Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    30. Prosinac 2017. 19:37

luce <3

Mi smo jutros imali groznu epizodu povracanja, znaci ja bi je podojila a ona bi ispovracala sve zivo… Onda nakon 2satne borbe dojenja i povracanja mm joj je da na bocu mog mlika sta sam neki dan izdojila i iza toga lipo zaspala i odspavala 3 sata a mislin da bi i vise da je nisan probudila da idemo u pedijatrice… Malo joj je grlo crveno i moja nervoza joj je utjecala na to, a i jos tu i tamo ima apneu tako da svr zo skupa je rezultiralo povracanjem…

Ajoj! 😦 
    A sto je apnea?
    Htjela sam te pitat u vezi onih gacica sto je malena dobila.. jel ih moras skroz skidat za promjenit pelenu ili ima dolje gumbice kao tute npr.. 
    Kako ona u njima? Jel se buni?

luce <3
    30. Prosinac 2017. 20:02

Apneja ti je prestanak disanja.... Samo to u nje nije strasno, kratko traje i nije toliko strasno.... Sve joj se manje i manje to pojavljuje... 
    Za ove gacice, moraju se skroz skinuti za prisvlacenje ali nije komplicirano, lake su za skidat i stavit... Sve je na cicak i botune... Stvarno nije tesko... 
    A ona mi je ok to prihvatila, malo se zna bunit kad joj to oblacim i tu i tamo kad spava zajeca al ok je... Teze je meni palo nego njoj cini mi se 😂

Veja
    30. Prosinac 2017. 20:08

luce <3

Yel bas mi je zao sto ti se sve to dogadja!!! Cuvaj sebe i svoje zlato malo!!! Slazem se s Mamukom posavjetuj se s nekim odvjetnikom da se zastitis!!!
    Mozda sam i mogla trazit priko hzzo al mi nije palo na pamet… Kako smo isli u privatnika nisam se sitila pitat jel to hzzo pokriva…
    Evo to vam tako izgleda

Cure, ispricavam se sto upadam kao padobranac, al samo da se nadovezem za ovo za kukice, ovo sto luce je kupila za svoju bebicu su terapijske abdukcijske gacice i one vam ne idu na hzzo imaju spuzvicu koja se stavi izmedju nogu da ih rasiri, a ovo je preko platno koje sluzi da ne padne ta spuzva i da ljepse izgleda. Netko je stavio od vas takodjer sliku bebice sa remencicima oni idu na hzzo i to su vam remencici po pavliku sifra hzzo je 0612150418003, pa ako bude kome trebalo(nadam se da nece) trazite od doktora da vam da doznaku jer inace kostaju 363,59 kn. Inace radim igrom slucaja bas u firmi koja je zastupnik za ove terapijske abdukcijske gacice koje ima luce. Jos jednom se ispricavam na uletu, nadam se da sam vam pomogla 😀

I_me
    30. Prosinac 2017. 22:24

Veja-hvala na info. Moja mala ima remencice i dobili smo ih preko hzzo-a 😊
    Luce-ajme, sad sam bas isla citat o tome sto je to tocno..uf 😟
    Yel-kako mislis odlucuje se? Tko odlucuje? Svekrva i muz?
    Mislis se vratit tamo? 
    Vjerujem da ti nije lako i da zelis svom djetetu najbolje, naravno..
    Ne zelim te nagovarati ni odgovarati na nesto..
    Al cu ti jednu stvar reci SRETNA MAMA=SRETNA BEBA i obrnuto..
    Hoce li to biti zdravo okruzenje za dijete za odrasti?
    Daj si jos malo vremena bez njih, vjerujem da ti je sada crni mrak pred ocima al mozda se kroz neko vrijeme stvari pojasne malo

• Mamuka
    30. Prosinac 2017. 22:50

Yel drzi se. Kad se tako neke ruzne stvari pocnu redat sitin se onog da nam Bog da samo onoliko koliko mozemo podnit. To mi je uvik neka utjeha.
    Samo nemoj se zavaravati da ce tvoja beba biti sritna ako ti nisi. Stvarno nece. On sad ne razumi nista ali osjeca sve, a poslije ce razumit ponesto ali isto ce osjecati ako ti ne budes sritna. I to okruzenje ce ga isto oblikovat i bit ce poput ljudi koji ga okruzuju. U nezdravoj okolini nema zdravih i zadovoljnih ljudi.
    Znam da sad imas sto pitanja i sto nedoumica ali nazalost odluka triba bit samo tvoja o tome kako dalje. Ali ta odluka nije samo za tebe nego i za bebu.
    Premlada si i pametna i snazna da bi odustala od sebe i od zivota. To stvarno nije bit majcinstva.
    Nadam se da ce ti Bog dat snage i prosvitlit te da izaberes najbolje za vas.
    Mi te mozemo poslusat/procitat i rec sta mislimo al ti odlucujes.

maca1510
    30. Prosinac 2017. 23:20

Bebushka

Maca milin te sta si ono pisala za ulje eukaliptusa?? Sve tri smo grozno prehladjene, ususivacem ne mogu izvuc, nikako im ocistit nos da prodisu pa ni ne jedu normalno, krepat cu

Ja u ovlazivac zraka stavim to ulje eukaliptusa (tako mi je patronazna rekla) i stvarno nas je spasilo. Ni mali ji ja nemamo vise problema sa nosom. E sad jeli to pomoglo neznam ali nista drugo osim toga nisamm primjenjivala. Ako imas inhalator mozes se isto s tim kapima inhalirat,mene je to lani spasilo. Za bebe neznam jel se smije al za odrasle je spas. 
    Yel- kako god su cure rekle,odluka je tvoja, svinmi mozemo govorit ovo i ono al treba se nac u toj kozi. Ja osobno ako bi financijski mogla otisla bi na stan, ali znam da je danas to gotovo nemoguce, a i sigurno ti je potrebna pomoc i oko bebe. A opet s druge strane zivit tako nesretno s njima...neznam koliko ce bit izdrzivo... Najgore je to sta i mamuka kaze ,beba osjeca. Ti moras nekako nac mir da i beba bude zadovoljna. Svakako kako god odlucis zelim ti svu srecu, i nadam se da ce se smirit situacija. 
    Luce- a misica mala,ja se jezim od same pomisli da mi prestane disat. Kad se prvi put zagrcnuo malo jace noge su mi se odsikle od straha a kamoli to. A remencici, ma vise to mamama smeta njego njima, meni je necakinja to nosila , nije se bunila,bila sretna nasmijana beba a mi bi svi se rastuzili kad bi je vidili u te remencice. Al ove gace sta ti imas mi izgledaju puno humanije od remencica. Iako je samo stvar izgleda. 

url=https://daisypath.com]

luce <3
    30. Prosinac 2017. 23:27

Ma u nje ta apneja stvarno nije strasna, tribala bi se povuc do 2-3 miseca... Cini mi se da joj se to sve manje dogadja, tako da... Ma bit ce sve ok

luce <3
    30. Prosinac 2017. 23:41

U nje ta apneja traje 2-3sekunde, zeznuto je ako traje 10-20sekundi onda zna bit opasno, a ovo bi tribalo proc... Rekla je danas pedijatrica da pricekamo da napuni 2miseca ako i dalje bude prisutna da je odvedemo pedijatru pulmologu.... 

Barkleys
    31. Prosinac 2017. 06:21

Yel što je bilo? Jesi još kod staraca? 

I_me
    31. Prosinac 2017. 09:53

Yel kako je danas? 
    Nadam se da si bolje. 
    Sta kaze teta?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.