Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    17. Siječanj 2018. 19:26

Maca ako normalno dise moze bit hrskavica, meni bi beba pocela jest,potegne par puta, ide udahnit a ono ne ide ...e to je muka ziva, bas su se napatile, a trajalo je oko tjedan dana.
    Osim ciscenja nosa i odrzavanja vlage pase im glava na povisenom il ih nisit preko ruke s licem prema podu da slina moze otjecat, drzte se, proc ce

• Bebushka
    18. Siječanj 2018. 13:05

Ja sam davala nan bebama, zgodno mi je bilo sta su dvi vrecice unutra pa bi svaka stala tri tjedna, sad kad smo pojacali ad kupim i brbimil jer je razlika 10 kn a sad potrose cijelu kutiju za tjedan dana tako da su valjda kompatibilni
    A to bi prodala nan? 

• Dolores123
    18. Siječanj 2018. 13:39

Ajme moja curica plakala tocno sat vremena zbog grceva.jao meni umjesto da se to pojavljuje sve rijede ja mislim da je njoj sad sve cesce.jadnica moja, place ona, placem ja.mislim da espumisan nema bas utjecaja pa sam joj dala kuminove kapi tj.sirup.15 min nakon toga je prestala plakati al sam joj prije toga dala i malo espumisana, nisam sve jer kad place ne mogu, nadam se da joj nece smetat.danas cu isprobati jos jedne kapi protiv grceva koje ima samo u sloveniji pa da vidim.kako se vi nosite s time?

Barkleys
    18. Siječanj 2018. 16:01

Dolores123

Ajme moja curica plakala tocno sat vremena zbog grceva.jao meni umjesto da se to pojavljuje sve rijede ja mislim da je njoj sad sve cesce.jadnica moja, place ona, placem ja.mislim da espumisan nema bas utjecaja pa sam joj dala kuminove kapi tj.sirup.15 min nakon toga je prestala plakati al sam joj prije toga dala i malo espumisana, nisam sve jer kad place ne mogu, nadam se da joj nece smetat.danas cu isprobati jos jedne kapi protiv grceva koje ima samo u sloveniji pa da vidim.kako se vi nosite s time?

Mi smo koristili Espumisan prvih mjesec dana, poslije se smirilo, sad damo prema potrebi. Ali rijetko. Mislim da L neće voljeti jesti bananu jer će imati traume od tih kapi. 😂😂😂 Redovito pijemo još samo biogaju. Nemamo više grčeva, ali se i dalje muči s kakanjem i "čuje se" kad kaka. Te kapi samo malo olakšaju nadutost i slično. Po meni su one sve iste. Tj. sve koje imaju taj sastojak simetikon. Ono ima na tržištu raznih kapi koje se baziraju na njemu. A što pomaže? Mi smo radili sve. Od nošenja, masaže, oni termo jastučići, kapi... I smirilo se nakon cca. mjesec dana. Tako da nemam neki savjet. Samo ti mogu reći da probaš izdržat. I kupiš farbu za kosu Ja mislim da sam dobila 2 nove sijede od stresa i muke. 😘

• Mamuka
    18. Siječanj 2018. 18:49

Yel doktori ne preporucuju minjanje ADa ako bebi pase jer svaki AD ima neku svoju specificnost na koju beba moze reagirat (grcici, nadutost, nedovoljno zasitno pa cesce trazi jest,..) tako da ako ti A ima grcice jos mozda bolje ne minjat mu da ne bi reagira na novi AD. Doduse bebimil je najtezi od svih pa ako mu on nije pretezak ne bi mu ni nan triba bit problem.
    Dolores mi ni s micicom ni s miskom nismo imali problema sa grcicima. Jel to zato sta smo odman poceli sa bio gaiom il sta vec ne znam. Misko ima problema sa hlapljivim dojenjem pa se naguta zraka al tu mu moze pomoc espumisan a ne probiotik.
    Nema carobnog lijeka osim uzimat probiotik neki i sve ove fore sta su cure nabrojale. Al strpljenje je kljucno. Nazalost brzog puta nema.

luce <3
    18. Siječanj 2018. 19:02

Mi od pocetka koristimo biogaiu i grcevi kad se pojave nisu strasni... Espumisan koristim zbog njenog refluksa... 

maca1510
    18. Siječanj 2018. 20:13

Mi od pocetka koristimo bio gaiu ali nije nam nista pomogla sta se grceva tice, espumisan nam je zakon. Jucer je imao epizodu grceva ko nikad dod sad a evo danas nista. Ugl i kad ima grceve to je mozda 2 puta tjedno i to nesto jako malo. Al svejedno koristimo i dalje bio gaiu i espumisan zajedno. 
    Mi smo sa bebimila presli na Aptamil bas zato sta mu je bebimil postao pretezak i bljuckao je od njega. Pedijatrica nam je isto rekla da je on najtezi i ako ga vec pije da mu iza jela dam dvije zlicice prokuhane hladne vode radi stolice. Ali od kad smo presli na Aptamil nemamo tih problema. 

url=https://daisypath.com]

luce <3
    18. Siječanj 2018. 22:27

Mislim da cu odustat od uspavljivanja prije ponoc, svaku vecer s njom borba i onda se u ponoc samo izgasi.... 😣😣

maca1510
    19. Siječanj 2018. 12:27

luce <3

Mislim da cu odustat od uspavljivanja prije ponoc, svaku vecer s njom borba i onda se u ponoc samo izgasi…. 😣😣

Sretna 2 mjeseca 😀
    Ja mog stavim u krevetic kad ja idem u krevet. Nikad nije ista ura,al kako ga stavim tako zaspi,ili sam tamo guguce,smije se i nakon nekog vremena zaspi. Probudi se svako 3-4h za jelo i nazad u krevetic,isto ili odmah zaspe iki kroz par minuta kad se naprica sam sa sobom😂 Hvala Bogu s tim nemamo problema i toplo se nadam da ce tako i ostat!

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    19. Siječanj 2018. 17:22

maca1510

luce &lt;3

Mislim da cu odustat od uspavljivanja prije ponoc, svaku vecer s njom borba i onda se u ponoc samo izgasi…. 😣😣

Sretna 2 mjeseca 😀
    Ja mog stavim u krevetic kad ja idem u krevet. Nikad nije ista ura,al kako ga stavim tako zaspi,ili sam tamo guguce,smije se i nakon nekog vremena zaspi. Probudi se svako 3-4h za jelo i nazad u krevetic,isto ili odmah zaspe iki kroz par minuta kad se naprica sam sa sobom😂 Hvala Bogu s tim nemamo problema i toplo se nadam da ce tako i ostat!

Predobro. Hahaha.  Moja se zna probuditi i tak sama sa sobom usred noći i popričat malo. Ona si melje i melje. I onda ja kad vidim da je vrag odnio šalu se ustanem i dignem ju. Ali nema šanse da bi tako sama zaspala.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.