Ana to nije tako povisen tlak, meni je bio puno visi, al to samo na pregledu, doma mi je uvijek ok...mjerim 4x dnevno... rekao mi je doktor da necemo prelazit termin zbog tlaka, e sad sta to znaci ne znam, mozda indukcija a mozda carski. Uglavnom, rekao je da me nece pustat u 41.tt (njemu to znaci cim navrsim 40 tjedana ulazim u 41.tjedan)... dakle do srijede cu rodit... ako mi da na izbor izabrat cu carski jer se ne zelim zezat s tim tlakom, moze mi bit samo gori jos na porodu i naprezanju

Ja sam s tatom danas pričala kako ne valja ulagati u tuđe...
Čekaj, Sanjchi, vi imate TV?
Mamuka, nisi zadovoljna sa rodilištem iz ST-A? Ja se nadam da ću slijedeće roditi u novom Nije loše ovo u Puli, aliiiiiiiiiii su moja mama i sveki rekle da je rodilište ostalo ISTO kao onda kad su one rodile... Mama je mene rodila '90, a sveki šogorra 92.

Ana, zar nisu 120-160 normalan interval otkucaja srca? Meni su uvijek u tom rasponu, stavljala sam i slikice prije. Sanjchi i ja.
Yel, zelim ti svu srecu sto god odlucite i kako god odlucite ti i tvoj dragi!
Pa i ja mislim da jesu,bar bi trebali biti..a ne znam vise iskreno nista,mozda su mi se smanjili u odnosu na prije pa me zato ostavio tu

Belle i ja bih onda radije carski ako cu i dalje imati problema sa tlakom..najradije bih izbjegla indukciju,al posto mi je u ned tocno termin sad bih pristala na sve samo da cim prije rodim i budem manje tu😊
Cure inace tu u Petrovoj je cisto dobro,hrana je fina,dvije smo u sobi (ostale sobe u hodniku su samo za jednu osobu pa su te cure same),imamo tv i kupaonu u sobi,tako da i nije tako lose,ali dom je dom❤😊😊

Ana, uopce ne zvuci lose! Zelim ti sto brzi i bezbolniji porodaj!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji