Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    29. Prosinac 2017. 13:02

luce <3

Hvala vam cure!!! Ja bi isto radje siroko povijala po starinski nego te gacice al nije mi da tu opciju, nego je reka uzmite te gacice dodju vam 350kn u toj i toj ljekarni i dodjite sutra s njima u ambulantu da vam pokazemo kako ih staviti… Dolores ja jos uvik nisam dobila, al sam cula da se nakon poroda stvari promine…

Moras platit? Sta nema preko hzzo-a?
    Remencici inace dodju oko 500kn, al sam ih dobila preko hzzo-a nakon par dana..

• Dolores123
    29. Prosinac 2017. 15:07

sanjchi255

Dolores123

Cure koja je od vas dobila menstruaciju? Ja jesam tocno nakon 5 tjedana tj.za Božić.Jos uvijek je imam, mada sam prije imala 4 dana, 5 maximala ali me zanima koliko vam traje? Za cudo uopce je nisam osjetila sto je prije poroda bilo nezamislivo jer me bolilo ko trudovi 😂.Nadam se da ce tako ostat.

Ja dobila na Badnjak 😣 i koma…poplava ko nikad…i bolilo me…neznam..nije mi to tak bilo prije…znaci od Badnjaka navecer do jucer ujutro poplava uzas (prije bi tolko za 3 menge krvarila😔) i jucer i danas nesto malo….

Meni nije poplava al ide vec 4 dana , pa cekam da stane vec jedamput da se pokusam konacno opustiti s muzem jer imam osjecaj ko da me dr previse zasila, al ozbiljno.Ja neznam kako je vama al meni je sve nekako usko.

• Mamuka
    29. Prosinac 2017. 16:15

Dolores meni su stvari tipa prvh pola godine bile bezbolne al trajalo ko i prije, a onda su pocele pomalo sve jace bolit pa je bilo s vrimenom sve po starom.
    Nekima se promine sve a nekome ostane po starom. Nema univerzalnog pravila.

• Mamuka
    29. Prosinac 2017. 17:04

Yel cek jel to sad ti stvarno odlazis sama?? Ja tu vise ne znan ko koga....
    Ta baba je cini mi se dobra manipulatorica. Sve ona ko jadna zbunjena i pogubljena al zapravo je samo dobra manipulatorica.
    Najprije je pustila da vi tu ulupate para jer je mislila da ce vas tamo smirit. Pa onda kad je vidila da bas nece pustila da se malo zabavite oko trazenja stana i kako je to brzo rjeseno stara izvukla pandze. A sad tebe tu pokusava omadjijat svojon jadnom pricon kako je njoj lose... da bas! Njih sve redom tamo triba natamburat. Bas su koma.
    A tvog dragog pogotovo. Koliko ono on ima godina?
    Ponasa se ko da mu je 12 godina. Bas je balavac.

• Mamuka
    29. Prosinac 2017. 18:27

MOLIM????
    Ajme Yel bas mi je za.... stvarno je.
    A beba? Molin te pazi na bebu jako. Sad kad oni polude moglo bi bit oubiljnih problema. Popricaj sa svojima i posavjetuj se s nekim odvjetnikom sto prije.
    Nazalost mislim da od njih mozes ocekivat jos puno ruznih stvari. 😥😥

luce <3
    29. Prosinac 2017. 19:04

Yel bas mi je zao sto ti se sve to dogadja!!! Cuvaj sebe i svoje zlato malo!!! Slazem se s Mamukom posavjetuj se s nekim odvjetnikom da se zastitis!!!
    Mozda sam i mogla trazit priko hzzo al mi nije palo na pamet... Kako smo isli u privatnika nisam se sitila pitat jel to hzzo pokriva...

• Mamuka
    29. Prosinac 2017. 19:17

Luce jedino ako znas nekog iz te

• Mamuka
    29. Prosinac 2017. 19:21

Ode post prije vrimena
    Luce ako znas nekog iz ljekarne di ste to kupili pa da doneses recept od doktora a vrate ti pare. Ako to uopce i ide na recept....
    Samo kraj je godine pa mozda ce bit tu problem.
    Pa ne izgleda tako strasno ovo. Ko neke gace na tregere. Jel se ljuti na njih?
    I ovo stavljas bez sirokog povoja?

I_me
    29. Prosinac 2017. 19:29

Ajme yel drzi se! 😔
    Luce-to su se gacice.. jel fiksirana ili moze malo mrdat.. znaci ona je ispod normalno obucena a ovo su kao tregerice?
    Ljepsa verzija remencica.. 
    Jel znas koliko dugo ce morat nosit? 

luce <3
    29. Prosinac 2017. 20:06

Ovo ide bez sirokog povijanja, znaci pelena i robica ispod ovoga... U kukovima je dosta fiksirana i ne moze bas mrdat, a doli nogicama moze malo mlatarat.... Cini mi se da je ona to ok prihvatila tu i tamo onako tuzno i bolno zaplace al brzo se umiri... 
    Yel moj savjet ti je sto dalje od te lude familije, al nitko ne zna cilu sliku osim tebe, tako da jedino ti mozes odlucit sta i kako!!! Samo se ne daj izmanipulirat!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.