I ja uspjela sticker napraviti😬😬😬. Meni je ok cijena kod pricatne doktorice, 200 kn pregled...
nina baš mi je žao nadam se da će vam ta borba na kraju sretno završiti, ali da je tebi sad to trebalo - nije...šta ti je život..
cijena privatnika - većinom su 200-300kn pregledi iako ja sam recimo 500kn svaki pregled plaćala jer sam trudnoću vodila privatno kod predstojnika Splitskog rodilišta, od tog skuplje nisam čula...sad vodim trudnoću u jednoj privatnoj poliklinici i pregledi su mi po 300kn (pregled+uzv) svaki dolazak
Znači par tisuća kn košta cjelokupno vođenje trudnoće privatno....minimalno 2 pa do 4-5 ovisi kod koga si
žena-majka-carica:)
Nije cijelu poruku objavilo, ugl. Pregledi su mi do 12 tj svaka 4 tjedna, a kasnije je rekla da će me naručivati svaka 2 zbog prethodne trudnoce koja nije dobro završila.
vagala sam se sad i u odnosu na start imam +4kg krenulo me bogme
koliko ste vi kilažom makle?
Pozz curke!
Ja sam zadnji pregled bila privatno i platila sam 550 kn. Pregled i uzv, nista dodatno. Kao "dar" sam dobila slike uzv-a na cd-u. :)
Imam odlicnu primarnu ginekologinju i ne bih je mijenjala ni za sto, no zadnjih mj dana je bila na bolovanju, a ja sam morala obaviti pregled.
Po meni, najbolje je redovne preglede obavljati kod soc ginekologa, a kad trebas drugo misljenje ili imas zelju otici privatno, odes i platis. To mozes kad pozelis.
Ja sam do sad dobila 2 kg.
Treca_sreca, obzirom da pratis koliko dobivas na kilazi onda se vagaj uvijek u isto vrijeme. Npr ujutro kad se ustanes.
Jer ako se jednom vagas prije rucka, a dr put poslije moze ti varirati barem +1 kg. :)
da, istina...ovo sam se danas vagala poslijepodne a inače se važem ujutro na gladno
ali razlika je +4.5kg tako da kontam da sam 3-4kg dobila svakako
naravno bez odjece.....koma mi je kad ono u ginekologa idu vagati ( full odjevenu) pa kao oduzmu "otprilike" 1 kg za odjecu - nebitno imaš li na sebi ljetne krpice i šlapice, ili zimske čizme plus 5 slojeva odjeće...i onda sestra oduzima uvijek isto! preglupo
Ej curee 😊 pojma nemam koliko sam se udebljala,ali znam da sam krenula s plusom..prva trudnoca +19 kg na moji 1,60 cm,kao malo burence sam bila..ali par dana nakon poroda -13,puna sam vode bila 😄
Ja sam ipak obavila svoj prvi pregled prije dva dana,noc ranije sam na papiru nasla krv i sutradan na pregled i odmah smo srceko vidjeli i sve super izgleda 😊 kaze ginekolog da kako nekom krene krv iz nosa tako moze i dolje 😂😂
7+5 - 170 cm - 62 kg a za dalje cemo vidjeti
Danas mi se javila prva "prava" mucnina ali nisam povracala samo mi se jaaaako digo zeludac
15.03. idem kod privatnice pa se veselim slikicama
Kiara
Sortiraj odgovore
Najstariji