Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    01. Siječanj 2018. 11:39

Yel kad si se vec vratila bar budi pametna i sparaj si novce a ne davati za stanarinu. Mogu bit sretni sta si im dovela unuce nazad a ne da jos zaradjuju na tebi. Ne junaci se. Znam sta pricam. Trebat ce ti lova. Vjeruj mi. Prije ili poslije ces odlucit otici, osim ako se sve iz korjena ne promjeni. Sta sumnjam...

Maja 3
    01. Siječanj 2018. 13:35

Sretna vam Nova cure!
    Kad svi komentiraju,onda cu i ja,a mislila sam presutit.
    Yel draga,nitko od nas ne prolazi to sto ti prolazis,al iz onoga sto si napisala,ta kuca je zadnja u koju bi moja noga krocila nakon sto mi decko kaze da imam 2 sata da stvari spakiram. Zbilja neznam sto je u pitanju da si se ti vratila natrag? Samodestruktivnost? Misljenje da ces zadrzati decka preko djeteta? Ako pocnes malo razmisljati vidjet ces da je bolje da dijete nema nikakvog oca,nego onog koji vise drzi do misljenja svoje majke,a ne partnerice-majke njegova djeteta-vaseg djeteta.. vas 3 bi trebali bit obitelj! A ne on,njegovi starci i mali,a ri ces bit crna ovca u kuci? Zeno,nisi balavica,daj dodji k sebi i promisli malo!

Maja 3
    01. Siječanj 2018. 14:24

Yel

Maslacak,
    Zbog malog.
    Srce mi puca da tako mali bude bez roditelja.
    Konjina se pokazao kakav je. Zahvaljujuci samom sebi svojoj materi.

Pa zeno,ti sama sebe pobijas s rijecima! Bolje da dijete ima tatu,nego tuznu mamu koja zivi s konjinom-kako ga nazivas.

luce <3
    01. Siječanj 2018. 14:48

Ne tribas trpit nista sto te ne cini sritnom!!! 

luce <3
    01. Siječanj 2018. 15:12

Mi smo izgleda u skoku, pored ovih gaca, crvenog grla i povracanja jos i to.... Malo je cila nervozna i priko sat vremena mi visi na sisi od jucer... 

barbs
    01. Siječanj 2018. 17:20

Yel, moram se složiti s curama.
    Moj tata je bio u nesretnom braku i razveo se kad je najstarija sestra imala godinu dana. Bio je TATA mojoj sestri... to što je ona nezahvalno derište od 36g je drugi par čarapa, ali po meni ne trebaš ništa trpiti. Ako je čovjek normalan će vaše dijete imati TATU, al ti ćeš pop* i što onda?? Hm... razmisli si o svemu.
    Luce,juppiii... skokičiiii 

• Dolores123
    01. Siječanj 2018. 17:47

Yel iskeno mislim da si se tek sad uvalila, al tvoj izbor.A tvoj decko, prema tvojim rijecima i mojem misljenju niti nikad nece biti pravi otac tvom djetetu, a ti sve fino trpis, jer mislis da dijete bude sretno,a neces draga moja nista s time postici nego se unistit.Ja sam dijete rastavlhenih riditelja i znam da je lakse zivjeti s jednim u miru nego s oba u svađi.To ti je tek katastrofa koja nosi posljedice, barem je meni.

• Mamuka
    01. Siječanj 2018. 19:27

Cure sritna nova svima ❤️
    Yel samo ti znas cilu situaciju i sta se sve tu izdogadjalo.  To je tvoj zivot i tvoje odluke. Sasvim je normalno donit pogresnu odluku i kad vidimo da to nije to ispravljamo koliko se ispravit da. Samo zato sto si neto odlucio/izabra i ispadne lose ne znaci da od toga ne smis ili ne tribas odustat. Naprotiv. Kad vidis da to nije dobro to triba prominit. Zato mislim da to nastavljanje zivota u toj kuci nije mozda najbolji izbor. Je izabrala si ih al si skuzila da to nije to. Zasto sad moras ostat tamo? Zbog A? Pa i sama kazes da si prozivila svasta jer su roditelji ostali zajedno zbog vas. Vjerojatno bi bilo bolje da nisu to napravili i svak nastavio gradit svoj zivot dalje. Mozda bi i vasi zivoti bili malo drugaciji.
    Evo i Dolores je prosla isto pa joj je bilo bolje tek nakon rastave. I mislim da vecina to moze potvrdit.
    Ovako kad pises dosta si konfuzna i proturjecna sama sebi. Mislin da je to posljedica tvoje neodlucnosti i trenutne izgubljenosti u ciloj situaciji. Nemoj se zalijetat u nista, uzmi vrimena i razmisli. Pusti par dana da malo se sve slegne i da mozes mirno razmislit. Ne zuri opet nazad. Svakako ajde do svoje psih i poprucajte na dugo i na siroko. Mozda ti i ona posvijesti neke stvari. 
    Za A ne brini. Mali je i nece mu nista biti zbog toga sto ste sad kod tvojih. Njemu je najbitnije da si ti s njim i da si mirna a sve drugo manje vise.

• Dolores123
    01. Siječanj 2018. 19:29

A ti sama najbolje znas, mislim da nema smisla da ti nesto govorimo i predlazemo.Ali ja i dalje sumnjam da ce se stvari promjeniti mada to je tvoj zivot i sama biras svoj put.

luce <3
    02. Siječanj 2018. 06:29

Znaci mala mi spava vec 9sati a mene probudila bol u sisama jer su mi se pripunile... I sad sam se izdojila i jos me malo bole sad ne znam bi li i nju probudila... Od pocetka ona spava duze,znala je odspavat 8h par puta al s ovih 9h u komadu sam sokirana... Ja umisto da isto spavan sada okolo zvirkam.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.