Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    04. Siječanj 2018. 11:48

Edit: Meni je to i povezano sa stitnjacom mada bih trebala.slatko izbaciti... al ne mogu... ovo dojenje me iscrpi... Ja svaki dan setam s njime min sat vremena, pijem puno, D je po 20min MIN na cici, jedem svasta al ne sada da se prezderavam niti  je to nezdravo... kruh smanjujem pomalo... al eto... kg ne idu dolje al.srecom ni gore... dobila u T 14-15kg i eto +8kg su i dalje tuuuuu

barbs
    04. Siječanj 2018. 11:53

NAPISEM KOM I IZBACI ME.IZ FORUMA... AE BOOOOOOOOOOOKKKKKKKKK...
    ugl krecem u pon trenirati. nadam se da ce mi go pomoci...
    Stolica-D ima i zelenu i zutu kakicu... pitala sam muzevu rodjakinju i rekla je da je to normalno i da zelena kakica oznacava GLAD samo i prvim danima nakon rodjenja...

• Dolores123
    04. Siječanj 2018. 13:58

Koliko vase bebe spavaju po danu? Mene moja zeza zadnjih par dana, spava po pol sata i to je to.Po noci max 4 sata al vecinom 3 i to je to.Pa ja neznam do kad ce tako, sva sam neispavana i umorna i nervozna pomalo.

• Mamuka
    04. Siječanj 2018. 14:17

Barbs procitaj malo clanke na tu temu pa ces vidit da cak i kupanje cistom vodom se ne preporuca cesce od 3 puta tjedno jer se sapiru dobre bakterije. Ali i one manje dobre trebaju tijelu i kozi da stvaraju imunitet. Bebe koje zive u pre cistom okruzenju cesto stvaraju alergije kad porastu jer njihov imunitet nije dovoljno jak da se nosi sa time. Znaci ni prasinu u kuci nije dobro cistiti svaki dan jer to takodjer pogoduje razvoju alergija. Bebe se polako moraju nauciti boriti sa svim normalnim baketrijama koje su svuda oko nas.
    Npr ako svaki dan cistite kucu i kad beba podje u vrtic naravno da tamo nije tako cisto pa beba postane alergicna na svasta i lako hvata sve zaraze.
    Kad malo razmislite prica je skroz logicna.
    Sve ovo je i nama ped rekao a i moze se procitati u raznim clancima.
    Ovo sto se mi odrasli svako malo tusiramo isto tako nije dobro. To je neki trend koji se pokrenio kroz medije jer su naravno firme koje prodaju kozmetiku to promovirale da povecaju prodaju.
    Ljudi koji rade fizicki posao naravno da se moraju tusirati svaki dan al ostali koji se bas i ne znoje i prljaju ipak ne bi tribali. Samo mi smo svi navikli na svakodnevno tusiranje pa se tih navika tesko rjesiti.
    A sto se tice mojih kg teska tuga. Jos sam u plusu svih 7. Mozda sam malo natukla i za blagdane al nista posebno. Vise iman osjecaj da moj metabolizam ne radi pa da mi treba ciscenje nego da sam dobila neke kile.
    Od prekjucer sam izbacila slatko. Ne skroz jer nakon onog secernog overloada bi to bilo nemoguce. Uzmem koji bombon il mali keksic. Al to je bas minimalno.
    Najbolje bi bilo dva dana na sokove i smoothije se prebacit al ne mogu zbog dojenja.
    Muz je kupio traku i opremili smo mini teretanu al imam previse posla i jos nisam pocela vjezbat al od sljedeceg tjedna moram kako tako jer do krstenja moram smrsat koje kilo ako zelim neku lipu haljinu imat 🙈😂😂
    A od danas me ped stavio na dijetu jer misko ima proljev i povraca. Neke viroze su u djiru i mozda je nesto pokupio. Od nas nitko nije bolestan al mozda smo samo prijenosnici. Cini mi se da zadnjih tjedan dana nista nije dobio na kilazi. Patronazna nikako da dodje tako da nisam sigurna al po kucnoj vagi nije nista dobio. Samo ona nije toliko precizna pa na njoj se 200-300g mozda ni ne vidi. Valjda ce nam sutra doc.
    Ako se stanje ne popravi do pon moramo do peda.
    On se ponasa normalno i bucko je pa se na njemu ni to stagniranje ne primjeti. Al valjda ce moja dijeta to rjesit.

