Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    10. Studeni 2017. 12:34

Hedgehog to je sigurno sluzni 😂
    Ma nemoj na hitnu prebrzo. Samo ce te peckati na krevetu 😂😂

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 12:37

Ovo za sluzni se odnosi na Hope. A Hedgehog mislim da nije. Trebalo bi biti prošarano žilicama. A ne mliječno. 
    I sto se tiče bočica. Mislim samo da su staklene možda lakše za održavanje. I ne "primaju" boju. A ove plastične su ionako bpa free pa kako god okreneš obje su zdravstveno ispravne. 

barbs
    10. Studeni 2017. 12:39

maca1510

Ja nigdi ne iden dok muz ne dode s brod sutra,pa makar direktno s aerodroma isla u rodiliste 😂

Kaži bebi  da se strpiiiiiiii!!!!!!!!!!! 
    Mamuka, AAAHAAAA, ja sam mislila da te plaši tvoje kakanje  A za Ivanovo... ooo daaa... baš grozno... Mada Diego eto kaki, ali kad se sjetim koliko je kakao prije nego smo počeli koristiti D3... aaajmeeee... ovo sada je ništa i toliko se znaaaa mučiti da ne znam što raditi, ali ja popijem kamilicu ili mu napravim za njega, pa mu to smiri trbuščić i pokaki se... za sada je k'o švicarski sat ahahhahaa oko 6 ujutro i oko 17h UVIJEK kaki i to onako POŠTEEEENOOOOO... jedno 3-5 prdca rokne 

barbs
    10. Studeni 2017. 12:43

Hope, mamina teta je oba puta osjetila trudove iz trbuha... Leđa ju nisu ni malo boljela... Ne kužim...Jesi ti u boooooolniiiciii??? jer onaj roskasti iscjedak je i meni bio i radilo se o puknuću vodenjaka...
    NE KUŽIM VIŠE NIŠTA...
    Tko je u bolovima?? 
    TKO RAĐA?!
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
    LITTLE BOSS me dokrajčio i više vas ne stignem pratitiiiiiiii 

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 12:47

Ja pogledala svoj iscijedak. Nema žilica. Samo gusto mliječno i kao da mijenja boju prema žućkastoj. Ne znam. Ima ga dosta. Ma nije to nikakav čep 🤣

Giovi
    10. Studeni 2017. 12:52

Bbrletic, u srijedu,na dan termina bi mi trebao biti prvi pregled tamo. Sad cekam da mi posalju raspored doktora da vidim hocu li ici u uto ili srijedu... jel tamo isto gledaju i vaginalno i ctg? Jel bi trebala uzeti torbu za svaki slucaj? ja jos uvijek vozim normalno i sve i mislila sam se sama odvesti ali me strah sta cu sa autom ako me odluce zadrzati... nemam pojma kako to sve ide...

Cure,kada ispadne taj sluzni cep ne treba se ici u bolnicu?

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 12:54

Giovi nama su na tečaju rekli da za sluzni ne treba jer tko zna kad to može krenuti. Nema pravila. Mogu trudovi odma. Mogu nakon 3-4 dana. Rekli su da reagiramo na vodenjak. Nedo Bog da ne osjetimo bebu. I na manje od 10 min trudova. Ovo o razmaku trudova ovisi o blizini bolnice. 

Hope
    10. Studeni 2017. 12:54

Barbs nisam i bolnici ,došla sam i uzeli su uzorak toga i slali da vide dal se radi o plodnoj vodi,no nije se radilo o tome pa su rekli da je Okej!! Ja sam sad sigurna da je ovo služni čep jer je još iscurilo i bas je sluzavo i prošarano za žilicama,E sad pitanje dal ja trebam ic u petrovu ak imam trudove na 10 min i ispada mi služni čep ili da još čekam!! Kaj vi mislite? Kontrola mi je tek u nedjelju

maca1510
    10. Studeni 2017. 12:55

Hahahahaha barbs mislim da se ni mi same vise nemozemo pratit😂😂😂 
    Mcmouse- bome cini se meni da si i ti spremna! Nek si ti pojela lignje,nedaj se do zadnjeg casa,gahaahahahha. Meni gin reko cim osjetis teudove idi odma u bolnicu,mislim se ja kako da ne, pa da me doli vrte satima u boxu i na drip sklope,no no,dok ne pukne vodenjak ili ne umirem od bolova ne idem nigdi😂 bolnica mi je 10 min autom, mislim se ma da se i porodim u auto sta ima veze brzo smo u bolnicu😂😂 a kako muz vozi u tim situacijama doc cu i za 4 min a ne 10😂 u totalnom sam zenu😂😂

url=https://daisypath.com]

Giovi
    10. Studeni 2017. 12:56

Aha...hvala...ja sam mislila da i cep spada u znakove za lagani pokret prema bolnici..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.