Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Senoritakova
    10. Ožujak 2017. 22:15

Ja studiram u zd pa tu idem privatno na preglede, a u slavoniji planiram roditi i tu onda moram imat spcijalnog ginekologa. Oduševljena sam doktoricom Tadić , uvijek ulatrazvuk traje po 20 min, sve objasni i uvijek slikicu da.. a rekla mi je da u kasnijoj trudnoći uvijek pali i 4d ultrazvuk.

Senoritakova
    10. Ožujak 2017. 22:20

Senoritakova
    10. Ožujak 2017. 22:23

Jel mi može netko objasnit kako napraviti sticker?

babylove28
    10. Ožujak 2017. 22:35

Senoritakova

Jel mi može netko objasnit kako napraviti sticker?

Odi na lilypie.com i onda ovo
    https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/ljetne-bebemame-2016-2038?page=1516

treca_sreca
    11. Ožujak 2017. 00:16

Senorita, tu https://lilypie.com/Pregnancy.php
    odabereš vrtsu/veličinu, pa scenu, slider, i uneseš datum ODP ili ZM
    sejvaš
    i onda moraš kliknut na tab "forum" da vidiš odgovarajući kood,, npr: https://ibb.co/fAhfGF

UZV - meni je na prošlom pregledu dr nakratko upalio 3D prikaz privatnik naravno...soc se obično ne trude preveć (iako je moj socijalni isto okej, ne mogu se požalit)

a svakako tko ide socijalno, isplati se izmedju 16 i 25 tjedna u nekom trenu otići na 3D jer se tad najbolje vidi. Ja još čuvam DVD iz prve T s filmićem i 3D slikicama, iako istina je da to se nakon trudnoće više nikad ne pogleda...a.li zato sam ga tokom (te) trudnoće pogledala ja milsim zilijun puta

žena-majka-carica:)

• KiaraSara
    11. Ožujak 2017. 07:03

I_Me hvala na odgovoru
    Danas sam 7+3 po zadnjoj M
    Razmisljala sam vodit trudnocu jod privatnika.
    Kaj vi mislite o tome i dali netko zna koliko bi to doslo.
    I iduce pitanje obzirom da sam mlada i neiskusna kaj se T tice svakih koliko je potrebno ici na pregled? 

Kiara

Kiki156
    11. Ožujak 2017. 08:22

KiaraSara, racunaj da ti je kod privatnika svaki uzv oko 300 kn + ako radis jos nesto dodatno to naravno i placas, cijena ovisi o tome sto radis. Ali svejedno moras imati i soc ginekologa jer ti on mora izdati uputnice za vadenje krvi, urina, ovog onog. Nisam sigurna moze li to privatnik, a ako i moze onda ne znam kolike su cijene svih tih pretraga. Mislim da ti je najbolje imati mix, dobrog privatnika i dobrog soc pa tako kombiniras preglede.  

Kiki156
    11. Ožujak 2017. 08:23

A na preglede ides svaka 4 tjedna ako je sve ok ili cesce po potrebi. 

pandora122
    11. Ožujak 2017. 09:27

Senoritakova

Ja studiram u zd pa tu idem privatno na preglede, a u slavoniji planiram roditi i tu onda moram imat spcijalnog ginekologa. Oduševljena sam doktoricom Tadić , uvijek ulatrazvuk traje po 20 min, sve objasni i uvijek slikicu da.. a rekla mi je da u kasnijoj trudnoći uvijek pali i 4d ultrazvuk.

Takoder vodim trudnocu kod Tadic i imam samo rijeci hvale. Zena za pozelit a pregledi su ispod 300kn

[/url

nina0607
    11. Ožujak 2017. 09:42

Bok curke!

Ja sam bila u vinogradskoj za kombinirani, a ova moja slikica je slika koju mi je dok pustila na 4d i jako sam joj zahvalna na tome. No nije mi isprintala nego je šapnula da si uzmem mobitel i uslikam! Pa tako se probajte i vi dosjetiti kad na slj pregledu nemaju papira. Inaće nuhalni je 1.
    Danas je zadnji dan na poslu! Jeeeeeeeej!!! Dočekala!
    Inače slijedi za nas jedan težak period u životu,mami su otkrili karcinom pluća,i 24.og.3. je operacija. S obzirom da živi sa  mojim bratom od kojeg nikakve pomoći (!!!) psihološke, a nikakve u vidu kuhanja pomaganja u kučanstvu, taman mi je da idem na komplikacije tako da joj mogu uskakat.
    Neznam kako ču to hendlat sa dvoje djece,mužem,svojim kučanstvom ali bude nekako.
    Nadam se da sam sad uspjela stavit ticker! Hvala na uputama babylove28 i treca_sreca 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.