Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    25. Siječanj 2018. 17:01

luce <3

Hedgehog moja se rodila s 4220g i 52cm 😂😂

😬😬😬😬😬

luce <3
    25. Siječanj 2018. 18:31

Hedgehog

luce &lt;3

Hedgehog moja se rodila s 4220g i 52cm 😂😂

😬😬😬😬😬

Mala prasica... 
    Sve je to dobro, dok je god plus na vagi kakav takav dobro je... I dok su veseli 😘

• Bebushka
    26. Siječanj 2018. 04:37

Yel ja mislim da moze bit oporavak pogotovo od fizickog napora uslijed selidbe (kao sam ovo fino formulirala) i mene bi znalo svasta bolit posebno kukovi i ispod guzice, zenska me nije tila doc izmasirat jer ka da nesto ne zezne dok se sve ne vrati na mjesto...u trudnoci te ne sme masirat...ispada da mogu masirat samo zdrave kojima to ni ne triba 
    E i ja se pridruzujem zeljama da ova promjena bude na dobro, sretno draga 

Barkleys
    26. Siječanj 2018. 20:24

Yel

Bebushka, Sanjchi,
    Zavrsila mi je mens.
    Nekako misli da se organizam oporavlja od trudnoce i poroda…
    Svekici reagiraju jako mirno, za cudo, ni to ne mogu vjerovat. Slazu se da nam ipak treba privatnosti…

Oni se slažu da vama treba privatnost?! Hahahha. Znači sutra očekujemo snijeg? 😂😂😂😂 Baš mi je drago da je krenulo oo oo.... 

Barkleys
    28. Siječanj 2018. 09:29

Yel, kad se selite? Ili već jeste?
    Mamuka, kako Ivan? 

barbs
    28. Siječanj 2018. 16:29

Ciao, curke, samo da vas pozdravim... ponekad ne stignem ni na drugoj grupi biti aktivna..
    Yel, je l' se seliš sama ili s dečkom? 

luce <3
    31. Siječanj 2018. 08:36

Yel, da jos malo.... Bas mi je drago zbog tebe. . Za plin ti ne znam.....

maca1510
    31. Siječanj 2018. 13:42

Drage moje ja cam se moram pojadat. Jucer bila kod ginekologa prvi put nakon poroda i covjek samo sta nije u nesvjest pao. Reko mi je da imam preko 50!!savova, da su mi skroz sjeb...zdjelicu i da vise nikad prirodno necu moc rodit! Porod je trajao 10h dripa i na kraju naskakanje na stomak a problem je bio taj sta imam preusku zdjelicu i to je bilo za carski cim nakon sat tiskanja nije beba izlazila. A ja sam 5 sati tiskala! Uz to kako su mi naskakali su mi i ledja ostetili! Rekao je moj gin da je mene i maloga samo Bog cuvao jer da su posljedice mogle bit katastrofalne. Isto tako da sreca da sam mladja jer da sam samo 5 god starija da mi se nikad to nebi vratilo na mjesto. Eto, 21.stoljece,novo rodilsliste,vrhunska oprema a sta oni cine...

url=https://daisypath.com]

maca1510
    31. Siječanj 2018. 16:27

A nisam se ja osjecala neznam kako lose, nisam ni bajno al racunala sam tako se osjeca svaka rodilja. Doma sam nakon 35 dana prvi put sjela za stol,imala sam dole hematom velicine otvorenog dlana, i pila brufene za bolove ali opet kazem mislila sam da to tako mora bit. Ledja su me nakon poroda ubijala i dan danas,ali racunam tako je valjda svakome. Medjutim ispada da nije i da su me oni dobro izmasakrirali.  Zao mi je da neznam imena doktora jer nijedan mi nije naotpusnom pismu, majke mi da bi ih sve tuzila. 
    Evo upravo nema 15 min prijateljica mi rodila u isto rodiliste. 7h dripa, njeni zvali predstojnika klinike,vrlo vjerojatno mu platili, i on dosa i stavia je na carski i reka da ona nije ni bila za prirodni porod. Ovo mi je javila njena sestra, kaze da su prijavili sve doktore koji su tu bili a nisu je htjeli na carski stavit. Ocito se u nas ceka da se plati. Strava strava!

maca1510
    31. Siječanj 2018. 16:30

Yel

maca, jel se sjecas koliko dugo su te sivali?

Sivalo me oko sat ipo,znam jer sam se jos sprdala sa dok koja me sivala da al siva goblen, ona je samo na to rekla i gore. I tad mi je rekla da radi moje psihe mi i nece rec koliko savova imam i sad mi je moj gin vidio. A rekla sam vec ako se sijecate da je meni misic guzice pukao na zivo,i da su me i tu sivali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.