Yel oni vama odrzat bukvicu?? Pa sta oni misle da je vama 13 pa vam drze bukvicu??? O boze dragi... Yel drzi se jos malo i odmorit ces se od njih....
Maca bome nikola super napreduje bas mi je drago... Bit ce pravi momak...
Sanjchi i I_me da vidila sam na drugoj grupi... Tu i tamo je procitam al ne stignem se ukljucit... Zao mi je zbog remencica, a Ema izgleda sretno bez obzira na njih😍.
Dr je reka da su oba kuka nerazvijena, a cini mi se da sam na nalazu procitala IIa da je dijagnoza... Nemam pojma sta to znaci... Sutra idemo da nam daju i namiste te neke gacice pa cu ispitat malo vise...
I_me jesu ti rekli da ne smis nesto radit s njom? Ono tipa dojit je u krilu na boku, da ona ne smi spavat na boku ili tako nesto?
A moja Yel, ne znam sta bi ti rekla... Ja da sam to sve prozivljavala odavno bi otisla jer ja toliki prag tolerancije nemam... Odavno bi ih poslala u p.m. Svatila sam da su mi u zivotu najvazniji moj mir, zdravlje i srica, doduse sad je Nerin mir, zdravlje i srica na prvom mistu, al onda iza ide moj... Nema toga sta bi trpila a da to ugrozava pogotovo za nju... Cuvaj ti svog sina to ti je najvridnije u zivotu!!drzi se
I_me jesu ti rekli da ne smis nesto radit s njom? Ono tipa dojit je u krilu na boku, da ona ne smi spavat na boku ili tako nesto?
Dokt mi je rekao samo da ju ne stavljamo na trbuh dok je u njima. Tako da vjezbamo glavu samo kod kupanja kad ih komplet skidam.
Dojim ju lezecki ili sjedecki.
Na boku bas i ne moze biti jer su joj noge stalno u tom polozaju M, tako da je stalno na ledjima.
Mamuka a i meni se cini da ce tako bit ilibkondomi ili apstinencija… 😂😂
Bili smo danas na uzv kukova i dr. Bekavac je reka da ima nerazvijena oba kuka i da uzmemo nekakve gacice za kukove pa sutra idemo da nam to pokaze… ☹️ bas me malo potreslo iako znam da nije nista strasno al ipak…
Ne znam bi li otisla u St po drugo misljenje… A opet ne znam ni u koga bi je odvela…. 😲😥
Nije ti to nista strasno, i meni je moja tako rekla i rekla da siroko povijam jer je normalno da su kukici nerazvijeni.Te gace su ti umjesto onog starinskog povijanja, mada ih ja ne koristim jer mi je prakticnije po starinski povijati jer kad stavim te gace i jos unutra jednu tetru em viri van em imam osijecaj da ju to sve previse tiska tako da ja sam jos uvijek ostala na starinskom.
Luce i mom je pocelo smetat nesto od moje hrane al nisam obracala paznju st,ove dane sam sve jela pa neznam od cega je,bas ga grcevi ulove nakon moje hrane. Mi danas bili u pedijatra i naravno radi zamjena koja nezna niti sta ide djetetu za obican mljecenac(soor). Ugl imamo 5120 (1320 napedovao u misec dana) i 60 cm. I da ima soor al on nezna sta da prepise pa kao da doden u srijedu kad se vrati moja pedijatrica. Jeste vi imale iskustva s tim? Jel mogu sta u ljekarnu kupit dok mi moja pedijatrica ne da recept? Mislim da mi je puno do srijede cekat jer su mu puna usta toga. Bas mi ga je milo. Ic cu svakako sutra pitat u ljekarnu jel mi mogu sta dat😞
E moja curka ti je imala taj soor.Dobile smo rojazol gel za usta i plimicol mast za pišu jer se joj preselilo dolje.za 2 dana je imala jezik cist ko suza.Ali to ne vjerujem da ces dobiti bez recepta, meni je patronaza zvala u ljekarnu i dogovorila, a onda mi je sa doktoricom rijesila recept tako da nisam hodala s njom na ambulantu posto ima jako puno bolesne djece pa da ne pokupi nesto.
Cure koja je od vas dobila menstruaciju? Ja jesam tocno nakon 5 tjedana tj.za Božić.Jos uvijek je imam, mada sam prije imala 4 dana, 5 maximala ali me zanima koliko vam traje? Za cudo uopce je nisam osjetila sto je prije poroda bilo nezamislivo jer me bolilo ko trudovi 😂.Nadam se da ce tako ostat.
Hvala vam cure!!! Ja bi isto radje siroko povijala po starinski nego te gacice al nije mi da tu opciju, nego je reka uzmite te gacice dodju vam 350kn u toj i toj ljekarni i dodjite sutra s njima u ambulantu da vam pokazemo kako ih staviti... Dolores ja jos uvik nisam dobila, al sam cula da se nakon poroda stvari promine...
Hvala vam cure!!! Ja bi isto radje siroko povijala po starinski nego te gacice al nije mi da tu opciju, nego je reka uzmite te gacice dodju vam 350kn u toj i toj ljekarni i dodjite sutra s njima u ambulantu da vam pokazemo kako ih staviti… Dolores ja jos uvik nisam dobila, al sam cula da se nakon poroda stvari promine…
350 kn? Onda to nisu te kakve ja imam.Ja imam svedsku pelenu s uloskom i izgledaju ko gace.Nisam cula za te za koje je tebi rekao.Meni je moja rekla da mogu koristiti te ko gace i da unutra stavim jos jednu tetru ili po starinski.
Sortiraj odgovore
Najstariji