Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    01. Veljača 2018. 22:06

Napisala jos cili post al vrazja bat crkla i poslije sam zaboravila 😁
    Maca Nikola je super velik. Bas extra napreduje. To je sad vise od 1,5kg dobio u misec dana?
    Ajd srica bar te Bog s te strane blagoslovio pa nemas problema s njim. Miran i lipo napreduje. To je bas srica za prvu bebu.
    Sanjchi Luca je bas slatkis. Obozavam bebe s tamnim okocama i kosicon 😍
    A moji oboje plave oci. Micica i plavkastu kosu ima. Misko je taman al cini mi se da bi i on moga posvijetlit. Ocito cemo morat na 3. pa da bude Nera 😂😂😂🤣🤣
    Mi smo sinoc isli na kontrolu kukova. Tj ovo je 2. kontrola jer nas ped cjepidlaci oko toga pa svi moraju doc bar na 2 i kad je sve super. Bila je ogromna guzvara pa dok smo cekali red stavila sam ga na vagu i ima 7,2kg. 
    Al na redu prije nas je bio bebac od 3 miseca i tjedan dana i ima 9,5kg. Misko se pored njega cini ko nedonosce 🤣🤣
    Micica je s godinu dana imala 8,5kg🤣🤣
    U susjedstvu imamo bebaca od 4 miseca i cca 10kg. Krstio se prije 2 tjedna i za krstenje je nosio robu broj 80😂🙈🙈
    Oko nas bas ima dosta extremno velikih beba pa je misko uz njih ko malo sitnija beba. A druge bebe prosjecne tezine za tu dob se cine ko da su se tek rodile. 

maca1510
    02. Veljača 2018. 13:55

Jooooj mamuka napisala sam kilometarski komentar i onda mi izadje iz klokanice aaaaa, ugl mislim da je to samo prebacivanje odgovornosti,jer tocno i moj je trebao vidit ,a kao kaze to se najbolje vidi na porodu blabla,a sta je tu je. Ocito da je za drugi put sigurno spremanje koverte zalosno ali istinito! Kako je ivan?jel ima jos proljev? Kad ce micica n op 3.krajnika?
    Yel- ja ti na pitanje ne mogu odg,tek cu ti znat rec u 4.mj😂tad dragi dolazi s broda😂 ali i mene zanima sta ocekivat,jel boli,sve me strah sa ovoliko savova nasta ce to slicit 😭 

url=https://daisypath.com]

luce <3
    02. Veljača 2018. 15:26

Mamuka onda je Ivan mala mrvica u takvom drustvu 😂😂 mojoj je kosa isto krenila svijetlit i okice su joj za sada zelene na tatu tako da ni ona nije nera 🤣
    Yel sto se odnosa tice meni je prvi put nakon poroda bilo dobro ko i uvik, ali ja sam bila na CR pa vjerovatno ima to neke veze.... Mislim cak da je neugodnije bilo mm nego meni, on se nije moga bas opustit, bilo ga strah zbog mene...

maca1510
    02. Veljača 2018. 15:33

Kad smo vec kod te teme jel koristite koju kontracepciju? Mislim na tablete? Ja sam iha davno pila zbog policistickih jajnika pa sam nabila 10 kg u mjesec ipo,nebi to vise🙈 iovako muku mucim s kilama😭

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    02. Veljača 2018. 15:57

maca1510

Bebushka

Ajme maca, ne mogu virovat!!!
    Dobro da ti muz nije sad doma mislim da bi se moj isa fizicki obracunat s njima da cuje takvo nesto, a ka ono tjesimo se da je sve dobro zavrsilo, al ne mos se ne zapitat jel bas moralo tako bit…

Muz je luuuud! Reko je ako ikad vise nakon ovog se i odlucimo na dijete idem u Podobnika privatno. Sramota da tolike novce moras dat za porod a da ne umires od straha oce li te ko slomit,oce li ti dijete izac zivo, i da se neko prema tebi ponasa normalno. Uzas !

Macaaaa. Neznam jesam li više tužna, isprepadana, žalosna, u šoku, ljuta ili šta već. Grozno. Grozno. 😱😰😨😰😱😨 Ajme. Ajme. Baš to, ja sam svom rekla biraj ili novi auto na kredit ili drugo dijete.,😝

luce <3
    02. Veljača 2018. 16:03

maca1510

Kad smo vec kod te teme jel koristite koju kontracepciju? Mislim na tablete? Ja sam iha davno pila zbog policistickih jajnika pa sam nabila 10 kg u mjesec ipo,nebi to vise🙈 iovako muku mucim s kilama😭

Ja jos dojin pa mi je ginekolog reka ili spirala ili kondomi, odlucili smo se za ovo drugo... 

