juuuutrooo...
Maca, kakoo jeee?
Dolores, kao sto.sam napisala, imala sam ih i prije 36.tj... i Kao i Hedgehog, vise od 4x dnevno.. Ginekolog je rekao da je sve normalno DOK nisu u pravilnim razmacima...
Ja sam grcenje maternice osjecala... Doduse, ne toliko jako kao moja cimi (4.porod!!!) ali jesam... i rekle su sestre da je to normalno.. Valjda je sve to individualno...
Mamuka, kakanje??? JAAAOO... ja kakam ceeeestooo 😍😍😍😍 Ali bebice nam imaju problema s kakanjem, pa.mozda si krivo skuzilA... a i ja sam pila lupocet za bolove... S time da je cimi vise od mene pila...
Ja stvarno neznam sta bi vam rekla sta se u mene dogada. Po svemu su lazne kontrakcije,samo mi nije jasno da to toliko traje, svaki pud kad se dignem,sjednem,znaci jedino kad me ne boli je kad lezim. Trbuh je konstantno tvrd ko kamen.
url=https://daisypath.com]
Barbs kakanje beba me počelo plašiti. Micica nikad problema nije imala i ne znan oce sad bit to problem i kod nas jer koliko sam skužila sve mame s foruma imaju bebe koje muči kakanje. Bas koma.
Stezanje maternice nakon 1. poroda sam osjećala ali malo. A sad.... skoro ko i trudovi oni pravi. Sa svakom trudnoćom je gore kažu.
Yel prihvati pomoć svaku jer triba i tebi po ure mira. I toga se ne triba stidit, to je sasvim normalno.
Luce mozak te sprema na Neru. To je sve normalno, ne brini. Još malo i bit ćete zajedno 😊😊
Maca ili nazovi svog doktora ili idi u bolnicu. Možda bolje svog ako je ozdravio i možeš doc do njega.
Mislim da su lažni jer kad ležiš ne boli al ipak provjeri jer kraj je blizu.
Ja nigdi ne iden dok muz ne dode s brod sutra,pa makar direktno s aerodroma isla u rodiliste 😂
Istusirala sam se,obukla,idem onavit spize i idem pit kavu i totalno ignoriram ovo sta me boli, ima da prode!
Javit cu vam jel mi taktika upalila ili sam ipak krenula put rodilista😂
url=https://daisypath.com]
Ja nigdi ne iden dok muz ne dode s brod sutra,pa makar direktno s aerodroma isla u rodiliste 😂
Istusirala sam se,obukla,idem onavit spize i idem pit kavu i totalno ignoriram ovo sta me boli, ima da prode!
Javit cu vam jel mi taktika upalila ili sam ipak krenula put rodilista😂
To , Maco, ne daj se!! 💪💪💪😁😉 😘
Jutro cure...
Mamuka cestitam na Ivanu i na brzom porodu...sada uzivajte puno puno punoooooo...
Yel,ja sam isto kao i ti bila,sve mi je trebalo biti po spagi,sterilno,spremno i sl i tlacila sam ukucane prije mjesec dva stalno a onda sam totalno ohladila...toliko da mi je robica oprana vec mjesec dana ali niti sam je ispeglala niti sam je spremila... kao ima vremena...
Ja kontrakcije nikakve nisam osjetila jos nijednom...mozda ih je bilo ali ih ja nisam prepoznala bo...
Jucer sam zvala ovu jednu doktoricu sto radi u bolnici da mi pogleda raspored za sljedeci tjedan kada moram na pregled u bolnicu da odem u smjenu nekog iskusnijeg doktora zbog svog mioma pa mi je rekla da smo cijelo vrijeme trudnoce strepili od preuranjenog poroda i otvaranja zbog njega a da je moguce da on blokira/ili ce blokirati otvaranje pa da cu na carski i da se ne brinem jer vise nije kao i prije da forsiraju prirodni do zadnje granice...o Rijeci pricam...tako da i ako sam imala neki strah kome cu u ruke pasti,sad mi je lakse...😊
Sortiraj odgovore
Najstariji