Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    03. Studeni 2017. 18:09

Dolores od tatine sestrične kćer je rodila bebici 2600 i bilo je u najboljem redu!! Nemaš brige 🤗

Mamuka stavljaju dvije sonde one,jedna je za otkucaje a jedna za trudove😎

Yel meni svaki put rade vaginalni pregled 🤓

-ja sam se napokon malo smirila i primirila,beba je veća i ja tu Nemrem nikaj promjenit,u utorak ću se dog sa doktorom!! A i doktori znaju fulat malo u procijeni pa se nadam da će ipak bit malo manje!! Ugl cekat ću do utorka 🙈

Barkleys
    03. Studeni 2017. 18:23

Hope - drago mi je da si se smirila od onog početnog šoka. Bit će sve okej. Odmori se, pripremi sve do utorka. Možda tada budeš rodila! Aaaa! Držim fige da bude sve u redu i šaljem svu pozitivnu energiju! :* :*

Hope
    03. Studeni 2017. 18:51

Dolores od tatine sestrične kćer je rodila bebici 2600 i bilo je u najboljem redu!! Nemaš brige 🤗

Mamuka stavljaju dvije sonde one,jedna je za otkucaje a jedna za trudove😎

Yel meni svaki put rade vaginalni pregled 🤓

-ja sam se napokon malo smirila i primirila,beba je veća i ja tu Nemrem nikaj promjenit,u utorak ću se dog sa doktorom!! A i doktori znaju fulat malo u procijeni pa se nadam da će ipak bit malo manje!! Ugl cekat ću do utorka 🙈

Hope
    03. Studeni 2017. 18:53

Hedgehog hvalaaaaa ti ❤️

LadyN
    03. Studeni 2017. 19:33

Hope
    Bas sam neki dan pricala sa kolegicom koja ima dvoje djece sin se rodio imao blizu 4kg a mala oko 3kg i rekla mi je da je puno lakse rodila maloga sa tezinom jer je lakse gurnuo se dole (valjda je i sila teza odradila svoje) nego malu koja je bila skoro za 1kg manja ... 

• Mamuka
    03. Studeni 2017. 19:43

Dolores porodjajna težina nije toliko bitna koliko to da su svi organi razvijeni kako triba. Ako doc misli da je to sve u redu mislim da se ne tribas brinuti previše.
    Evo naša kuma je prije misec dana rodila zdravog bebaca od 2880g. Malac super napreduje, bez ikakvih poteškoća. Dobra i mirna beba koja puuuuno papi i puno spava. Za 2 tjedna nabacio je 500g. 😊
    Kile nikad nisu neki pokazatelj zdravlja tako da ništa se ne brini.
    Jedini “problem” je da ćeš tribat malo vise robice manjih brojeva tipa 50/56 sto naravno nije nikakav problem. Sritno! 😊😉😉
    Hope Slažem se s tobom, panika neće pomoć nikako al naravno da prvotni sok te malo zdrma pa si pod dojmom i svašta nam prolazi glavom.
    Mislim da ti je Hedgehog komentirala da imas super doktore pa mislim da onda triba virovat i njihovoj procjeni jer ipak su stručnjaci i vjerojatno se vrlo često susreću sa tako velikim bebama kao kod tebe. Nekad jednostavno nemaš drugog izbora i tako triba to prihvatiti.
    Samo hrabro, bit će to dobro. Bitno da je zdrav a sve ostalo će proći. 😊

• Dolores123
    03. Studeni 2017. 19:50

Hvala vam cure.I ja mislim da nema veze sto je malo laksa ako uopce tako bude.ja ne vjerujem bas previse tim njihovim procjenama, al eto.sve ostalo je ok.nadam se da me nece zadrzati u bolnici na slijedecem pregledu jer prohodnost kroz pupcanu vrpcu je ok, a i beba je napredovala od zadnjem pregleda za 400 grama sto je isto ok.
    Imam dovoljno robice vel. 50 tako da to nece biti problem.😀

Hope
    03. Studeni 2017. 20:10

Cure ma vi ste divne i uvijek me smirite ❤️❤️

I_me
    03. Studeni 2017. 20:28

Dolores123

I ja sam danas obavila zadnji pregled u ambulanti za 2 tjedna se javljam na pregled u rodiliste.Beba je dobro, samo je malo manja.Rekla je dr da dobro dobiva na kilazi ali da joj izbacuje da je malo manja.sad je oko 2200, te je rekla da bi se mogla roditi s 2800 kg.da li ima koja takav slucaj? Danas mi se stalno piski i stalno imam pritisak na mjehur tako da bi najradije stalno sjedila na wc-u.

Evo ja! U 35tt malena oko 2kg ( ne sjecam se tocno), u 38tt 2500g, rodila 39+6 curicu od 2960j i 50cm. 
    Ne sekiraj se! Kile nista ne znace. Glavno da su svi organi razvijeni, a za kilice lako.. 
    Sa mj dana malena je imala 3800g. Sad cekam sljedeci pregled da vidim koliko je dobila jer mi je svaki dan sve veca i teza za nosit na rukama 😍. A samo ju dojim. Jedino sto ce ti trebat je robica br 50/56. 😂

barbs
    03. Studeni 2017. 20:49

Meni ginekolog nikada nije rekao s koliko bi se kg mogla beba roditi.. Mislim da to samo preopterećuje roditelje. 
    Kako ste mi vi? 
    Je l' ima novosti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.