E curke jer netko Zna kad mogu očekivati da će mi provjeravat plodnu vodu!! Ne znam stručan naziv ☺️
Kad su vama to radili? Ja imam pregled u petak,a u subotu mi je kao termin,pa sad ne znam kad mogu očekivati a toga me jako strah 😱

E curke jer netko Zna kad mogu očekivati da će mi provjeravat plodnu vodu!! Ne znam stručan naziv ☺️
Kad su vama to radili? Ja imam pregled u petak,a u subotu mi je kao termin,pa sad ne znam kad mogu očekivati a toga me jako strah 😱
Meni su u petrovoj pregledavali plodnu vodu u 41tt...rodila sam 41+2... nije bolno bez brige

Hope ne mogu ti gledat plodnu vodu ako nisi otvorena. Samnom u bolnici je bila cura koja je bila 41.tjedan i nije bila otvorena i nisu joj mogli gledat plodnu vodu pa su je poslali kuci, tek je u 42.tjednu rodila.

url=https://daisypath.com]
Maca ima kod jedne prijateljice ovih kuglica šta je Aurora preporučila. Dodju 60ak kn. Sestre moje dolaze prvi vikend nakon sto rodim i donose i to.
Nije mogla nigdi pročitat kako idu sa dojenjem pa će prija sutra zvat bas u homeolab da ih priupita. 😉
Yel meni je u 1T puka vodenjak. Prva 3-4 sata skroz lagano curenje. A onda je teklo u potocima.
Idi stavit uložak neki i isprazni mjehur da si sigurna da nije mokraća. Nakon toga prati jel ti šta curi. Ako ti se javlja nešto vjerojatno je vodenjak puka. Ja bi osjetila da mi nešto curi i nisam sjedila nego šetala jer mislim da kad sjediš teze osjetiš.
Meni su tek nakon neka 3 sata počeli lagani lagani trudovi i nakon sto su mi se pojačali malo trudovi plodna voda je počela teći u stvarno potocima i u nekoliko navrata sve je otišlo ca.
Javi nam jel ima šta! Sritno 🤗
I ne, ne smeta nam. Mislim da svi mislimo manje vise isto. Da trudnoća je blagoslov, ali ako imas stalno neke trgobice i smetnje i ne možeš se opustit to umori covika. Tvoja reakcija je čisto normalna, ne brini. 😉
Ako si bas jako uznemirena možda da popiješ i normabel kad su ti rekli da smiješ.

Yel čekaj kaj sam nekaj propustila? Curka ti plodna voda? Ajme mala pa ti si blizuuu
Mamuka kakva je situacija kod tebe? Kad je pregled?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji