Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    02. Siječanj 2018. 15:14

Mamuka ja imam elektricnu izdajalicu od tommee tippee i super mi je u max 30min izvuce 140ml... Inace me lipo oslonodi pritiska al jutros je malo zakazala... Al Nera je to sredila kad se probudila, mala prozdrljivica 😂😂
    Yel drzi se

• Mamuka
    02. Siječanj 2018. 15:50

Luce ja kupila sa micicon rucnu i koristila je prvih misec-dva pa sad mi bilo glupo kupovat elektricnu kad iman ovu. Al ako on nije dojio duze za pola sata mogu izvuc i ja rucnom puno vise id toga. Samo me ruka zaboli😅
    Jutros ti je zakazala jer je sve bilo toliko puno da je tribalo jace potegnit. Da si dala Neri da pocne pa stavila izdajalicu bilo bi tu cila velika boca 😂😂
    Jel se Nera navikla na one gacice?

luce <3
    02. Siječanj 2018. 17:51

Pa navikava se, tu i tamo zna u snu bas zaplakat, to prije nije radila,  i jos se malo buni kad joj ih oblacimo al sve manje i manje... 

• Mamuka
    03. Siječanj 2018. 15:24

Eto cim se pohvalin da nesto je dobro odman taj dan me misko demantira. Jucer sam ga 3-4 puta morala presvuc koliko bi se ispovraca. I onda sinoc se ukakio jos al to je bas proljev a ne normalna stolica. I u ned je tako bilo, sveki ga 4 puta presvlacila jer bi taj priljev svaki put iscurio van pelene.
    Ne znam od cega mu je. Vjerojatno zbog toga jer sam ja svasta jela pa mu smeta nesto. A i cini mi se da u zadnjih tjedan dana nije dobio na tezini. Doduse kucna vaga nije toliko bas precizna al po njoj nema plusa sta mi je totalno cudno za njega. Zvala sam patronaznu da dodje da ga izvagamo pa da vidimo koliko je  dobio u zadnjih 20 dana. Opce sta je mu je OK al to mirovanje na vagi me malo brine.

luce <3
    03. Siječanj 2018. 21:43

Mamuka

Eto cim se pohvalin da nesto je dobro odman taj dan me misko demantira. Jucer sam ga 3-4 puta morala presvuc koliko bi se ispovraca. I onda sinoc se ukakio jos al to je bas proljev a ne normalna stolica. I u ned je tako bilo, sveki ga 4 puta presvlacila jer bi taj priljev svaki put iscurio van pelene.
    Ne znam od cega mu je. Vjerojatno zbog toga jer sam ja svasta jela pa mu smeta nesto. A i cini mi se da u zadnjih tjedan dana nije dobio na tezini. Doduse kucna vaga nije toliko bas precizna al po njoj nema plusa sta mi je totalno cudno za njega. Zvala sam patronaznu da dodje da ga izvagamo pa da vidimo koliko je dobio u zadnjih 20 dana. Opce sta je mu je OK al to mirovanje na vagi me malo brine.

A jooooj, a vjerojatno je od hrane... Ja sam navalila ovih dana na francusku pa joj je jucer bila zelena stolica, danas je bila normalna al sam rucala blitvu pa je veceras opet zelenkasta... Ni mi Neru nismo vagali od 19.12. moram je izvagat jer uz ovo povracanje i zelenu stolicu bas me brine... 
    Uh, ne valja kad ne kaki, ne valja kad kaki... Nije ovo lako 😂😂😂 
    Jel vi kupate bebe svaki dan? Mene su savjetovali 2puta tjedno, i tako je za sad kupam... Jel to malo? Svaki dan je umijem i pobrisem s vodom... Koza joj je dobra jedino po licu i vratu se malo osula, al to je ciscenje od hormona, tako je pedijatrica rekla jer joj je pipi jos malo otecena.... 

luce <3
    03. Siječanj 2018. 21:44

I jeste obavili cijepljenje?? Mi jos nismo

• Mamuka
    03. Siječanj 2018. 22:21

Luce zelenkasta stokica je nornalna kod dojenih beba tako da na nju ne moras obracat pozornost. Bila, crna i crvena nisu dobre, zuto i zeleno je dobro. Sve je u bojama 😂😂
    Mislin da proljev i povracanje su bili svojevrsno ciscenje. Napravio momak detox poslije blagdana 😂
    Ma kilo je on dobio od kontrole sigurno al to je za njega “malo” jer 20.12. na kontroli kukica je bio na svojoj normi od 50g dnevno.
    Nama je nas ped reka da vise od 3 kupanja tjedno nikako nisu preporuciva. Mi kupamo oboje 2-3 puta tjedno. Ako malo procesljas clanke na tu temu vidit ces da dermatolozi ne preporucuju cesto kupanje jer za zdravu kozu i imunitet potrebne su neke bakterije koje cestim kupanjem nestaju.
    Jos uvik smo na kupanju sa maslinovim uljem i koza mu je lipa osim lica naravno jer jos se cisti. Nema nista strasno po licu al jos je malo hrapavo. Al cini mi se da i to prolazi polako.
    Cijepljenje je na kontroli sa 2 miseca tako da cemo to sljedeci tjedan. Nadam se da ce bit na sestru po tom pitanju jer s njom nijedno cijepljenje nismo osjetili.
    Ali nemoj se bojat toga. Vecina dice to prodje bez problema pa valjda ce i Nera.

luce <3
    03. Siječanj 2018. 23:56

Detox poslje blagdana 😂😂😂
    Citala sam o tome za kupanje... Mi smo se poceli kupat s mustelom i super joj je... 
    Zavrsit ce i to ciscenje vise 😂😂😂
    Sanjchi sretno na cijepljenju

barbs
    04. Siječanj 2018. 11:40

Kupanje-3-4 puta tjedno u vodu... 1x sapunom... ostale dane suho pranje navecer 😊

barbs
    04. Siječanj 2018. 11:44

Mamuka, zasto mislis da nije dobio.?
    hahahaha detox.... svima bi nam trebao... kako je s tvojin kg?? ahahahhaaa ja se nisam SRECOM digla s kilazom... mislila sam da hocu koliko sam jela al je D ocito to isisao iz mene ali i dalje je visak tu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.