Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    05. Siječanj 2018. 00:00

Maca kako te nije bilo pretpostavila sam da si malo u bedu zbog tate. S bebon je nekako puno teze nego kad ste sami vas dvoje. Bar je meni bilo. Kad smo nas dvi odlazile u Zg to je bilo koma. Mislila sam da ce mi srce puknit od tuge. Muz koji stavrno nije placko, naprotiv taj ne bi zaplaka ni da mu srce nazivo cupas je bio slomljen. Uzasa osjecaj. Ne znam jel bilo njemu gore jer ostaje sam il meni jer ga ostavljamo samog.
    A mi se nismo vidjali po tjedan dva a kamoli tako na 3 miseca. To je stvarno koma. Mora te slomit tio ne tio.
    Samo moras se pribrat zbog N. On ce se unervozit zbog tebe pa cete se samo vrtit u krug.
    Ne brigaj zbog mlika. Koliko dice odraste na ADu pa sta im fali. N ce bit dobro bez obzira na to.
    Ako vidis da te bas hvata velika nervoza ostavi N na cuvanje babi i didu a ti izadji malo vani da se razbistris. Znam da nije lako al probaj razmisljat o tome kako ce bit prolice kad tata opet dodje i ic cete u setnje i mozete ic i na izlet, bit ce vam super.Probaj nac nesto sta ce te drzat do tada. U sve triba pronac neku pozitivu jer drugacije ne mozes.
    Taj ko kaze da ti blago zbog muza pomorca je idiot kojem su pare na prvom mistu. Da zna koja je muka bit tako razdvojen nikad to ne bi reka.
    Ti si jaka cura i bit ce to sve OK. Drzi se! 🤗

luce <3
    05. Siječanj 2018. 01:33

Mamuka ma ja sam te pitala, al nisam zasto to mi je jasno zasto, nego kakva je djeta, ono sta smis a sta ne smis jest
    Imam jedan savjet za skidanje bodica, oni se ne moraju skidat priko glave ako imaju oni preklop na ramenima, tu se mogu skroz rasirit i izvuc ruke i onda skinuti prema doli... Eto palo mi to na pamet kad si spomenila ukakani bodi... 

• Mamuka
    05. Siječanj 2018. 07:56

Luce nisan zapantila dobro pitanje 🙈😁
    A na rizi, bananama i ostaloj kompaniji sam. Znaci bas strogo dijeta.
    Al malo mlika moran uzet sa kavon i sa zobenim inace cu krepat od gladi. Sinoc sam u ponoc jela banane i stapice. Inace nikad u ponoc ne jeden al sinoc sam bila tako gladna da sam morala.
    Muz je jucer donio 2-3 kg banana al mislin da ce danas opet morat u ducan po banane.😂😂
    A ne znam moja Luce da bi se njemu bodic moga tako lako skinit doli priko tijela jer 62 mu je sad bas jako na knap i ima dosta velik stomacic a i ruke su buckaste pa bi to bas bilo veliko potezanje.
    Yel ne virujen u takvu vratu upozorenja. Inace virujen u te neke znakove al sad minse to ne cini tako. Taj momak je ocito pod streson i nije dovoljno pazljiv a mozda je i los vozac pa sve zajedno doslo do toga. Al to da tribas ic se slazen.
    Samo hrabro👍🏻

dzenny
    05. Siječanj 2018. 12:43

Mamuka,zao mi je zbog malenog.. nadajmo se da ce to u sto skorije vrijeme da prodje..
    Maca-nimalo ti lako nije.. najgora je u zivotu daljina,tu bol sav novac svijeta ne moze da plati.. posebno ako si puno vezan za partnera.. ti si zeno prejaka,jer ja kad sam rodila,pa je dragi morao ici na samo 2 dana (1 noc) od mn i A,ujutro kad je krenuo plakali smo i ja i on,a tek kad je otisao i kad pogledam A,same mi suze krenu.. zato ja ti se divim na tvojoj hrabrosti..ali sad imas svoju bebacu.. zbog nje,zbog sebe i zbog muza moras da budes jaka.. jer sam mi je moj dragi rekao da mu je jos teze bilo krenuti od nas,kad je vidio u kakvom sa ja stanju.. 
    Yel- za mn to nisu ljudi.. aa maleni zaluzuje tatu u pravom smislu te rijeci,jer danas se svako moze nazvati tatom,ali samo rijetki to ustavi i jesu.. ako mu je stao do vas,promjenit ce se,stajat ce rame uz rame sa tobom.. aa ako ne,glavu gore ti imas najvece bogastvo ovog svijeta,kroz zivot se bori zbog svog sina..

Barkleys
    05. Siječanj 2018. 13:04

Maco - stvarno mi je žao zbog muža, ali sad moraš biti jaka što zbog muža što zbog nikole... što niti ne sumnjam da nisi naravno. Iskreno, meni muža nema cijeli dan pa sam u početku plakala skupa s L u 10 navečer. Umorna ona, umorna ja... Grozno je to. Ali s vremenom sam se naviknula. Znam da moje nije ni približno tvome, ali samo se koncentriraj na Nikolu i sve će biti u redu. Želim ti da se što prije oporaviš i držim fige da se što prije uhodaš. A što se tiče mlijeka ko ga šljivi. :*

maca1510
    05. Siječanj 2018. 13:46

Cure hvala puno na podrsci! Ja i nikola smo se spakirali i dosli kod mojih,cisto da nisam sama i danas je vec bolje. Uvjek je netko kuci,nikad nismo sami pa i ne mislim puno na to da mi muza nema. Izgurat cemo mi to vec nekako. Najgori su ovi prvi dani poslje se vec nekako uhodas. Uzasno mi je krivo zbog mlijeka al to je to evo i danas ni kapi. Al hvala bogu , ne zelim se deprimirat, jede AD, srecom pa mu nista ne smeta,taj moze sve jest😂 neka je on zdrav a za ostalo cemo lako.

