Ne stignem vas bas citat.. prebrze ste!!! Procitam zadnjih 2 3 stranice svaki 5 dan 😥😂
Sanjchi-hoce li to vise? 😂😂😂
Cure sretno na pregledima tko ima.. sad ste sve vec na finishu 😆
Ja sam pisala za torta pelene! To radnice tamo zapakiraju. Nije mi bas higijensko to. Bolje zatvoreni pack. Vjerujem da 1 od 5 opere ruke i pripazi pri motanju.
Iako su mi slatke te torte, fora izgledaju. Da ih hocu poklonit nekome i da sam imalo kreativna 😂 kupila bi pelene i razne stvarcice i napravila ju sama

Jutro cure!
Sanjchi u St npr puštaju da preneseš 10 dana ako je sve u redu, znaci posteljica, plodna voda i beba ne pokazuju nikakve znakove da moraju van. Tek nakon 10 dana ideš na drip/gel i ostala čudesa pa ako od tog ništa ne pomaze CR. Al ti po tom imas još cili tjedan dana. Nemoj se nervirat jer neće ti pomoć. Čekaj vizitu pa pitaj koja je praksa a dogovori neko druženje tu jer tko zna kad će ta mala, možda i danas a možda i sutra.. njoj je lipo i ne briga je 😊
Za mjerenje zdjelice sam čula al to kod nas rade tek kad vide da je beba stvarno velika a mama i nije toliko, npr beba 4+kg pa da vide jel mama to može izgurat. Al u nekim normalnim situacijama ne znam da to rade. Meni nisu niti nekom koga ja poznam.
Sinoć su me prvi put ledja zaoblila al ono gadna oštra bol nisko i srica brzo je prošlo i nije se ponovilo. Otecena sam sva. Sanjchi čini mi se da ću postat ko i ti. Noge tako oteknute i jutros da papuče samo na pola obujem 😂😂

I me, valjda bude uskoro😅
Kako nam je Ema?
Sanjchi jesu neki trudici ali nepravilni je li bila vizita

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro..ja sam budna vec od 5,tu je ko u vojsci😄sad je bio dr u viziti i rekao da ce me poroditi u pon ili utorak,ako ne krene prije samo🙈🙈ocito me ceka inducirani porod,to je koma zar ne?drip i ostalo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji