Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    11. Studeni 2017. 03:38

Ispao mi sluzni definitvno. Rozo. Tresem se sva. Kao da imam groznicu 

• Barbi13
    11. Studeni 2017. 04:57

Mc mouse tako sam se i ja tresla,proci ce ta treskavica.....stize mali Toni......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    11. Studeni 2017. 05:13

Mc Mouse , sreeeetnoooo!!! 😍😍😍😘😘😘😘
    Hope, gdjeeee siiii??
    Maca, hahaha, nasmijala si me s komentarom o sarmiii 
    Mumuka, kod tebe je cirkus??  Vaaadiiii harmonikuuuu 

barbs
    11. Studeni 2017. 05:17

KleaIva, lijepoooo se provedii!!! 😘😍
    Mc Mouse, neka neka... samo ti jedi... na dan poroda sam ujutro u bilnici jela i navecer kad su me spustili na odjel babinjaca 😍😍😍😍😍😍 Cimi je bila u sooookuuu HAHAHA
    Luce, ohoooooo... i kod tebe se pokrenuloooo???

barbs
    11. Studeni 2017. 05:19

Diego mi je zaljepljen za cicu pa cuuuudoooo jedno... MOGU vas citatiiii 😍😍😍😍😍
    Curkeeee, ocekujemo vase bebice i vas na drugiiii fooooruuum!!! 😍😍😍😍😍
    Ja sam sinoc u 22h legla a boooome sam i ranije mogla da sam htjela. D me probudio oko 1 za cica

barbs
    11. Studeni 2017. 05:21

*cicanje... iii nakon toga oko 1.30 cca do 5 cca smo spavali... ja se osjecam bas odmorno  Aliiiii do 8 bih jos voljela dogurati 

barbs
    11. Studeni 2017. 05:22

Sad sam se sjetila... muz je sinoc gledao tv i dalje iiiii nisam ga UOOOOPCE cula kad je usao... a sudeci po alatima koje sam nasla u dnevnom nisam cula ni da ih je uzeo iz ormara  Znaaaciii bila sam kooomaaa 

barbs
    11. Studeni 2017. 05:24

bbrletic13

Mc mouse tako sam se i ja tresla,proci ce ta treskavica…..stize mali Toni……

Ahhhhh joooojjjj ..... Samo kad se sjeeetiiim tih volova vrucine i hladnooooceeee 

• TonLove69
    11. Studeni 2017. 06:31

It is a very useful article. Thanks for the info

goldenslot  

Aurora1611
    11. Studeni 2017. 06:48

Mc_mouse da, busili su mi ga u rađaonu kad sam dosla, nakon  nekih pola sats

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.