Maca izdrži jos sutra 😁
Mamuka mene Non stop Frkaju grčevi, a bolovi u zdjelici prilikom ustajanja. Okretanja. Hodanja. Grcevi se ne smiruju uopće. Ali tipa hvataju me svakih 20tak minuta. Kao da cu procuriti. Kao da cu dobiti menstruaciju samo puno jače. Ne znam. I vrućina me oblije. Ne znam kak bi opisala 😟 A bas bi voljela da izdržim do ponedjeljka zbog ultrazvuka.
Toni ima skroz blage pokrete. Nema bubanja vise 😂 I štuca često. A to kad štuca imam osjećaj da mi pi-pi odskakuje 😂 I kad imam te bolove dolje nista ih ne smiruje. Događaju se i dok ležim, hodam i slično. Ali sve cekam nešto žešće. Ne želim uopće krenuti tamo pa da se patim satima. Dok Tonija osjetim. Nemam sluznog. Voda na mjestu. Mislim da je sve u redu 😟
Jutro cure…
Mamuka cestitam na Ivanu i na brzom porodu…sada uzivajte puno puno punoooooo…
Yel,ja sam isto kao i ti bila,sve mi je trebalo biti po spagi,sterilno,spremno i sl i tlacila sam ukucane prije mjesec dva stalno a onda sam totalno ohladila…toliko da mi je robica oprana vec mjesec dana ali niti sam je ispeglala niti sam je spremila…kao ima vremena…
Ja kontrakcije nikakve nisam osjetila jos nijednom…mozda ih je bilo ali ih ja nisam prepoznalabo…
Jucer sam zvala ovu jednu doktoricu sto radi u bolnici da mi pogleda raspored za sljedeci tjedan kada moram na pregled u bolnicu da odem u smjenu nekog iskusnijeg doktora zbog svog mioma pa mi je rekla da smo cijelo vrijeme trudnoce strepili od preuranjenog poroda i otvaranja zbog njega a da je moguce da on blokira/ili ce blokirati otvaranje pa da cu na carski i da se ne brinem jer vise nije kao i prije da forsiraju prirodni do zadnje granice…o Rijeci pricam…tako da i ako sam imala neki strah kome cu u ruke pasti,sad mi je lakse…😊
Giovi dobro jutro,a bas mi je drago da je jos neko iz Ri....
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Maca super ti je taktika 😂 nadam se da ce upalit 😁
Stezanje maternice ajmeee, mene to bolilo ko i trudovi, morala sam ih prodisat kao i trudove, uzaaaass
Maca i mcmouse drzite se i pratite vi svejedno razmak i jel se smiruje ili pojacava bol😂 pravi se ne smiruju i svako toliko je sve jaca bol. Sve drugo je individualno!
Stezanje maternice boooooli nakon drugog. Sljedeceg poroda sve vise...vec sam vam pricala kako nisam znala pa sam se junacila i nisam htjela tablete al sam trazila tablete u noci na kraju😂😂😂.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kleaiva u mene se nista ne smiruje. Čak imam osjećaj da dolazi sve češće. Jos ne mjerim. Pokušavam to baciti u drugu dimenziju mozga 😂 Čak se uhvatim da i brze prodišem to.
Mc_mouse to mi zvuci ko trudovi. Meni su trudovi ko kad iman stvari a i kod tebe je to to. Trud počinje laganije pa pojačava bol i opet popusta. Znaci ko val je.
S obzirom na blizinu bolnice ne tribas žurit al budi spremna da bi to moglo jaaaako brzo ići. Kad trudovi pojačaju lako vodenjak pukne a možda si se počela i otvarat.
Sritno!!!! Javi nam se šta se dogadja 😊😊
Maca jel piješ kavu il si u čekaonici ? 😉
Mamuka puno ti hvala. Ja kao prvorotkinja uopće ne mogu predočiti kako to boli 😂 Ali da. Tako je u mene kako si ti napisala, ne znam samo jel stignem na lignje jos otic 😂😂😂😂😂. Pa da- blizu mi je bolnica, pa nebi zurila. Zezam se ja s mužem da dok ne vidim glavu ne idem u lift 😂😂😂😂.
Sortiraj odgovore
Najstariji