Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    10. Studeni 2017. 19:20

Mamuka sve znam, zao mi je sto te ona dopala... Ja kad sam cula da je ona isla rodit rekla sam da ja ne zelim ic taj dan da ne bi zavrsila s njom u sobi 😂😂😂 zelim ti da sto prije odes kuci da se odmoris, sumnjam da ces tu moc

• Barbi13
    10. Studeni 2017. 19:51

Sanjchi  a j....bitno da je sve ok mogu mislit kako je bolio pregled😨😨😨😨

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

maca1510
    10. Studeni 2017. 20:00

Kod mene sve u redu, bila jos neka mala grcenja kroz dan ali mislim da je to ipak do sarme i kiselog kupusa od rucka danas hahahahahahahahh😂😂😂
    Mamuka a ja bas jucer vidila kako na vrata stoji obavijest samo jedna osoba smije kraj rodilje i mislin se ajde super dobro su se opametili,jos ove viroze u diru,kad ono nista od toga. Dobro ih nisi sve skupa vanka izbacila. Strasno
    Sanjchi super za napredovanje kilaze u bebice a joooj za tebe. Dobro da su te pogledali da nije ostala posteljica ili gaza nedaj bog. A za slijepo crijevo ,ja sam ga vadila i po nalazima osto kao nije ali bol je bila konstantna i bas jaka , nije stajala 2 dana, na kraju kad su me operirali teska upala maternice,jajovoda,oba jajnika i slijepo crijevo a oni to po nalazima nisu vidjeli. Ne zelim te strasit ali samo kazem ako ti bol ne bude prestaljala i nebudes mogla savijat desnu novu dok lezis prema sebi da su ti to neki od znakova slijepog crijeva. 
    Iako mozda je sve to jer si se i izmucila i na porodu,i sad dok se tjelo oporavi, pij antibiotike i drz se!

url=https://daisypath.com]

luce <3
    10. Studeni 2017. 21:17

Maca i ja san te natpise isto vidila po rodilistu i isto mi je to super bilo, al sta ces neki ne znaju ni citat... 
    Sanjchi zao mi je zbog bolova.... 

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 21:17

Ajme Mamuka. Harmonika falila 😂😂 užas

Ja sad pokrenula opet aplikaciju. Na nešto vise od 5 minuta su. I čim nest pojedem trčim na wc. I žedna sam ko pas. 

• Barbi13
    10. Studeni 2017. 21:18

Mamuka

A cure moje drage velikih dogadjanja na našem forumu! 😂😂
    Hope i jesi išla ili još čekaš??
    Mc_mouse čini mi se da ćeš ti još otic na večeru prije nego u rodilište 😂😂
    Maca jel sve pod kontrolom??
    Luce ova “tvoja” je cvaknuta po temelju. Muž, mater i mali su joj bili 2 ipo sata u posjeti. A onda još su došle 4 prijateljice. E moj Boze cirkusa. Ko cigani, samo je harmonika falila. Poludila san! Mali se unervozio i nikako ga nisan mogla umirit pa san sisu izvadila prid
    svekolikom publikom.
    Daj mi Boze strpljenja da izdrzim i u ned idemo kući 😂

Veselo kod tebe Mamuka.....😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 21:19

Ajme Sanjchi. Dobro pa nije posteljica sva sreca. A zašto antibiotik? Nisam skužila. Nest je upaljeno ili? Sorry ako sam fulala. 

luce <3
    10. Studeni 2017. 21:21

Neko je bio pita za bocice, ja sam uzela 2plasticne od tommee tippee. Ne zna koja je razlika između staklenih i plasticnih, al ja sam uzela plasticne jer su lakse pa kad beba pocnr hvatat i njoj ce bit lakse i ne mogu se razbit ako padnu ili stogod... 

Barkleys
    10. Studeni 2017. 21:49

Mc mouse, kakvo je sad stanje? 

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 22:00

Sad je opet vratilo se na 10 minuta. Zbunjena sam 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.