odustala i legla bi s njom da mi lezi na prsima i mazi se i zaspala bi za par minuta tako. 
    Vjerojatno se ona naucila na to mazenje i sam krevetic nije bio opcija. A inace je bas neka velika velika maza pa valjda i to ima svoj neki utjecaj.
    Misko nije bas neka maza. Kad ga mazim uopce ne ozgleda ko da mu je to bas nesto drago i da uziva. Al kad mu pricas i smijes se obozava. Eto ista mater i caca a dica drugacija. Svako dite je prica za sebe.

luce <3
    19. Siječanj 2018. 21:42

Mamuka hvala ti 😄

luce <3
    19. Siječanj 2018. 21:45

Ja isto mislim da oni osjete koliko smo slabi pa koriste priliku 😂 

maca1510
    20. Siječanj 2018. 18:08

Drage moje jel se koja od vas susrela sa atopijskim dermatitisom? Sinoc je malom na lice buknilo nesto kao pristici al samo na jednu stranu lica. I bilo je crveni,ujuteo vise nije bilo crveno al su pristici ostali i hrapavo mu je lice na tom mjestu. Do kad se dinetw cisti? Jel moguce da se jos cisti od hormona? Nekako ne vjerujem jer ne dojim pa i ne prima hormone. Sve me strah da ima AD 😣 

url=https://daisypath.com]

• Bebushka
    20. Siječanj 2018. 19:03

Maca to moze ako je naslonija glavu na robu opranu agresivnim deterdzentom, mojima zna izbacit kad ih nosim priko ruke al prodje za par dana, nadam se da nje AD, mi ga imamo po nogama i bas se siri jako al fala Bogu nije svrbljivi pa za sad samo ruzno izgleda 

• Mamuka
    20. Siječanj 2018. 19:55

Luce proljev ne ridji od toga. Kad presvlacis pelenu to ti bude ko da je piskio prljavo. Nemas sta nac samo vidis tu boju. Ono sto ostane ponguzi bude bas sluzavo. Najslicnije strukture smrkljama iz nosa kad su lagano zelene.
    Nadan se da san uspila malo docarat 😂
    Maca AD ti se ne bi bas povuka priko noci sam od sebe Koliko znam on da bi se povuka triba dosta vrimena i to uz neku terapiju.
     Bebe se neke ciste krace neke duze. Misko jos uvik ima pokoju piknicu po licu. A i kod micice je to trajalo priko 3 miseca.
    Bez obzira jel dojis il ne njihovo tijelo se cilo vrime nakupljalo nasim hormonima pa dok to sve izadje potraje jer nije svaki organizam isti.
    Ovo sto bebushka pise je vrlo moguce pa gledaj da ga ne naslanjate na robu bez podmetnute tetre. Ako se ne bude ponovilo vjerojatno je il ciscenje il alergija. I AD se nece pojavit samo na 1 obrazu. Tako da ti je i to dobar znak da ipak nije to.
    Al kupaj ga u maslinovom ulju. To je super terapija i za AD.
    Muzeve sestre mali je ima AD i nikakve kupke ni kremice nisu pomagale osim kupke s maslinovim uljem. 

maca1510
    20. Siječanj 2018. 20:52

Uh stvarno se nadam da je ipak samo ciscenje. Pusem i na hladno sta se toga tice jer imam susjeda koji od kad se rodio to ima ali valjda neki najtezi slucaj i to je ajme muka ,odmah me na to podsjetilo. Za sad su i dalje pristici tu i hrapavo je al nije vise crveno. Pratit cu sad pa cemo vidit oce se povuc. Ja sam mislila da se djete brze ocisti od tih hormona pa kao ako doji onda duze jer jos preko mame prima ,ali rekli su mi i drugi da to zna duze potrajat bez obzir na dojenje. A 
    Bebuska bas mi je zao da to imate. Znam da ima blazih i tezih oblika, nadam se da je vama blazi oblik u pitanju!
    Mamuka kako je I? Jel manje proljeva?
    Yel- kakva je situacija kod tebe? Jesu se primirili ukucani? 

url=https://daisypath.com]

Marijana12345
    20. Siječanj 2018. 22:19

maca1510

Uh stvarno se nadam da je ipak samo ciscenje. Pusem i na hladno sta se toga tice jer imam susjeda koji od kad se rodio to ima ali valjda neki najtezi slucaj i to je ajme muka ,odmah me na to podsjetilo. Za sad su i dalje pristici tu i hrapavo je al nije vise crveno. Pratit cu sad pa cemo vidit oce se povuc. Ja sam mislila da se djete brze ocisti od tih hormona pa kao ako doji onda duze jer jos preko mame prima ,ali rekli su mi i drugi da to zna duze potrajat bez obzir na dojenje. A
    Bebuska bas mi je zao da to imate. Znam da ima blazih i tezih oblika, nadam se da je vama blazi oblik u pitanju!
    Mamuka kako je I? Jel manje proljeva?
    Yel- kakva je situacija kod tebe? Jesu se primirili ukucani?

I moj je mali tako imao pa sam pocela nasu robu za po doma prati njegovim deterdjentom, plahte i nase i njegove isto tako. Rijesila sam pristice zagrebackim melemom, on je sastavom potpuno bezazlen za bebe, a ako i potegne rukicom pa u usta nece mu biti nista. Ne bih rekla da je AD jer moja seka ga ima i ne povlaci se lako... uglavnom, jos jedna stvar, skuzila sam da mu naknadno zna iskociti malo crveno ako dok spava (posto spava samo na trbuhu) malo bljucne a ja to ne skuzim, onda mu liceko lezi na tome... od mlijeka... zato mu lice cesce prebrisem cistom toplom vodom prilikom presvlacenja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.