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    05. Siječanj 2018. 15:49

Yel drago mi je da si se odlučila otići. I tebi držim fige da sve dobro prođe.
    Kupanje - mi se kupamo 2x tjedno, nema pravila nekad navečer, nekad prijepodne - ovisno kad je suprug doma... Jer nemrem solo :( Ali svaki dan ju prebrišem, ako je baš jako kakala isperem pod lavabo om, svaki put ako je dobre volje joj mokrom trljačicom prebrišem ispod vrata, jer ima podbradak, pa joj se zavuku mucice u te nabore, ili recimo između prstića na ruci. Mucice od dekice, tetra... Pa svaki put nešto. Nema pravila. Nekad je na prematalici divna, nekad ne. Noktiće režem isto tako, kad je prilika, ili kad je u dubokom snu, ili kad pada u san. A L još ima suhu kožu po licu, rekla pedijatrica da je to od suhog zraka i grijanja, pa joj i to mažem dok dojim. Ovisi na kojem boku je.... Ugl, borimo se, iskoristim priliku kad vidim da je dobre volje, i tako kroz dan... Znam da bih trebala uvesti to kroz neku rutinu, ali sad mi to djeluje ko znanstvena fantastika. Pogotovo kupanje, nemam onaj podložak, pa ju suprug drži a ja brišemo i trljam.. Ne znam kako bi sve to sama. :(
    (cijeli dan čitam zaostake i ono pišem poruku već 2 sata)
    Mamuka - žao mi je zbog viroze, držim fige da što prije prođe. e jel proljev ima isto grudice, zrnca?
    Kakanje- koliko je normalno da mala beba kaka? Moja doslovno nakon svakog dojenja... A znam ju dojiti svakih sat dva, a nekad ne traži po 2-3 sata... Ali ono skupi se tu puno drekeca....hahaha.

Marijana12345
    05. Siječanj 2018. 16:08

Hedge beba te starosti cesto kaka. Nije deka ako kaka nakon svakog dojenja. Znaci da ima brz metabolizam.... evo moj je sad 3mj. Uvijek kaka bar jednom, najcesce dvaput dnevno, a neki dan je 5x

Barkleys
    05. Siječanj 2018. 17:28

Marijana

Hedge beba te starosti cesto kaka. Nije deka ako kaka nakon svakog dojenja. Znaci da ima brz metabolizam…. evo moj je sad 3mj. Uvijek kaka bar jednom, najcesce dvaput dnevno, a neki dan je 5x

Tnx, nekad se baš zabrinem jer jede,odnosno sisa, pa  drži sisu u ustima ali ne jede i prdne/pokaka se i nastavi sisati. Onak... pa kak 😂

• Mamuka
    06. Siječanj 2018. 14:31

Yel nista neobicno da se tek sad bolje kuzite. Nismo svi isti. Nekome to dodje prije nekome poslije. Polako ce to bit sve bolje i bolje i hendlat ces ti to bez ikakvih problema. No sikiriki 😉
    Maca bas to sta kazes, najbitnije da su zdravi a ostalo se sve vec nekako rijesi. 😊
    Hedgehog moja micica je bila seravica prava. Taj metabolizam je bio ultra brz. Ona bi kakila 5-7 puta dnevno. Znam da sam je prisvlacila uvik ukakanu, nisam znala sta je presvlacenje samo upisane pelene do tamo nekih 4-5 miseci. Nek te to ne brine. Sve dok stolica ima normalan izgled i dok ona lipo doji i napreduje nema tu problema. Samo takve bebe bas nisu nesto buckaste i ne dobivaju previse na kilazi.
    A sto se tice rutine.... ja ne znam kako uvest rutinu bebi od par miseci. Po meni to nema smisla jer one ne uce tada jos takve stvari i promjene u ponasanju i ucenju su dosta velike pa mislin da je to malo besmisleno. Uostalom uglavnom spavaju i jedu pa ne znam sad koju rutinu uvest. Bas kako nema tocnog rasporeda spavanja i hranjenja nema tocnog rasporeda ni za nesto drugo.
    Meni se cini da smo s micicon neku rutinu hvatali tek tamo poslije 6-7 miseci. Do tad nije to bas bila neka. Al dobro svak ima neki svoj nacin pa eto mozda to uspije i prije.
    Mi inace nismo neki ljubitelji velikih rutina pa mozda i tu ima neceg. Bebino vrime za spavanje i hranjenje moras postivati al i to izvodimo uglavnom u hodu i u kombinaciji sa drugim aktivnostima.
    Evo npr u ned smo bili na nekom krstenju i poveli smo micicu. Njoj se pocelo spavat i zaspala je muzu na rukama. Okolo je bila buka jer se pivalo al ona je naucila spavat i u takvom okruzenju. Ona odspavala, mi smo se druzili i eto svi zadovoljni.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.