Yel tesko je savjetovati ali i ne savjetovati. Ali kad sam ovo sve procitala nisam mogla ne komentirati. Ta tvoja veza mene podsjeca na moj prvi brak. Mama je bila domina. Upravljala svime i svima. Odredjivala sinu kad ce na godisnji dok je bio u braku sa mnom, sta ce kupovati a sta ne, a ja sam trpila jer nisam jedno vrijeme bila zaposlena i zivjeli smo u njihovom stanu za koji sam ja (novcima koji mi je davala mama) placala stanarinu. Zamisli! On je rekao da on nece davati od svoje place jer je dao mamici za ucesce. Za stan koji glasi na nju!!! Sere mi se kad se sjetim... Kad me prvi put udario rekla sam njoj jer samo je ona imala utjecaj na njega, a sta je napravila...? rekla je: ne laj protiv mog djeteta. Fuj gamad sve od prvog do zadnjeg. A stari je sutio ko pizda. Nakon nekog vremena sam otisla, u sri sam rekla da odlazim za vikend, dragi Bog mi je dao da doslovno u 2-3dana nadjem stan. On nije vjerovao da cu otici. Nije me zaustavljao. Samo je rekao: gaduro, unistila si mi zivot, sad se necu vise moci vjencati u crkvi. Nakon nekoliko mjeseci kad je dosao sebi me molio da se vratim, ali pod jednim uvjetom: da cu morati obaviti razgovor s njegovim roditeljima. Tad sam skuzila da cu pojesti govno ako se vratim i da ce biti jos gore. Zato ne vracaj se koliko god bilo tesko! Nikada! 4godina nakon tog pakla sam upoznala svog sadasnjeg predivnog muza, sada 6god nakon tog uzasa imam predivnu obitelj i sretnija sam nego ikad prije. Tako ce i tebi jednom sinuti sunce. Samo strpljenja. Bit ce tesko, ali bolje i tako nego se zadovoljiti losim ili polovicnim rjesenjima.
Yel tesko je savjetovati ali i ne savjetovati. Ali kad sam ovo sve procitala nisam mogla ne komentirati. Ta tvoja veza mene podsjeca na moj prvi brak. Mama je bila domina. Upravljala svime i svima. Odredjivala sinu kad ce na godisnji dok je bio u braku sa mnom, sta ce kupovati a sta ne, a ja sam trpila jer nisam jedno vrijeme bila zaposlena i zivjeli smo u njihovom stanu za koji sam ja (novcima koji mi je davala mama) placala stanarinu. Zamisli! On je rekao da on nece davati od svoje place jer je dao mamici za ucesce. Za stan koji glasi na nju!!! Sere mi se kad se sjetim… Kad me prvi put udario rekla sam njoj jer samo je ona imala utjecaj na njega, a sta je napravila…? rekla je: ne laj protiv mog djeteta. Fuj gamad sve od prvog do zadnjeg. A stari je sutio ko pizda. Nakon nekog vremena sam otisla, u sri sam rekla da odlazim za vikend, dragi Bog mi je dao da doslovno u 2-3dana nadjem stan. On nije vjerovao da cu otici. Nije me zaustavljao. Samo je rekao: gaduro, unistila si mi zivot, sad se necu vise moci vjencati u crkvi. Nakon nekoliko mjeseci kad je dosao sebi me molio da se vratim, ali pod jednim uvjetom: da cu morati obaviti razgovor s njegovim roditeljima. Tad sam skuzila da cu pojesti govno ako se vratim i da ce biti jos gore. Zato ne vracaj se koliko god bilo tesko! Nikada! 4godina nakon tog pakla sam upoznala svog sadasnjeg predivnog muza, sada 6god nakon tog uzasa imam predivnu obitelj i sretnija sam nego ikad prije. Tako ce i tebi jednom sinuti sunce. Samo strpljenja. Bit ce tesko, ali bolje i tako nego se zadovoljiti losim ili polovicnim rjesenjima.
Zao mi je sto si to prosla u zivotu, al ko sto si rekla sad imas predivnu obitelj i sretna si a za to se treba boriti i misliti pozitivno ali realno kroz teska vremena!! Najgore je kad se covjek zavarava,!
Moram i ja komentirati a prije svega sretna vam nova!!
Yel, o kojem ti ocu pricas?? Covjeku koji je dovezao i tebe i maloga do tvojih okrenuo se i otisao? To otac ne radi! Sorry ali to otac nije i mali bi bio sretniji da nije u tom okruzenju gdje ce biti stalno svadje i svega!
Ne razumijem zasto si se vratila ako je tako, kao da svak od vas vodi svoj inat.
Svako gradi svoju srecu i nadam se da ces zbilja biti sretna ali citajuci bojim se da si se ovim povratkom tek zaglavila. Nista draga, sretno!!
Zene, majke, kraljice sretna vam nova godina i sve najbolje vama i vasim obiteljima!!!
Moram i ja komentirati a prije svega sretna vam nova!!
Yel, o kojem ti ocu pricas?? Covjeku koji je dovezao i tebe i maloga do tvojih okrenuo se i otisao? To otac ne radi! Sorry ali to otac nije i mali bi bio sretniji da nije u tom okruzenju gdje ce biti stalno svadje i svega!
Ne razumijem zasto si se vratila ako je tako, kao da svak od vas vodi svoj inat.
Svako gradi svoju srecu i nadam se da ces zbilja biti sretna ali citajuci bojim se da si se ovim povratkom tek zaglavila. Nista draga, sretno!!
S ovim se i ja slazem,!!! Yel nazalost iz tvojih komentara nisam dobila dojam da je on otac kakav jedno dijete zasluzuje i dalje mislim da bi vam bilo bolje da ste sami!! Mislim da bi ti tako bila sretnija a sami time i tvoje dijete!! Al niko ne zna cijelu pricu osim tebe tako da se nadam da znas sta radis i da neces pozalit!!!
Marijana, zao mi je radi svega sto si prosla a isto tako mi je zao i tebe, Yel...
YEL, ZAAAAASTOOOO TO RADIS? ZASTOOO???Jesi ti svijesna da dijete treba imati SRETNu majku???? "TATA" ga moze dolaziti vidjeti kad god... ja stvaaaaaarnooi n
*stvarno ne znam kroz sto prolazis niti kako ti je al vidis da te ta veza samo ubija...
Po meni bi se trebala pokupiti i otici s malime kod svojih... vidim da te prakticki "izbacio" iz kuce ako sam dobro skuzila?
Taj me u zivotu ne bi vidio!!!
I jos je SINA izbacio???
Ne zelim vise komentirati razmisli o svemu...
nadam se da ste se jucer lijepo provele! 😘😘😘😘
Kako ste mi??
U zadnje vrijeme nisam previse ni aktivna na drugoj temi a kamoli na ovj....
Sortiraj odgovore
Najstariji