Na aplikaciji za trudove su mi u razmaku od 10 minuta i traju po minutu. Minutu i 10. Očito nisu lazni 😂😂
Yel draga moja nezz od kud bih ti pocela! Vraca mi se staro stanje nazalost, grozim se same pomisli na to kako mi je bilo a sad je ponovno pocelo, uzas! Isla sam kod psihicke ona kaze da sve sto koristis u trudnoci dijete je osjetilo tak da moja terapija koju sam imala u trudnoci bi kao mogla i sada dok dojim no ona nece na svoju ruku pa me poslala na taj odjel za farmakologiju no meni zbilja nikako ne pase da putujem s Unom do Zg-a, to mi je dva sata voznje a ona u voznji place! Nezz ni sama sta da radim moram nazvati i pitati da li moze ikako preko mail-a ili da im faksiram, posaljem sestru ona je iz Zg.. ne zelim opet trpiti sva ta sranja pogotovo sad kad se brinem o bebici svojoj, jer ako se ja ne osjecam dobro ne mogu ni njoj biti dobra mama!
Sugave vrtoglavice i mucnine, pritisci u glavi jos samo trnjenje ruku se nije vratilo! 😩😩
Mc_mouse super je krevetic 👍👍
Maca moj je isto jos u kutiji bas smo ga danas mislili sastavit, ali evo jos nismo 😂
Mc_mouse a ti trebas svaki cas roditi ili? Nova sam pa Vas ne mogu bas sve pohvatat niti se razumijem u ista, jer nikad nisam bila trudna..hvala draga barbs 😘
Aurora nadam se da nije to sto mislis..
Mc mouse - znači ipak je krenulo oo? E i super je krevetić! :) :)
Di nam je Hopeeee . Javi seee.
Mc_mouse a ti trebas svaki cas roditi ili? Nova sam pa Vas ne mogu bas sve pohvatat niti se razumijem u ista, jer nikad nisam bila trudna..hvala draga barbs 😘
Aurora nadam se da nije to sto mislis..
Ivana tako nekako 😂😂😂😂
A cure moje drage velikih dogadjanja na našem forumu! 😂😂
Hope i jesi išla ili još čekaš??
Mc_mouse čini mi se da ćeš ti još otic na večeru prije nego u rodilište 😂😂
Maca jel sve pod kontrolom??
Luce ova “tvoja” je cvaknuta po temelju. Muž, mater i mali su joj bili 2 ipo sata u posjeti. A onda još su došle 4 prijateljice. E moj Boze cirkusa. Ko cigani, samo je harmonika falila. Poludila san! Mali se unervozio i nikako ga nisan mogla umirit pa san sisu izvadila prid
svekolikom publikom.
Daj mi Boze strpljenja da izdrzim i u ned idemo kući 😂
Mamuka - pa šta ih može biti toliko u sobi? Bože mili... Ja bi to rastjerala sve... :D
Sortiraj odgovore
Najstariji