Sanjchi - meni se ovo čini super, mislim tamo si, pod kontrolom, ništa ne može poći po zlu bez da ne primjete.. Tako da ti lijepo krati vrijeme mobitelom i tv-eom i probaj se odmarati...
A ja mislim da nisam pročitala za niti jedno rodilište da je netko pohvalio hranu. :( Što je stvarno šteta, jer ono pa k vrpcu prođeš porod i kreneš dojiti i sve, pa bar da ti daju pošteno za jest! :) :)
Sanjchi sretno sutra i drzi se i zelim ti od srca porod kao sto je bio moj,pusa velika😘🤗

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sanjchi javi se ti lijevo na salter tamo rade divne tete one ce ti pomoci 😊
Dolje ti je patologija, prvi kat su operacije ginekoloske a treci su rodiliste i rađaona!
YEL- uzas ti je i sad! Moj m veli da je to cucinjak 😂😂 dijete mi ima tikove vec od lajanja a laju na sve zivo ili se ova dva mala grizu međusobno i cvile!

Hedgehog-kod nas u Sk hrana kao hrana i nije tako losa samo su jako male porcije, zbilja se nisam mogla najesti! U rodilistu je skoro ista hrana kao i na patologiji, ja sam se poslije poroda svaki put veselila kad su mi donesli varivo! Onaj dan kad sam isla doma je bio bas fin rucak par vrsta povrca s krumpirom, komad mesa lijep, cikla i juha prije svega 😊

Hedgehog-kod nas u Sk hrana kao hrana i nije tako losa samo su jako male porcije, zbilja se nisam mogla najesti! U rodilistu je skoro ista hrana kao i na patologiji, ja sam se poslije poroda svaki put veselila kad su mi donesli varivo! Onaj dan kad sam isla doma je bio bas fin rucak par vrsta povrca s krumpirom, komad mesa lijep, cikla i juha prije svega 😊
Da možda je to glavni problem, kužim da bolnička hrana ne može biti začinjena po svačijem ukusu, i nema razloga da ne bude barem solidna, vjerojatno se žene žale zbog porcija, jer ostaju gladne. A porod i sve te iscrpi.
Sanjchi sretnooooo!😘
Yel Mamuka je u pravu! Drzi se ti sebe i bebice...a ostali ce ionako po starom😂
Cuvaj zivceke i snagu😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji