Stisla sam noge i nedam se do sutra, nece se izvuc ja mu govorim, nece doc na gotovo 😂😂😂
Bome sve smo nesto bolne, ali hope mislim da je kod tebe najizvjesnije da je to to. Cim nikako ne prestaju ni kad legnes ni kad se kreces. Jos i sluzni! Jos danas bi ti mogla lako lako svoju bebicu drzat u rukama 😍😍
Yel - neznam sta bi ti rekla a tako bi ti dala neku utjehu,stvarno si puno toga prosla i stvarno se nadam da ces imat porod ko kraljica i da ce svi strahovi nestat.
Mamuka-znaci mali jede ko lud. Dobro si rekla ko svako musko samo da je na sisi hahahahah,neka neka, bi ce to prava buhtlica 😍
url=https://daisypath.com]
Mamukaaaaaapa čestitam 🎉🎊🎉🎊🎉 stigao je mali paketić zvan Ivan,ma neka je sve samo u redu!! Drago mi je da je bilo brzo gotovo i da je muzic izdržao,pohvale svima 💪🏻💪🏻
Hedgehog i meni se čini da smo se malo stisle 😂
Trudovi-ja do sad nisam osjećala one lažnjake,a danas ujutro sam se probudila i mislim da je ispao sluzni čep Ugl bilo je onak sluzavo roskasto sa žilicama,pretpostavljam da je to to i nisam radila paniku,i svaki put kad bi se pobrisala vidla sam malo roskastog,moguće da je to i bilo neki dan ono kad samo tiska na hitnu al tad sam se splasila jer nije bilo sluzavo,al sad je!! Nakon toga sam se vratila u krevet i u 09:00 mislim da sam osjetila prvi trud (ja mislim da je to to) i odmah su krenuli na 10 minuta, i tako 4 truda na 10 min,pa 1 trud na 5 min,pa opet 1 na 10 min,i onda kreće ludi razmak tipa 10 min,pa 15min i sad vise nisam sigurna!! Boli i kad ležim i kad se krećem i kad sjedim,al nije jaka bol,totalno podnošljivo al se osjeti!! Samo mene muci to kaj mi bol nejde iz križa nego samo u donjem dijelu trbuha,al leđa me konstantno bole od sredine trudnoce,bole i sad al se bol ne širi od leda prema trbuhu!! Totalno sam zbunjena 😅🙈
E i jesenske znate kak to ide kod nas,3 bebice u kratkom roku!! Hihi tko je sljedeći 😍😍
Bome Hope to je sluzni cep😆...jesi stavila papuce u torbu😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hedgehog gore u predradaoni su me gledali i vaginalno i CTG,sve ti naprave!! Kaj ideš sutra?ja u nedjelju ak bu sve do tad Okej!! Jesi bila kaj otvorena na zadnjem pregledu?
Maca joj nadam se da ću samo znat na vrijeme sve točno prepoznat,sad još onak bilježim al ne mislim uskoro nigdje,jedino ak krenu cesce!! Laganini panika 🙈
I sve čekam na ono prirodno čišćenje al eto ni to me ne hvata!!neam pojma vise,totalna zbunjola!! 😂
Bbrletic13 ja sam takav paničar da sad samo razmišljam a kaj ak to nije bio služni čep?! Ma ja sam glupa 😂😂
Ja pojela lignje 😂😂
Sad mi je u planu ici na wc. Peglati. I staviti posteljinu za malca. I obaviti zadnji ovogodišnji sex Ahahahaha
Mene ne prestaje grčiti nikako. Osim kad postoje Razmaci. Čak sam se i za muza uhvatila da ne roknem hahaha. Jedem lignje i usta mi ostanu skupljena od boli. Nisam mogla ni žvakati 😂 Imam osjećaj kao da mi je nest iscurilo na uložak. Cekam da dođemo doma da škicnem 😂
Bbrletic znaci i ti si iz Ri….
Malo nas je ali nas ima…
Da da......jesi krenula sa pregledima u polikliniku?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
U plan dodajem i kupanje naravno. Sva sreca nemam sta brijati 😂 To sam obavila prekjučer 😂 Al ajd mogla bi noge popraviti da maknem dlake bockalice hahaha
Hope- u utorak vršak jagodice prsta. To mi je već mjesecima. Ispada mi sluzni čep mislim, već sam par puta kroz 2 dana vidjela ono komad sluzi na wc papiru kad sam se brisala... Ali nema boja, onak je bijeli sluzavo. Da idem gore jer kao moram svaka 2 dana ctg a subotom TA ne radi. Pa s obzirom na pregled u utorak možda me neće htjet opet gledati. A i sumnjam da sam se otvorila. Bila sam ponosna na trudiće na ctg ali onda mi je sestra objasnila da ono to nisu pravi trudovi nego pripremni :( Iskreno, ja bi to što prije htjela da krene. Divim se vama koje tak lijepo i smireno odugovlačite... Ja mislim da ako se otvorim pola cm da ću svako malo ići na hitnu i ispitivati jel mogu ja roditi xD
Mc Mouse mogu zamislit kak jedeš i onda stanka dok ne prođe bol 😂😂 svaka ti čast
Hedgehog ja sam išla 2 dana za redom i obadva puta su me gledali vaginalno,dan prije ništa otvorena,slj dan za prst tako da to se valjda može promjenit brzo,zato pretpostavljam da će te gledat! A ko zna možda te i ostave i onda ja dođem u nedjelju pa možda ostave i mene pa ćemo stvarno i podijelit čokoladicu 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji