Pozdrav svima, imam pitanje..
Zadnji puta sam imala M 01.10.2017, danas je 10.11..i jos je nema..nema nikakve prisutne boli, zna me tu i tamo malo zabolit donji dio ledja i to je sve..trebala sam dobiti 28.10. Sto znaci da mi kasni otprilike 2 tj..radila sam test prvo clearblue easy i nije mi bas bio najjasniji, kontrolna crta u redu, vidljiv minus i nazire se okomita pruga gdje bi trebala biti al to sam ocito samo ja vidila..nakon dva dana(jutros) sam ponovila test clearblue digitalni ni on mi sasvim nije jasan pa bih vas molila pomoc..
Molim Vas da mi date svoje misljenje ili ako je netko imao slicno iskustvo da mi kaze nesto..hvalaa
Ivana da li je to onaj digitalni sto pokaže odma i tjedne??
Mislim da je najsigurnije da odeš izvaditi Beta hcg u krvi.
Daa to je taj, jedna cura/zena na forumu je napisala kao da ima iskustva s tim testom i da on bas pokaze samo minus a ne da se nazire ovako ova okomita crta..mislila sam u ponedjeljak posjetit ginekologa pa viditi..ne znam vise sta da mislim..
Bbrletic, u srijedu,na dan termina bi mi trebao biti prvi pregled tamo. Sad cekam da mi posalju raspored doktora da vidim hocu li ici u uto ili srijedu… jel tamo isto gledaju i vaginalno i ctg? Jel bi trebala uzeti torbu za svaki slucaj?ja jos uvijek vozim normalno i sve i mislila sam se sama odvesti ali me strah sta cu sa autom ako me odluce zadrzati… nemam pojma kako to sve ide…
Cure,kada ispadne taj sluzni cep ne treba se ici u bolnicu?
Ctg,vaginalno i utz,ja sam bila prosla termin pa sam i vikendom od 9 do 12 isla u rodiliste na cetvrti kat
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hedgehog na koji broj ti zoveš petrovu a da se netko javi na tel? Npr možda da ih nazovem i pitam dal trebam dolazit
Ja sam do sad zvala samo trudničku... A ona ti dns ne radi...
Ako do sad nisi našla broj, mislim da tebi treba predrađaona, našla sam neki broj: 01 4604 728, mislim da je to to, ali ako se ne javljaju zovi informacije....
Ma nista. Nisam ti ni pomogla 😂 Ako si nestrpljiva možda možeš platiti za to vađenje bete u labaratoriju ;)
Ivana kod onog drugog testa mi se cini da vidim drugi crticu i moguce da se radi o ranoj trudnoci..
tako je i meni bilo Mozda ne ovukacija nesto kasnije bila
Sortiraj odgovore
Najstariji