Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    11. Studeni 2017. 01:05

Aurora a kad si u bolnicu otišla? 

mc_mouse
    11. Studeni 2017. 01:07

Luce sretno ❤️❤️
    Meni su bas bolni, a bili su otisli na 15 minuta. I zaspem. Ajme. Kakva bol. Samo me probudi i ne pomaze ni disanje ☹️

luce <3
    11. Studeni 2017. 01:13

Mc_mouse hvala ti, tebi sretno, jadna se cili dan mucis u bolovima 😘😘

mc_mouse
    11. Studeni 2017. 01:17

Ono je nista kak je sad 🙈 A kak ce tek bit. Ajme. Sve me strah. 😂

luce <3
    11. Studeni 2017. 01:21

Ma mozes ti to, za svog tonia 😉 taman da dospijes ujutro na dorucak u bolnicu hehe 😂

mc_mouse
    11. Studeni 2017. 01:43

E ja u trudovima, a muž hrče. A ja ko pas dišem 😂
    Ajme kad bi bar mogla spavati 😂😂😂

luce <3
    11. Studeni 2017. 01:53

A joooj, ja odoh sad probat zaspat... Govori meni sad mm amo spavat bar malo sad ako te uvati da bar malo odspavamo 😂😂

mc_mouse
    11. Studeni 2017. 01:55

Spavajte. I za mene 😂😂😘😘

Aurora1611
    11. Studeni 2017. 02:13

Mc_mouse, ja sam lezala na patologiji trudnoce jer me nisu smjeli poslati doma, dosta daleko od bolnice zivim a bila sam otvorena (bez trudova) u jutro oko 10 poceli trudovi, oko 2 sata su mi poceli tako na 10 min pa na 15 pa nekad i na 20, oko 4 sata sam rekla sestri da imam trudove, otisla na pregled, za dlan bila otvorena, odmah u rađaonu i za dva sata sve gotovo! Po meni izdrzi koliko mozes ako si jako blizu bolnice! Ja sam priznala da imam trudove kad vise nisam mogla skrivati jer su jaaaako boljeli! 
    Javi situaciju :*

mc_mouse
    11. Studeni 2017. 02:50

Jesu ti bušili vodenjak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.