barbs
    04. Siječanj 2018. 14:26

Mamuka, ja patronažnu nisam vidjela otkad smo išli prvi put pedijatru  Jadan miško   Brz oporavak mu želim! 
    Ma kg će ići dolje  kad - tad iihihihih
    A to za vodu - naravno da imaš pravo i muž smatra da isto tako nije zdravo  Ja se kupam svaki dan hahahahaha  I jednostavno se osjećam ne-čisto ako se ne kupam. Maloga inače kupamo 3-4x... ali taj 4. put tjedno je stvarno rijetko... od kojih jednom sa sapunom... praktički ga kupamo svaki drugi dan.
    Meni je muževa rođakinja (patronažna!) rekla da ako želimo ga možemo kupati svaki dan, ali ne da mi se... Nije prljavko 

barbs
    04. Siječanj 2018. 14:29

Dolores, eeee to spavanje ovisi... svaki dan i svaka noć je drugačija... Evo za sada je sve skupa spavao 3h... i još spava... pola h ujutro i od 12h.... a po noći... zaspi oko 21h i prvi se put probodu oko 1h... večinom zaspim s njime i ne prebacim ga u krevetić  pa onda spava oko 4-5h... i onda spava opet jedno 3-4h... ponekad 5h... 
    A jedan dan je spavao sve skupa 2 i pol h po danu i noć 7h u komadu što mi je  bio ŠOK... i onda opet 4-5h...

• Mamuka
    04. Siječanj 2018. 14:45

Dolores to je skroz normalno. Svako malo ce se to dogadjat jer su veci i jaci i spavanje ce se smanjivat a povecavat sati budnosti.
    Kod nas je prosli tjedan bilo tako i to se dogadja svako malo. Bio bi budan po 10-13 sati s tim da bi u to doba zacorio 2-3 puta po 15-20 min. I naravno da bi to trajalo do 2-3 sata u noci. Nas dvoje jedva visimo a misko veseo ko da je spava cili dan. Koma. Al hvala Bogu prodje za par dana. 😂🙈🙈

Marijana12345
    04. Siječanj 2018. 14:59

Mi se kupamo svaki drugi dan. Iznimno 3 ako se pokaka do grla hahaha! Ni meni kile ne idu dole... kad cujem trecu i ekipu kako pricaju da su 8h bebe isisale dodje mi da placem. Ja ima 7 viska i 3 od prije dakle 10 u plusu. Uzas. Moram skinut do uskrsa kad imamo krstenje. 

• Mamuka
    04. Siječanj 2018. 15:33

Marijana da te utjesin ja iman 12 viska. 😂😂
    Sad sam na 72kg i nadam se da cu za po godine uspit se vratit na svoju normalnu kilazu 😎
    7 ostalo od trudnoce i 5 od prosle jeseni/zime tako da iman puuuno posla😝
    Misko doji svako 2-3 sata al mene dojenje ne cijedi jer ja jeden previse slatkisa. Konkretna hrana nije moj djir al slatkisi jesu 😂
    Yel ti si jos kod njih?
    Sta ti je rekla psih?
    Bas zbog tog sto si vidila kod sveki na mobu o skrbnistvu sam ti rekla da sto prije se konzultiras sa odvjetnikom. Znam da to kosta al sigurno manje kosta nego kaos u zivotu. Pripremi se na najgore od njih. Kad se ti odlucis odmaknuti i odseliti (sigurna sam da je samo pitanje vrimena i kolicine tvog strpljenja) izvuc ce se sva teska artiljerija i nece se birati ni nacin ni sredstva da dobiju sta zele. Nazalost nisu se bas pokazali ko razumni i posteni tako da budi spremna na sve.
    Da Bog da ja nisan u pravu i da sve bude super al po ovom do sad tesko je to ocekivat...
    Super da je A dobar i da napreduje pa bar s tim nemas briga.

• Mamuka
    04. Siječanj 2018. 16:36

Yel ako on nastavi sa onim pricama da ce ti se nesto dogodit prijavi i to. Nek pise sve, zlu ne tribalo.
    Ajd valjda ce tvoja dok ubrzo sa bolovanja pa da popricate jer virujen da ce ti bit puno lakse nakon razgovora s njon.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.