Ajme mc mouse, definitivno je krenulooo. Jel jako šarafi? Djeluješ smireno. Držim fige da što dulje ostaneš doma :)
Pa neki bude bolniji, a neki manje. A Tonija osjetim pa sam smirena. Vodenjak je na mjestu 😂 Imala sam isto neke sluzave komade. Nemam blage. Al sad cekam da prođe idući trud pa cu si namazati dvije šnite kruha sa linoladom i popiti mlijeka 😂😂😂 gladna sam i spava mi se. Al ovo mi remeti san pa Nikak da utonem kak spada.
Pa neki bude bolniji, a neki manje. A Tonija osjetim pa sam smirena. Vodenjak je na mjestu 😂 Imala sam isto neke sluzave komade. Nemam blage. Al sad cekam da prođe idući trud pa cu si namazati dvije šnite kruha sa linoladom i popiti mlijeka 😂😂😂 gladna sam i spava mi se. Al ovo mi remeti san pa Nikak da utonem kak spada.
Super za Tonija! :)
Ajmo curkeeeeee...do jutra da bar jos koja rodi😂😂😂
Sretno svima!😊
Sanjchi...jako mi je zao jer prolazis kroz neke odredene probleme...ja sam imala ostatak posteljice i zavrsila na kiretazi nakon prvog poroda😒 jos sam morala i prespavati da sam pod nadzorom jer he bio jaaaako visok crp.
Drzim fige da su samo crijeva koja se vracaju na mjesto.
Prekomicno mi je ovo s mc mouse i jelom! Uzivaj zeno! Ja vec par dana imam mucnine po cijele dane i nista mi se ne jede...sve nedto pomalo i na silu.😔😔😔
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sutra iddm na svadbu sestricni...srecom sve mi je tu blizu i nisu komplicirali s cjelidnevnim skupljanjem vec samo misa i restoran nakon mise😊 na kraju nisam nista kupivala za obuci...imam neku haljinicu u kojoj mi je ok, al mislim da cu u tuniku i tajice se utroati i stikle da mi bude cim udobnije za sjedenje i sve😂
Da mogu sjest rasirenih nogu😂😂😂 i biti bez hulahopki jer mi id njih naoticu noge😂
Kleaiva, inače sam izjelica 😂 A sa mojih inače 50tak kila nitko to nebi rekao. I strah me onda da me ostave na stolu desetak sati i jos da Fulam sve obroke taj dan u bolnici. Pa si mislim bolje da ja jedem svaki put kad ogladnim 😂😂 E glava me počinje boliti. Kad bi bar uspjela zaspati. Idem probati 😕 Stavila sam ispod sebe i ručnik i onu jednokratnu podlogu za prematanje, ako ode voda slučajno. Bas sam umorna.
I bolje da ne kompliciras sa odjećom. Sto jednostavnije i da ti je udobno. Nema smisla kupovati nešto novo sada kada si na kraju :)
Uh Al bi mi sjela janjetina 😂😂😂😂
Hihihih...ajde probaj odmorit ali ako bude boljelo ovako zacas ces ti do bolnice...najgore od svega kad rodis u novi je jer te pere adrenalin poslije i ne mozes spavati, pa dode dan i onda je tu beba pa posjete i do navecer nema spavanja...iskusila sam to s drugim djetetom i crkla skoro da sam trazila da uzmu bebu k sebi sestre da ga ne zgnjecim sa cicim jer sam bila preeeeeemorena😒 zato probaj odspavati😊
Ja sam isto inace izjelica i to bas konkretnih mesnih stvari a ovu trudnocu cijelu mi se gadi meso i jedem ga na silu...inace bi mi janjetina bila prva na pameti za svadbu al ovaj put mislim da ce prvi put u prvom planu biti kolaci a kad bude janjwtina pobjeci cu van zbog mirisa. Jucer nisam mogla bit u prostoriji gdje se jelo meso s rostilja...skoro sam povracala😂😂😂😂
Mc_mouse vec sam napisala, tako su kod mene trudovi bili, na 10, pa na 15 min pa na 5 i tak stalno tek su se pred sam kraj javljali na 2 minute, pa onda jedan za drugim!
Yel, uzasno mi je tesko pomisliti da Uni moram uskratit nesto najzdravije( inace sam veliki pobornik zdravih stvari) ne u smislu da pazim sto jedem nego na sve gledam da je sto prirodnije! Bojim se malo i osude okoline, pricat ce gle ovu luđakinju nemre dojit dijete jer se kljuka tabletama itd.. i sto je najgore svi uvijek kazu ma mozes ti to preci i bez tableta samo kad bi htjela a nemaju pojma koliko sam noci i dana provela placuci jer se nisam mogla nositi s tim! Uzas zbilja
Sortiraj odgovore
Najstariji