Mamuka tebi Ivan isto ima problema s povracanjem nakon hranjenja? Jel se to smirilo ista?
Znaci mala mi spava vec 9sati a mene probudila bol u sisama jer su mi se pripunile… I sad sam se izdojila i jos me malo bole sad ne znam bi li i nju probudila… Od pocetka ona spava duze,znala je odspavat 8h par puta al s ovih 9h u komadu sam sokirana… Ja umisto da isto spavan sada okolo zvirkam….
😯😯😯😯😯😯😯
Ajme ajme. Priznaj kako ti to uspijeva? 😂
juuutrooo 😌😘😘😘
Mc Mouse, jesi ti mozda na grupi bebologija? Vidjela sam profilnu slicnu onoj koju si imALA..
Luce, kaaako tlmala toliko spava? SVAKA CAST 😍😍😍 diego je eto sinoc sppavao 7h u komadu... inace cca 5 ipol max 6h 😂
Yel, zasto ne bi isla svojima ili teti dok ne stanes na.noge? Familija tome sluzi ... da si pomazete medjusobno... Cure su ti sve rekle... Ti znas najbolje... uostalom, muskarac da kaze da je ZENA ta koja ga mora uzdrzavat i jos isplatiti njegove roditelje????????
Pa za pocetak muz i ja smo veeeeeeeelike spavalice pa ima bit da je to nasljedila od nas 😂😂😂
Stvarno ne znam, ona je meni jos u rodilistu spavala po 3h, a kad smo kuci dosli pocela je po 4 pa evo dogurali smo i do 9.30sati u komadu.... Samo da se ne ureknem 😂😂
Luce majke ti kako ti uspije to da toliko spava? Ivan max odspava 4 sata al sve cesce i cesce samo 3. Jednostavno je prevelik zdero i njega moje mliko ne moze na dulje zasitit. U ned smo imali krstenje i nije mi se dalo patit sa izdajanjem jer bi mi tribala 3 dana da skupim za 2 boce pa sam mu ostavila hipp i sveki mu je davala 120ml sta ga nije drzalo ni 3 sata. Njemu isto pio moje il hipp.
Povracanje se smanjilo al zbog toga sta kad vidin da se pocne prezderavat ga skinen sa sise. Bljucne al nije to vise da je toliko mokar da ga prisvlacis cilog. I po danu ga obavezni dizem da podrigne dok po noci to ne radim jer zaspe dojec. A po danu ako i zaspe ga podignen.
Kad smo se vratili da krstenja sise su bile za puknit nakon 5 sati jer on doji svako 2- 2 ipo sata i izdojila sam 260 bez neke vece muke i on je dojio uz to.
Luce ni meni nakon izdajalice ne nestane osjecaj pritiska iako posteno izdojin al valjda one dublje kanalice ne povuce pa zbog toga. Nije bas da se patin da je skroooz ispraznin jer neman toliko zivaca na rucnu to potezat 😂
Kad se Nera probudi stavi je na obe da povuce malo jer nakon njihovih 5-6 potezanja to sve bude super.
Yel ne znam koga ta situacija ko u tebe ne bi smantala. Takav mislin da ne postoji. Da si najcvrsci na svitu to te mora pokosit.
Svakako do psih jer mislim da kroz razgovor s njom ce ti neke stvari postat jasnije. A mozda zena ima i neki dobar savjet.
Mamuka, barbs,
Ma ko baltazar se osjecam, mozgaj, razmisljaj, sta bi, kako bi
Teta i sestra ce mi pomoc.
Ovaj cirkus se zavrsava.
Ovaj mi prijeti da ce mi se ‘nesto’ desit ako odem, da mu stari poteze vezu da mi oduzmu malog
Ja idem, nemam ovdje sta vise radit
Draga Yel nitko ti ne moze uzet A,samo te plase kukavice jedne najlakse je prijetit s onim gdje smo najslabije....glavu gore draga i odlazi od tamo
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji