Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    20. Siječanj 2018. 22:39

Maca puno puno djecjeg ADa nestane kroz godinu dvi. Ovaj malac kojem je samo maslinovo ulje pomagalo je do prvog rodjendana bio bez toga. Moga strica 2 mladje kceri do 2-3 godine su se toga rjesile a imale su malo nezgodnije oblike kod kojih se to pojavljivalo na zglobovima i jako ih je cesalo pa bi one to u snu cesale i imale su stalno kradtice. Njima je to more dosta dobro smirivalo.
    Dosta beba to ima a malo ih to ima i u kasnijoj dobi. Niste valjda takve srice da vas to pogodi.😉
    I je dobro. Proljev se smirio jer je poceo ponovno lipo dojit.
    On je stvarno dobra beba. Evo moran priznat da je. Sad cu pozalit odman sutra zbog toga jer kad god ih pohvalis oni to demantiraju 😂
    Sinoc kako je zaspa poslije 7 jutros do 8 ipo je spava. Naravno budio se za dojit al to mi je OK. Micica nas je istrenirala pa mi ne triba puno da me zadovolji 😂😂
    Veceras je zaspa prije 9 i cak smo ga presvukli nakon i probudili al opet je zaspa. 
    Danas smo nas troje isli na snjig a misko je osta s babon. Uglavnom je spava. Baba ga prosetala i to je sve prispava. 
    Njega nije tesko cuvat. Ne trazi bas da ga nosas al pbozava kad mu se prica pa i on kao prica s tobon. Iako je mrki puno se smije. On ili se smije ili je smrknut. To mu je na dida skroz 😂

luce <3
    21. Siječanj 2018. 00:27

Mamuka super za Ivana, lipo je onda odspava...
    Maca nadam se da je samo prolazno... Mojoj je bio nekakav osip ko mali sitni bruncici nekih 10dana pa se to smirilo al na tom mjestu joj se pocela perutat koza... Mazali smo kremom za guzu i evo skoro pa se sve povuklo, a pedijatrica je rekla da je to isto ciscenje... 

maca1510
    21. Siječanj 2018. 11:14

Mamuka

Maca puno puno djecjeg ADa nestane kroz godinu dvi. Ovaj malac kojem je samo maslinovo ulje pomagalo je do prvog rodjendana bio bez toga. Moga strica 2 mladje kceri do 2-3 godine su se toga rjesile a imale su malo nezgodnije oblike kod kojih se to pojavljivalo na zglobovima i jako ih je cesalo pa bi one to u snu cesale i imale su stalno kradtice. Njima je to more dosta dobro smirivalo.
    Dosta beba to ima a malo ih to ima i u kasnijoj dobi. Niste valjda takve srice da vas to pogodi.😉
    I je dobro. Proljev se smirio jer je poceo ponovno lipo dojit.
    On je stvarno dobra beba. Evo moran priznat da je. Sad cu pozalit odman sutra zbog toga jer kad god ih pohvalis oni to demantiraju 😂
    Sinoc kako je zaspa poslije 7 jutros do 8 ipo je spava. Naravno budio se za dojit al to mi je OK. Micica nas je istrenirala pa mi ne triba puno da me zadovolji 😂😂
    Veceras je zaspa prije 9 i cak smo ga presvukli nakon i probudili al opet je zaspa.
    Danas smo nas troje isli na snjig a misko je osta s babon. Uglavnom je spava. Baba ga prosetala i to je sve prispava.
    Njega nije tesko cuvat. Ne trazi bas da ga nosas al pbozava kad mu se prica pa i on kao prica s tobon. Iako je mrki puno se smije. On ili se smije ili je smrknut. To mu je na dida skroz 😂

Mi koda imamo isto dijete. Ja svog od rodenja zovem mrki, sad se poceo smijat,gugtat,al nema izmedju,ili se smije ili je mrk kao da bi razbio cijeli svijet 😂 isto tako mora mu se staaaalno pricat,pjevat, bas oce paznju. Isto ne zelim ga urec sta se tice spavanja ali ja sam preeezadovoljna, svako 4h budenje,boca,spavanac, nema zibanja,nosenja,nistaa. Cak je poceo brze jest bocu, vise to ne traje tako dugo. Uh nadam se da se ga necu urec sad😂 
    Osip i dalje stoji,tj prostici,ali nije crveno pa cemo vidjet iako mi se cini da se lagano siri po licu. Danas cemo ga kupat maslinovim uljem ,necu trcat pedijatru jos jer mu ne smeta a da mi ne ne zarazi jos s cim. Ionako idemo u sljedeci pon na cjepljenje pa cemo vidjet. 
    Yel super da su se stvari pokrenule a ako i bude paljba nedaj da utjece na tebe. Samo klimaj glavom a u sebi ih odj... Nemogu ti oni nista ti si mama tom djetetu ne oni! 
    Hedgehog- nevjerujem da je od mlijeka jer mu krece od cela pa do usana, i samo jedna strana. Nisam mjenjala deterdent,ni mljeko,ni nista, ali svejedno draze bi mi bilo da je od toga nece nego da je AD. 

url=https://daisypath.com]

maca1510
    21. Siječanj 2018. 11:16

luce <3

Mamuka super za Ivana, lipo je onda odspava…
    Maca nadam se da je samo prolazno… Mojoj je bio nekakav osip ko mali sitni bruncici nekih 10dana pa se to smirilo al na tom mjestu joj se pocela perutat koza… Mazali smo kremom za guzu i evo skoro pa se sve povuklo, a pedijatrica je rekla da je to isto ciscenje…

S kojom kremom? Ja imam pavlovicevu i sudomrem al me strah ista od tog na lice stavljat. Samo prodem fizioloskom

Barkleys
    21. Siječanj 2018. 11:30

Ja koristim za nos one ampulice od Nivee s fiziološkom, , pa kad mi ostane onda s tim očistim oko uha, oči, bradu, podbradak... Nemoj sudocrem po licu, on jako isušuje kožu, znam da su s pwvlovićevom mazali sve, od glave do guze. 

luce <3
    21. Siječanj 2018. 12:04

Maca s pavlovicevom kremom sam mazala, sudocrem jako isusuje kozu, nju samo za pelenski osip i to ne svaki put

luce <3
    21. Siječanj 2018. 16:54

Ja sam mazala po licu jer joj se perutala koza i super joj prolazi... 

maca1510
    21. Siječanj 2018. 19:30

Poslala sam pedijatrici mail i slike, i sok,zena mi odgovori u roku 10 minuta. Wow ima i dobrih i briznih doktora,ipak je nedjelja i ona gleda mail. Ugl rekla mi je da je ipak osip u pitanju i da ce mi propisat sutra kremu koja se maze 1 put navecer ,5 dana pa da cemo vidjet kad dodemo sljedeci tjedan kako napreduje.

maca1510
    22. Siječanj 2018. 12:37

Yel-kod nase pedijatrice prvo bebe narucuju u tocan sat, drugo ako dodes nesto nenajavljen odmah beba ima prednost i ide u posebnu sobu,a trece ima razdjeljeno radno vrijeme za zdravu i za bolesnu djecu,tipa od 7:30 do 10h prima bolesnu djecu,onda je pauza i nakon pauze prima zdravu djecu. Sta mi je super. A koliko znam svugdje bi bebice trebale imat prednost...

Barkleys
    22. Siječanj 2018. 18:58

Kod nas su dvije čekaonice. Jedna za zdravu, jedna za bolesnu. I recimo za cijepljenje smo bili naručeni, ali možeš doći i ako nisi naravno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.