Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 09. Studeni 2017. 12:34

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mrvica
    09. Studeni 2017. 12:46

Mamuka legendo, sretno.. ti si mi uzor sa svojom pozitivom 😀 i opustenoscu.. 
    Maca ja sam ok. Sutra pregled pa cemo vidjet . Prije tjedan dana otvorena za prst . Povremene kontrakcije , a na ctg-u beba mirna.. kaze sestra spava zimski san.. nadam se da ce sutra biti aktivniji
    Sad sam zaboravila tko je isao privat na ctg.. mc mouse? U svakom sl, super da jesi i drago mi je da je sve ok. I ja cu ako budem u slicnoj situaciji jer u moj bebac je jako miran..

luce <3
    09. Studeni 2017. 12:51

Hope bas mi je drago da je sve uredu i da si sad mirnija!!!! Sad se mozes malo opustit i pridruzit mi se u cekanju 😂😂😂

maca1510
    09. Studeni 2017. 12:57

Mrvica

Mamukalegendo, sretno.. ti si mi uzor sa svojom pozitivom 😀 i opustenoscu..
    Maca ja sam ok. Sutra pregled pa cemo vidjet . Prije tjedan dana otvorena za prst . Povremene kontrakcije , a na ctg-u beba mirna.. kaze sestra spava zimski san.. nadam se da ce sutra biti aktivniji
    Sad sam zaboravila tko je isao privat na ctg.. mc mouse? U svakom sl, super da jesi i drago mi je da je sve ok. I ja cu ako budem u slicnoj situaciji jer u moj bebac je jako miran..

Ja sam bila privatno na ctg, vidim da su nam isti bebaci onda. Sestra mi je cilo vrime micala trbuh da se mali malo razbudi onda se on malo pomakne i nazad u snove😂 ali kaze doktor da je super ctg pa san mirna.

url=https://daisypath.com]

• Mrvica
    09. Studeni 2017. 13:05

Inace, danas sam nadobudno isla na egipatsku dep dolje da mi sve skine da ne moram sama ili da me ne briju u bolnici.. (inace nikad ne skidam sve jer mislim da je ipak bolje imat malo zastite dolje)  
    E.... vratila se kuci - jedna strana pipice obrijana a druga na pola, kaos hahahah .. nisam mogla izdrzat do kraja.
    Oprostite na opisu ali sve smo u tome pa jbg 😅 citajte hahahah
    Frizura totalna avangarda..kad me vide sutra na pregledu 😁

Aurora1611
    09. Studeni 2017. 13:09

Mrvica toliko bolno??

[OBRISANO] 09. Studeni 2017. 13:30
    [OBRISANO] 09. Studeni 2017. 13:40
  • Barbi13
    09. Studeni 2017. 13:46

Mamuka super si.......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    09. Studeni 2017. 13:55

Yel

Mrvica,
    😂😂😂 legendarno za depilaciju lol

Mamuka, zeno svaka ti cast na skuliranosti, 😛👊🏻👊🏻, filas nas svojom hrabroscu ❤️❤️
    Zelim ti sretan porod 😘😘

Hope,
    Ma odlicno za pregled! Sad se mozes scilat!! 😇

Evo mene od psihicke, ne zna zena sta da napise veli da joj super djelujem. Ipak sam je namolila da upise strah od poroda sto i je, pa prilazem nalaz iducu srijedu (stavila je panican strah)
    Nek imam ja to.

Aurora,
    Razg sam s dr u vezi terapije; uglavnom ona nista ne daje kad se doji, eventualno normabel.
    Ako ce mi bili lose, uvodi staru terapiju, ukidamo dojenje…
    Jos smi pricale o zivotu sa svekicima, veli da da ih iskoristim da mi pomognu oko kuhanja i ciscenja?
    Gledam je i kazem da sve sama hendlam i kad sam ‘mirovala’ isto, veli :’oporavi se i odvojite se od njih’
    Kakva pomoc od njih jbt…vec sam im rekla da se pobrinu za pse da ne skacem oko njih jos…
    Ne znaju si krevet slozit i proluftat sobu…kako cu pop jedan dan! 💣

Yel ja bi vec odavno pop....nemam ja zivaca vise pa brzo puknem zato su mi se i desile neke stvari zbo sutnje.......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI