Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Senoritakova
    11. Ožujak 2017. 11:01

I ja uspjela sticker napraviti😬😬😬. Meni je ok cijena kod pricatne doktorice, 200 kn pregled...

treca_sreca
    11. Ožujak 2017. 12:25

nina baš mi je žao nadam se da će vam ta borba na kraju sretno završiti, ali da je tebi sad to trebalo - nije...šta ti je život..

cijena privatnika - većinom su 200-300kn pregledi iako ja sam recimo 500kn svaki pregled plaćala jer sam trudnoću vodila privatno kod predstojnika Splitskog rodilišta, od tog skuplje nisam čula...sad vodim trudnoću u jednoj privatnoj poliklinici i pregledi su mi po 300kn (pregled+uzv) svaki dolazak

Znači par tisuća kn košta cjelokupno vođenje trudnoće privatno....minimalno 2 pa do 4-5 ovisi kod koga si

žena-majka-carica:)

Senoritakova
    11. Ožujak 2017. 13:41

Nije cijelu poruku objavilo, ugl. Pregledi su mi do 12 tj svaka 4 tjedna, a kasnije je rekla da će me naručivati svaka 2 zbog prethodne trudnoce koja nije dobro završila.

treca_sreca
    11. Ožujak 2017. 20:47

vagala sam se sad i u odnosu na start imam +4kg krenulo me bogme

koliko ste vi kilažom makle?

• M@lena
    11. Ožujak 2017. 22:15

Pozz curke!
    Ja sam zadnji pregled bila privatno i platila sam 550 kn. Pregled i uzv, nista dodatno. Kao "dar" sam dobila slike uzv-a na cd-u. :) 
    Imam odlicnu primarnu ginekologinju i ne bih je mijenjala ni za sto, no zadnjih mj dana je bila na bolovanju, a ja sam morala obaviti pregled.
    Po meni, najbolje je redovne preglede obavljati kod soc ginekologa, a kad trebas drugo misljenje ili imas zelju otici privatno, odes i platis. To mozes kad pozelis.
    Ja sam do sad dobila 2 kg.
    Treca_sreca, obzirom da pratis koliko dobivas na kilazi onda se vagaj uvijek u isto vrijeme. Npr ujutro kad se ustanes.
    Jer ako se jednom vagas prije rucka, a dr put poslije moze ti varirati barem +1 kg. :)

treca_sreca
    11. Ožujak 2017. 22:29

da, istina...ovo sam se danas vagala poslijepodne a inače se važem ujutro na gladno
    ali razlika je +4.5kg tako da kontam da sam 3-4kg dobila svakako

naravno bez odjece.....koma mi je kad ono u ginekologa idu vagati ( full odjevenu) pa kao oduzmu "otprilike" 1 kg za odjecu - nebitno imaš li na sebi ljetne krpice i šlapice, ili zimske čizme plus 5 slojeva odjeće...i onda sestra oduzima uvijek isto! preglupo

Pilić
    11. Ožujak 2017. 22:33

Ej curee 😊 pojma nemam koliko sam se udebljala,ali znam da sam krenula s plusom..prva trudnoca +19 kg na moji 1,60 cm,kao malo burence sam bila..ali par dana nakon poroda -13,puna sam vode bila 😄
    Ja sam ipak obavila svoj prvi pregled prije dva dana,noc ranije sam na papiru nasla krv i sutradan na pregled i odmah smo srceko vidjeli i sve super izgleda 😊 kaze ginekolog da kako nekom krene krv iz nosa tako moze i dolje 😂😂 

I_me
    12. Ožujak 2017. 08:29

12+5 tt, 164 cm, 59kg. +1kg za sada :)

• KiaraSara
    12. Ožujak 2017. 10:15

7+5 - 170 cm - 62 kg a za dalje cemo vidjeti
    Danas mi se javila prva "prava" mucnina ali nisam povracala samo mi se jaaaako digo zeludac
    15.03. idem kod privatnice pa se veselim slikicama

Kiara

babylove28
    12. Ožujak 2017. 10:57

168 cm pocetna kilaza 64 
    Trenutno oko 65 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.