Barkleys
    02. Veljača 2018. 16:08

sanjchi255

Hhmmm..ovako. Prvi put je bilo bas neugodno. I odustali smo. Nismo dosli do kraja jer nismo se mogli opustit. A to je bilo nakon 6 tjedana i koji dan. I evo dan danas jos uvijek bude malo neugodno kad prvi put ulazi ali kasnije nema problema, cak mi se cini nekako i bolje nego prije😁 eto..malo detaljnije😅

Hvala na info 😂😂😂😂
    Jesi ti šivanja? Koliko šavova? Mislim, pretpostavljam da bol pri odnosu se događa zbog šava, neki malo "preusko" sašiju i slično. Iskreno ja još nisam. Ja sam tek nedavno prestala krvariti. 

• Dolores123
    02. Veljača 2018. 16:54

Bok cure, samo da pitam koliko vase bebe pojedu ml i u kojim razmacima? Ja vise neznam kako da svoju hranim, pa pojede 120 ml pa 90 ml.nekad nakon 3 sata nekad nakon 4 sata u ratama bi ja rekla, pa zanima me kako vi stojite s time?

• Dolores123
    02. Veljača 2018. 17:25

sanjchi255

Dolores123

Bok cure, samo da pitam koliko vase bebe pojedu ml i u kojim razmacima? Ja vise neznam kako da svoju hranim, pa pojede 120 ml pa 90 ml.nekad nakon 3 sata nekad nakon 4 sata u ratama bi ja rekla, pa zanima me kako vi stojite s time?

Moja L pojede 100 i za dva sata bi opet. Pa pojedr 60 pa za sat opet 60. Znaci, to kad zajebava😂 uglavnom, nisu uvijek isto gladni. Probaj joj napravit 90 (ili ugrijat, ako se izdajas) pa ako zafali, lako napravis jos, a ako ostanr, nece ti ostati previse. Ja se tako orijentiram zadnja dva tjedna, jer zafrkava. Odredila sam na 100 ml vode 3 i po mjerice i to u vecini slucajeva pojede sve. Nekad ostane 20, nekad 40. A nekad za sat vremena pojede i to sto je ostalo. Ja sam najduze ostavila sat i pol AD napravljrn, jer njoj ne smeta ni da hladno jede.

Pa i mene moja tako zajebava zato pitam.isto ne ostavlham duze od sat do sat i pol stajati ad.

• Mamuka
    02. Veljača 2018. 20:35

Maca Ivanu proljev se javi kad pocne ist ko prase. Dok doji normalno OK je al kad mu dodje da par dana navali ko neman opet je proljev. Ja to vise ne obadajen jer nije virus ni nek bolest pa mi je lako. Kad vidin da pocne divljat prikinen dojenje i to je to. Drugacije mu pomoc ne mogu.
    A s micicon sto peripetija. Ipak smo isli po drugo misljenje koje je naravno u odredjenim dijelovima apsolutno oprecno prvom. Dobili smo par sirupa i neki sprej sa kortikosteroidima jer ovaj drugi misli da je mozda alergija. Kad je nas ped vidio(bio je na GO kad smo poceli sa terapijon) sta joj je sve napisa reka je da sve pristanemo davat osim tog spreja sa kortikosteroidima. Neki sirup koji nam je propisa je reka da je to bas prejako za njenu dob i da se to daje ipak malo starijoj dici. Kontaktirali smo vec prije nekog iz Zg i sad cekamo njegovo misljenje. Nas ped je za to da idemo u Zg da ne idemo u St na alergo testove i da cujemo i to trece misljenje jer misli da ce se dijagnoza dr Roje pokazat tocnijom. Tako da smo sad otprilike nigdi. Oba misljenja smo isli privatno jer docekat red u bolnici... neman ja za to zivaca cekat i hvala Bogu mogu priustit ditetu bolju skrb od te bolnicke pa ne zelim se zaj... s njima u bolnici.
    Ovaj drugi doktor inace radi i u bolnici pa nije uopce trazio da napravimo pretrage koje smo radili kod Roje a koje su poprilicno jednostavne i to on bez posebnih aparata ne moze ni vidit.....
    Uglavnom ako ne nosis kuvertu mozes se slikat i cekat misecima na pregled koji traje 15 minuta ukljuceno razgovor o anamnezi i objasnjenje nalaza. 
    A sto se tice odnosa ja nisan osjetila apsolutno nikakve nelagode ni prvi put a ni sad. A prvi put sam bome imala lip broj savova i vani i iznutra. Puno to ovisi od toga kako su usili i kakvo je tkivo tako da svak je prica za sebe.
    A kontracepcije nema osim ruskog ruleta kako ga je Sanjchi nazvala 🤣🤣
    Spiralu ne bi ni u ludilu. Tablete sam pila nekoliko godina zbog dermatoloskih razloga (akne i ostala tugujuca rodbina) al nisam imala nikakve nuspojave. Al kad sam sluzila ciste na prsima morala sam pristat jer tablete mogu utjecat na njihov rast i stvaranje. Radili smo i test kad sam ih uzimala pa smo pratili jel od njih rastu al svejedno sam odlucila i to prikrizit jer  ne zelim si ugrozavat zdravlje zbog toga.
    Kondomi.... nikad ih nisam volila tako da i to ritko kad.
    Pratin plodne dane i nadam se da dobro pratim. Uspjevalo mi je nekoliko godina pa valjda ce i sad 🙈😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.