Meni su trudovi na drip bili oba puta i odman je mali razmak između njih tako da pojma neman koliko im triba s 20 min do 5 min koliko se kao preporuča doc u bolnicu.
Ti želiš epi? Moraš mislit i na otvaranje ako si računala rodit uz epi. Ne znaci da već sad nisi otvorena 5 cm koliko triba za epi.
Al lignje na brzinu svakako pojedi 😂
Samo to znaci potencijalno kakanje na porodu. Zato ja jučer nisam ništa marendala 😂😂
Mamuka nema kod mene u bolnici mogucnosti epiduralne zbog manjka anesteziologa ☹️
A to je ko i kod nas onda. 😅
Onda ti imas lipo vrimena za lignje i za kolač 😂😂
Evo me, bila u shoping i kavu ali bome grcilo je za pop...pa sam isla kuci nakon pola sata,kako sam legla tako se smirilo, lezala sam tako pola sata i evo sad napokon se ustala bez bolova,weeee,
😀😀😀😀
url=https://daisypath.com]
Maca - legendo! Tako je, nemoj da se muž izvuće i to za manje od 24 sata razlike! Ako ti je bolje dok ležiš, lezi, ako ti je bolje na kavi odi pij kavu i uživaj. Koliko možeš! XD
Mc_mouse - hahahha, ni ti se nedaš, ja bi isto jela na tvom mjestu. Tak i tak će ti raditi klistir. Jel da?
Ko jaki menstrualni bolovi. Mislim ja druge nisam nikad ni iskusila osim te na drip. Prvi put zapravo sam imala svoje al skroz lagane i bili su ko menstrualni bolovi. Drip samo pojača a ne bi triba prominit šta boli.
Yel ne brini, možeš ti to izgurat. Uostalom na 5 cm kad ćeš dobit epi to ne bi tribali bit tako strašno bolni trudovi.
Bit će to dobro. Samo hrabro Yel! Znamo mi da ti to možeš 🤗🤗
Maca Hahahaha lezi i ne dizi se. 😂
Hedgehog je u pravu, ne daj ćaći da se izvuče 😂😂
Znam da ste sve u bolovima, imam jedno pitanje koje me muči već par dana...ako ste kupovale bočice jeste kupovale plastične ili staklene? Ja sam uz avent izdajalicu dobila malu plastičnu. A sad vidim u jednom prospektu da neke marke imaju staklene bočice pa sad ne kužim.... trenutno mi ne trebaju bočice jer planiram dojiti, ali kupila bi si možda jednu ono za svaki slučaj. Pa sad ne znam....za što služe staklene a za što plastične?
Mamukaaaaaa pa čestitam 🎉🎊🎉🎊🎉 stigao je mali paketić zvan Ivan,ma neka je sve samo u redu!! Drago mi je da je bilo brzo gotovo i da je muzic izdržao,pohvale svima 💪🏻💪🏻
Hedgehog i meni se čini da smo se malo stisle 😂
Trudovi- ja do sad nisam osjećala one lažnjake,a danas ujutro sam se probudila i mislim da je ispao sluzni čep Ugl bilo je onak sluzavo roskasto sa žilicama,pretpostavljam da je to to i nisam radila paniku,i svaki put kad bi se pobrisala vidla sam malo roskastog,moguće da je to i bilo neki dan ono kad samo tiska na hitnu al tad sam se splasila jer nije bilo sluzavo,al sad je!! Nakon toga sam se vratila u krevet i u 09:00 mislim da sam osjetila prvi trud (ja mislim da je to to) i odmah su krenuli na 10 minuta, i tako 4 truda na 10 min,pa 1 trud na 5 min,pa opet 1 na 10 min,i onda kreće ludi razmak tipa 10 min,pa 15min i sad vise nisam sigurna!! Boli i kad ležim i kad se krećem i kad sjedim,al nije jaka bol,totalno podnošljivo al se osjeti!! Samo mene muci to kaj mi bol nejde iz križa nego samo u donjem dijelu trbuha,al leđa me konstantno bole od sredine trudnoce,bole i sad al se bol ne širi od leda prema trbuhu!! Totalno sam zbunjena 😅🙈
E i jesenske znate kak to ide kod nas,3 bebice u kratkom roku!! Hihi tko je sljedeći 😍😍
Hope - ja mislim da si ti sljedeća! Hahahaha. Vidiš da jedna stišće noge, a druga ide na ručak! Tako da, ostalo je na tebi da braniš pravilo 3 bebe u malom razmaku!
E sad pred kraj, ja idem svaka 2 dana na kontrolu (uto, pa čet i sad u subotu idem opet gore u predrađaonicu), jesu te tad gledali vaginalno ili samo CTG?
Šalim se za porod! Drži se, probaj se strpiti do nedjelje i javljaj novosti!
Sortiraj odgovore
Najstariji