Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    22. Listopad 2017. 22:40

Sanjchi - meni se ovo čini super, mislim tamo si, pod kontrolom, ništa ne može poći po zlu bez da ne primjete.. Tako da ti lijepo krati vrijeme mobitelom i tv-eom i probaj se odmarati... 

A ja mislim da nisam pročitala za niti jedno rodilište da je netko pohvalio hranu. :( Što je stvarno šteta, jer ono pa k vrpcu prođeš porod i kreneš dojiti i sve, pa bar da ti daju pošteno za jest! :) :) 

[OBRISANO] 22. Listopad 2017. 22:42

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Barbi13
    22. Listopad 2017. 22:45

Sanjchi sretno sutra i drzi se i zelim ti od srca porod kao sto je bio moj,pusa velika😘🤗

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    22. Listopad 2017. 22:47

Sanjchi javi se ti lijevo na salter tamo rade divne tete one ce ti pomoci 😊 
    Dolje ti je patologija, prvi kat su operacije ginekoloske a treci su rodiliste i rađaona! 
    YEL- uzas ti je i sad! Moj m veli da je to cucinjak 😂😂 dijete mi ima tikove vec od lajanja a laju na sve zivo ili se ova dva mala grizu međusobno i cvile! 

Aurora1611
    22. Listopad 2017. 22:50

Hedgehog-kod nas u Sk hrana kao hrana i nije tako losa samo su jako male porcije, zbilja se nisam mogla najesti! U rodilistu je skoro ista hrana kao i na patologiji, ja sam se poslije poroda svaki put veselila kad su mi donesli varivo! Onaj dan kad sam isla doma je bio bas fin rucak par vrsta povrca s krumpirom, komad mesa lijep, cikla i juha prije svega 😊

22. Listopad 2017. 22:53

Sanjchi, sretnoooo

Barkleys
    22. Listopad 2017. 23:02

Aurora1611

Hedgehog-kod nas u Sk hrana kao hrana i nije tako losa samo su jako male porcije, zbilja se nisam mogla najesti! U rodilistu je skoro ista hrana kao i na patologiji, ja sam se poslije poroda svaki put veselila kad su mi donesli varivo! Onaj dan kad sam isla doma je bio bas fin rucak par vrsta povrca s krumpirom, komad mesa lijep, cikla i juha prije svega 😊

Da možda je to glavni problem, kužim da bolnička hrana ne može biti začinjena po svačijem ukusu, i nema razloga da ne bude barem solidna, vjerojatno se žene žale zbog porcija, jer ostaju gladne. A porod i sve te iscrpi. 

[OBRISANO] 22. Listopad 2017. 23:18
    [OBRISANO] 22. Listopad 2017. 23:22
    kleaiva
    22. Listopad 2017. 23:40

Sanjchi sretnooooo!😘
    Yel Mamuka je u pravu! Drzi se ti sebe i bebice...a ostali ce ionako po starom😂
    Cuvaj zivceke i snagu😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI