Mamuka,
Def cu opet solo do socijalke i nek se napravi zapisnik.
Kako got bilo izmedju nas dvoje? Odlazim. I vi ovdje ste mi pomogle da se osvjestim, i podrska mojih doma. Kupit cu drugi, polovni namjestaj, osnovno.
Njima nek ostane sto sam donjela jer nemam zeludac raspravljat cije je sta i koliko su potrosili, nek se j…s ormarima i kutnom i nez s cim.
Dosta sam se gazila i dozvolila ponizavanje (nevezano za svekice)
I da. Bila sam za zajednicki zivot i ne zelim taj pakao vise.
Draga moja,ne ostavljaj im nista,sve STO SI TI PLATILA-TVOJE JE!
Gle ja ti nemam bas kako pomoc,jedino imam robice od malog ako ti treba,trenutno je ta najmanja kod kume,ali ce vratit..
Maslacak,
Ko ce se s budalama svadjat oko namjestaja?
I tako mi se nabilo na nos da su mogli novce za gradnju dnevnog stavit na kredit, a kad se gradilo sto put sam ponovila da ne moraju u taj zahvat zbog mene, pa su pricali da je to njihov plan, da imaju novce. Moj plan je bio dodatan wc i iza toga stojim i obecala sam da mogu odredjen iznos dat (wc je ispao skoro duplo skuplje i oni su platili pola, tako da to im mogu vratit kad bi se isli trancirat npr)
Radovi su se otegnuli zbog love! Potrosili su novce, sad je prica da su imali lovu i da su mogli zatvorit kredit, lazu da mi nabiju griznju…
Sva sreca da sam si uplatila skolu na vrijeme, jer bi naivka i to spizdila na njih.
Hvala ti na volji za pomoc, mogu nabavit dosta toga i dobit preko sestre ❤️🙏🏻
Samo ti sebi uzmi 2 muskarca za selidbu,da vidis kako ce stvari dat i ne raspravljat.
Yel drago mi je da si se odlucila maknit iz te totalno nezdrave atmosfere... Poslusaj Mamukin savjet i konzultiraj se s odvjetnikom...
Mamuka joj bas mi je zao miska malog... Nadam se da ce brzo ozdravit !!! Kako u ovom periodu razlikovat proljev od njihove uobicajne stolice?
Dolores sto se spavanja preko dana tice moja je isto zadnji par dana bila grozna. Evo jucer je od 12.30 do 00.30 bila budna s 2-3 spavanja od 20-30min... A navecer dok nije zaspala mislila sam da cu obolit na zivce... To je cirkus bio... Al onda kad je zaspala odspavala je skoro do 9h...danas je vec bolja situacija, evo taman sam je podojila i cini mi se da nece bit borba ko i sinoc...
KILE nisam se vagala sigurno misec dana, onda je stanje bilo od 18kg dobivenih u t, 11 je otislo, sad virujem da sam dobila koje kilo nakon kolaca i francuske 😂😂 ne mislim puno o kilima trenutno, slatko me previse privlaci da bi se mogla kontrolirat 😂😂😂
Mamuka na kakvu djetu te stavio?
KUPANJE mi je kupamo 2-3 puta tjedno i s mustelom
Kako u ovom periodu razlikovat proljev od njihove uobicajne stolice?
Navodno se proljev ne zadrzava u peleni nego je tolko rijetko da ga ima posvuda i sve probija. I ja sam jedno vrijeme mislila da ima proljev ali sam skuzila da pije samo prednje mlijeko jer se zafrkavao s jednom cicom pa sam mu dala drugu... odonda forsam hednu cicu unutar 2h da dodje do masnog mlijeka.
Yel fala Bogu da si se spametila... ne znam sta da ti velim za namjestaj... ako mislis da ne bi radili probleme uzmi dva muskarca i unajmi kombi da ti sce iznesu i prevezu. A ako mislis da bi bili agresivni jer im iz kuce odnosis stvari (premda su tvoje) uzmi dijete i svoje kofere i bjezi cim dalje od tih ludjaka i cucki. Mislim strasno... i zaboli te sta je tko platio i potrosio, nemoj da im sta vracas jer im nisi nista duzna. Bolesnici su i svekici i taj tvoj decko
Yel definitivno im nebi nista ostavila ali ti sama zans najbolje. Ako su stvarno tako ludi onda ka sta je marjana rekla kupi kofere i idi od tamo. Nek im je sa srecom s tim namjestajem. Strasno,nemogu virovat da su na to sposobni!
Mamuka joooj bas mi zao miska al jak je on,nema straha za njega,na njemu se nebi vidiko ni da izgubi malo,bucko preslatki. Samo da se ne muci nego da mu sta prije prode!
Ja sam u totalnoj banani,tata nam je danas otisa na brod na 3 mjeseca😞😞 uzasno mi je bia stresan ovaj tjedan i svaki dan sam sve manje i manje mlijeka mogla izdojit i evo danas ni kapi... Mislim da je stres odradio svoje. Mislim da me cak i pere neki mali baby blues , danas sam morala cak normabel popit da bi uopce mogla funkcionirat,slomilo me kad sam jutros vidila muza di place kad nas je ostavlja. Pa kad kazu lako tebi, tebi je muz pomorac...
url=https://daisypath.com]
Pa kad kazu lako tebi, tebi je muz pomorac…
A joooj, bas mi je za sto je to tako utjecalo... Mogu mislit kako vam je tesko... Jel mi virujes da me uvik bilo stra da se ne zaljubim u pomorca, jer mi ta udaljenost tesko pada... Ja dok sam studirala u zd a muz, tada momak bio doma tesko mi je uzasno to bilo mogu mislit kako je vama, pogotovo sto je i Nikola tu... Drzim fige da cam sto brze prodju ta 3 miseca
Yel probaj odnit sta mozes a da tu ne vude velikih problema. Ocito su neki cudaci pa se ne bi ni ja upustala u velike svadje ner ocito tu svasta mozes ocekivat. Ako imas neke muske poslat super, ako ne sta mozes pokupi. Jadnicima nek ostanu na spomen te tvoje stvari. Nek se site koliko su grozni bili. Ako im to ikad dodje iz guzice u glavu.
Ako sta zatriba javi se tu. Koliko mognem pomoci cu.
Cure proljev vam je jako vodenasta stolica i sluzava. To tesko da ostane u peleni. Evo veceras je opet ima i vise je bilo na ledjima i u bodicu nego u peleni. Uzas uzas. Mislila sam skarama izrezat bodic da mu se to ne bi glave dotaklo al nekako sam uspila.
Jucer sam jela zobenu kasu, pilecu juhu i leso meso pilece i navecer kuvana jaja i sir, a danas zobena kasa, riza biza i veceras kraj pizze di nema bas pomidora i sira al on i dalje ima proljev. Na vagi opet isto sve. Sad me bas brine da se to ne zakomplicira.
Nije me stra dehiidracije jer on doji svako 2-3 sata i normalno podoji pa je s te strane dobro. Ja ove god bas zapela sa tim zelucanim virozama, litos micica a sad misko.... Ono s micicom mi zivot skratilo za 10 godina. Ne bi opet takvo nesto. 😏
Netko ne pita zasto ja na dijetu? A sve dobiva priko mlika pa triba eliminirat sve namirnice koje poticu proljev bas ko da ga mi sami imamo.
Samo kod beba koje su na AD je malo kompliciranije pa njima treba davati vode i caja.
Sortiraj odgovore
Najstariji