Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    11. Studeni 2017. 07:15

Imam 3 točkice roza na wc papiru. Ne boli me ništa. Imam sad u 9 kontrolu. Ali ništa me ne boli. Malo sam se prepala ovih točkica. 

Barkleys
    11. Studeni 2017. 07:18

*rozog

kleaiva
    11. Studeni 2017. 08:46

Yel i aurora…ne dajte se! Pustite okolinu a svoje probleme drzite za svoje najblize...nikome ne trebate opravdavati zasto i kako nesto radite...davno sam naucila vazno pitanje u tim situacijama...kad vas netko pita nesto sto ne telite odgovorit samo pitajte Zasto ti to mene sada pitas? Vecina ljudi zasuti i promijeni temu😂
    Hope, mc mouse jesu bebe s vama???😂 jucer je bilo napeto!
    Hedgehog ...sretno na pregleduuuu😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

maca1510
    11. Studeni 2017. 09:38

Cure javite jeste li sa bebicama 😍😍 
    Hedgehog cini se da je i u tebe nesto krenulo,javi sta je bilo na pregledu! 
    Aurora- slazem se apsolutno sa curama, zanemari sta ce drugi rec,ne zivis zbog njih,zivis zbog sebe i svoje obitelji i neznam bas koliko ce bebici bit bolje imat majcino mljeko a majku koja je nervozna,u strahu,paranoicna i neznam sta. Mislim da formula uopce nije nikakav bauk, koliko zena ne doji jer ne zeli. Ti zelis ali ako ne ide nemoj se opterecivat s tim. Kao sta je yel rekla a sta je danas zdravo?? Moji su u penziji i bave se poljoprivredom i svo zivo voce i povrce imam iz vrta ali sta moj otac kaze ,vec samo sjeme je gmo. Nemoj mislit da ovo sta jedemo i mislimo da je zdravo da zapravo i je. Sve je danas nazalost cisti gmo. Draga motas bit dobro,i fizicki i u glavi da bi mogla bit dobra majka svom djetetu, a nju nije puno briga sta jede samo da nije gladna. 
    Znam da je lako nama govorit koji nemamo tih problema ali gledam kako bi se mouda ja postavila u takvoj situaciji. 
    Yel- i ja sam se naslisala prica kao da je kraj svijeta kad dode dijete,kao da ce te netko zatvorit u 4 zida i cjeli zivot ces samo imat brigu. Ma daj molim te, onda nitko na svijetu nebi imao djecu. Naravno da ces brinut,ali zalim onoga koji za nicim i nikim ne brine. Moje prijateljice sve imaju djecu,putuju s njima,nekad i same odu sa muzevima,djecu ostave 2 dana roditeljima, odu van, uzivaju s djecom , rade,djeca u vrtic, neznam...ne kazem da je lako ali brate mili nije kraj svijeta. 

url=https://daisypath.com]

Giovi
    11. Studeni 2017. 10:01

Aurora i Yel...slazem se sa Macom... prosle ste svasta i sve to koliko god se vama cini drugacije,prerazisle ste sve cvrsto i ustrajno...ne dajte se slomiti sad na kraju. Sad ce te tek poceti uzivati sa svojim bebicama. Nitko nije rekao da je biti mama lako,ali sta je danas uopce lako?! Sad cete bar imati pored sebe smotuljak zbog kojeg cete znati da vrijedi sve sto je iza vas i zbog kojeg cete biti jos jace...
    MCmouse,Hope,Hedgehog...kakva je situacija? Kako ste? Jel se mazite? 

• Barbi13
    11. Studeni 2017. 10:02

Yel

Sory cure, zivci me soraju.
    Prije trudnoce su me napadali da sta ne radjam, kasno mi je vec, ostat cu sama, kad sam zatrudnila druga prica, plasenje, dozivotna briga, porod, dojenje, kmecanje, nespavanje, zubi, vrtic, skola, strahovi…
    Ko da se u zivotu ne brinem ni za posao ni za starce ni za sebe, ni buraza, ni sestru..

A da brijem da ce sve brige proc, pa nisam mula, znam da je dijete obaveza…
    Ali da je to takva zrtva da se patis ko kristus i nosis zivotni kriz?
    Ne kuzim sta su te zene u zivotu prosle da tako pricaju…

Yel dobro jutro draga mani se ludih babskih prica,sta seru koju p.m.joj sory na izrazu pa nisu trebale radjat ako je to takva patnja kako one kaze....a moja Yel samo se ti svojoj bebici posveti to je tvoja snaga😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    11. Studeni 2017. 10:30

Meni opet loš ctg. Moram danas popodne ponovo. Poludit ću više s tim ctgeom. Sad sam došla doma i ležim i čekam da se javi bebica. 

Barkleys
    11. Studeni 2017. 10:33

Giovi - mislim da sam ja još daleko od maženja, ali ove dvije su se prestale javljati iiii. O.O

maca1510
    11. Studeni 2017. 10:48

Hedgehog

Meni opet loš ctg. Moram danas popodne ponovo. Poludit ću više s tim ctgeom. Sad sam došla doma i ležim i čekam da se javi bebica.

Koliko otkucaja ti ima? Mislim zbog cega ti je los, ne kuzim se bas u te ctg,al sad kad sam bila sestra mi je stalno mrdala trbuh jer je bebica spavala cjelo vrijeme al rekli su mi da je dobar ctg...

url=https://daisypath.com]

• Barbi13
    11. Studeni 2017. 10:55

Hedgehog

Pojedi malo slatkog.....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.