Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    11. Studeni 2017. 10:57

Hedgehog ti stvarno nemas srece s tim ctg-om... I mene zanima zbog cega ti kazu da je los? 

Barkleys
    11. Studeni 2017. 10:58

Doručkovala sam ujutro i pojela čokoladu, beba mi def. nije spavala jer se miče. Otkucaji su bili od 140 do 170, ali su "suženi". Nije mi ctg onak da jako skače,  u špic i slično. A nisu mi ni stavili drugu slušalicu za trudove. 

luce <3
    11. Studeni 2017. 10:58

Maca jel odbrojavas sate do dolaska muza? Ja mislim da ces ti odma rodit cim ga vidis 😀

luce <3
    11. Studeni 2017. 11:00

Hedgehog

Doručkovala sam ujutro i pojela čokoladu, beba mi def. nije spavala jer se miče. Otkucaji su bili od 140 do 170, ali su "suženi". Nije mi ctg onak da jako skače, u špic i slično. A nisu mi ni stavili drugu slušalicu za trudove.

Bas se ne razumim u to... Pa jesu li ti bar rekli zbog cega moze bit tako

mc_mouse
    11. Studeni 2017. 11:00

Rodila oko 9, 3400, 51cm. Jako me boli. Javim se

luce <3
    11. Studeni 2017. 11:01

Mc_mouse cestitam ti i zelim ti sto brzi oporavak i sve najbolje tebi i toniu!!! 

Barkleys
    11. Studeni 2017. 11:03

Ovo je loš:

Barkleys
    11. Studeni 2017. 11:06

A ovo je u boljim danima, to je kao dobar:

maca1510
    11. Studeni 2017. 11:08

McMouse- cestitam!! 😍😍
    Hedehog- ja se stvarno ne razumjem, ja neznam niti ocitat svoj, samo su mi rekli da je sve ok,tako da nisam dalje ni pitala. Jel se moras vratit i bolnicu i ponovit ga? 
    Luce- ma nemoj mi nista govorit, mislim da cu rodit prije nego dode. Sinoc kad su trebali krenit iz Orlanda nekom liku je pukla baterija od moba u torbi i to je valjda zvucalo ko pucanj. Sta da ti dalje kazem ,zatvorili aerodrom,napravili cjeli sou, odgodili letove , to je satima trajalo dok su otkrili da je ipak samo bazerija na mob. Tako da neznam kad ce stic,kad ce mu dat novi let , ja kazem ti bas neces i neces na taj porod a bome ja sam tvrdoglavija,ja cu stiskat noge ako krene 😂😂

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    11. Studeni 2017. 11:08

Kuži se fakat razlika, a razlozi mogu biti svakakvi, od da beba spava, do općenito mirnijih beba do fetalne patnje... Pa se stvarno nadam da će danas ako opet bude loš da će me ostavit jer ono ajde da se to dogodilo jednom, ali ovo je već 3.put, pa  mi baš više nije zabavno :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.