E da, kontrola nam je pocetko 2.miseca i do tada ih mora stalno nosit
Sta napravit?? Ne znam vise sta napravit??
Jucer on kao pita nju ‘mama, kada bi otisli na stan i nebi mogli financijski, jel bi se mogli vratiti?’
Kaze ona ‘ti se uvijek mozes vratit. Da, mozete se vratit, ali pod mojim uvjetima’
Meni je rekla da ako hocu razmislim o svemu, odem do svojih na par dana
Sta da radim 🙏🏻😢…
Yel mi ti ne mozemo reci sto da radis.. mozemo te samo savjetovat, a na tebi je odluka. Jako al bas jako mi je zao sto to prolazis i vjerujem da ti nije lako nikako. Prespavaj! Zvuci kao klisej al ne kazu bezveze jutro je pametnije od veceri..
Od ovog sto sam sad procitala i od prije sto sam pohvatala dok sam bila na ovoj temi vidim da ti se igraju sa zivcima maximalno.
Mene u cijeloj toj prici nije toliko nazivcirala svekrva koliko tvoj decko. Nije mi jasno kako ne shvaca da ste u njegovom zivotu sada prioriteti ti i maleni. Mora se pustit mamine suknje vise.. i bas sam mislila kad se preselite i maknete da ce sve doci na svoje. Zao mi sto ovako ispalo.
Luce-jauknit ce jos danas i sutra mozda.. brzo ve se naviknut.grozno za gledat i nama mamama je to puno teze nego njima. A oni nakon dan dva ni ne kuze da su u tom polozaju.
Glavno da se kukovi isprave dok mogu.
Nama je kontrola 8.1. A rekao je minimalno 3 mj da ce nosit.
Luce ovo mi izgleda puno udobnije od onih kajisica. Al za par dana ce se skroz priviknit na njih i bit ce dobro. Samo se nemoj ti previse nervirat jer ce se ona ubog tebe unervozit.
Moje rodice mali je nosio neke cizmice jer je ima savijena stopala i cak je naucio hodat u njima. Njima to bude neugodno par dana al onda se nauce i ponasaju se skroz normalno. Nadan se da ce se i Nera brzo naviknit na njih.
Yel a jel ti reka zasto je bitno da se strpis jos misec, dva ili pet, sta bi to prominilo? Pa ako ste rekli ici na stan zar je bitno misec prije ili kasnije? Al za vas je bolje sto prije tako da se izolirate od njegovih i da zivite svoj zivot.
I ne brini se, nece on napravit nikakvu pizdariju. Sve sta radi radi da tebe izmanipulira i da pristanes na njegove uvjete. Cuvaj sebe i bebu. On da je htio bit tata i muz bio bi uz vas i napravio sve da vama bude bolje a ne drza mamu za suknju.
Jesi ti uzela svoje auto sa sobon?
Yel zbilja mi je zao za sve sto prolazis, ako znas da budes financijski mogla placati stanarinu i troskove ja bi na tvom mjestu definitivno otisla kolko got tesko bilo, samo da toj babuskari dokazes da nece raditi budalu od tebe, a decko, ako mu je stalo popustit ce, a ako nije i dalje ne moze bez svoje mamice onda neka tamo i ostane.To ti je moje misljenje.Ako se sad budes vratila stalno ce ti to nabijat na nos tako da ako ikako mozes ne popustaj.
Yel ja se slazem s curama a pogotovo s ovim sto je Dolores napisala!😊 Ne daj se obeshrabrit i cuvaj svoje zivce, zdravlje i bebu.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Yel Dolores ti je dobro rekla, tamo se nemoj vracat. Ta baba te i ovako maltretira a vratis li se nece ti dat zivit.
Nadan se da ce se tvoj dragi ipak pridomislit i doc k vama dvoje jer tu mu je i misto.
Maca milin te sta si ono pisala za ulje eukaliptusa?? Sve tri smo grozno prehladjene, ususivacem ne mogu izvuc, nikako im ocistit nos da prodisu pa ni ne jedu normalno, krepat cu
Mi smo jutros imali groznu epizodu povracanja, znaci ja bi je podojila a ona bi ispovracala sve zivo... Onda nakon 2satne borbe dojenja i povracanja mm joj je da na bocu mog mlika sta sam neki dan izdojila i iza toga lipo zaspala i odspavala 3 sata a mislin da bi i vise da je nisan probudila da idemo u pedijatrice... Malo joj je grlo crveno i moja nervoza joj je utjecala na to, a i jos tu i tamo ima apneu tako da svr zo skupa je rezultiralo povracanjem...
Sortiraj odgovore
Najstariji