Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    10. Studeni 2017. 14:33

Hvala maslačak,mislim da nam je svima enigma taj služni čep 😂😂

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 14:34

Hvala maslačak. 
    Evo našeg kindača, kak sam ja to brzinski dobro i izgleda 😂😂

Hope
    10. Studeni 2017. 14:43

Hedgehog na koji broj ti zoveš petrovu a da se netko javi na tel? Npr možda da ih nazovem i pitam dal trebam dolazit

Hope
    10. Studeni 2017. 14:47

Mene zbunjuje to kaj Naprimjer mi kad se pobrisem jednom izađe sluzavo i onak sa žilicama a dr put kad odem na wc nije sluzavo neg je samo roskasto!! O boze pa poludit ću 

Hope
    10. Studeni 2017. 14:49

Mc Mouse predivnoooooo 😍 jako jako mi se sviđa!!! Boje,uzorak ma sve ❤️

maca1510
    10. Studeni 2017. 14:55

Mc mouse- predivan je!! Ja cu ti samo rec da je moj krevetic jos u kutiji kako je i kupljen😂😂😂 skupa sa madracem i posteljinom😂😂😂

url=https://daisypath.com]

barbs
    10. Studeni 2017. 14:59

Mc Mouse, predivan 
    Maca, dan nakon sto sam rodila jemuz sastavio krevetic haha
    Hope, uulllaaaallllaaaaaaa.... 

• Barbi13
    10. Studeni 2017. 15:04

mc_mouse

Hvala maslačak.
    Evo našeg kindača, kak sam ja to brzinski dobro i izgleda 😂😂

Jako ljepo.......🤗

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 15:05

Maca ja uvijek imam pehove sa namještajem tako da sve sklapam u sto kraćem roku jer mi se uvijek desi da je neki dio oštećen ili fali. 
    Hope ne brini. To je samo sluzni. Jel imaš trudove? Odi si u trudničku ambulantu pa ces biti mirna :)

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 15:07

Hvala curke za pohvale 😂😂 sad bi ja tu posteljinu jos jednom opeglala ali nisam u stanju 😂😂 nerviraju me crte sto se vide kak je bila složena 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.