Znaci ja u trudničkoj ambulanti. I tri trudnice na stolicama pored imaju jakne i to su ujedino i slobodne stolice. I niti jedna da bi maknula. E te žene. to je meni neshvatljivo majke mi. Zmije 😡
Sanjchi ako ne budeš i 3 dana išla na WC je čisto OK jer prilikom poroda si se očistila pa nije tako gužva u sustavu 😉
Samo svakako uzimaj nešto za probavu tipa probiotickih jogurta (najbolje activia i sensia), sokova prirodnih, kompota, juha i slično.
Mc_mouse eto vidiš. I onda čujem kako se trudnice žale da ih ne puštaju u redovima i da moraju čekati ko i svi i ostale price. Pa šta očekivati od drugih kad jedna prema drugoj nemaju obzira!?!?!!
To je bezobrazno i neobzirno do kraja al tu nema pomoći. Kod nas se to nikad neće prominit.😣
Evo ja obavila prvi dio pregleda..sve u redu. 37+2
Otv za prst. Pitala za povremene nocne bolove u donjem dijelu trbuha poput menstrualnih zbog kojih nisam mogla spavati,kaze dr da je to u redu,da su to pripremni trudovi i da poticu otvaranje. I naravno..ako postanu pravilni onda su pravi 😊 Sad cekam ctg. Pozz svimaaaa
Sa mnom je bio suprug u trudničkoj u utorak, i sad predamo papire, bla bla bla i sjednemo pored nekog čovjeka jer su taman bila dva mjesta. Dolazi do njega trudnica i to ono trudnica koja se jedva kreće i krene pričati s tim čovjekom, moj suprug se ono pristojno diže i prepušta joj mjesto.
Ja sam naravno pop*****. Moj se diže uvijek i svima. Ali mislim, ako ti se vlastiti suprug neće dignut sa stolca da možeš sjesti nego ti se diže moj, onda si si baš našla pravoga.
Mamuka,
Realno, prezivjela bi i najgori porod.
I cak mi je izazov trazit preporuku ili ne, jer se osjecam ko slabic ako bi trazila pomoc.
Ni sama nisam pametna.
Psihicka mi je rekla da dodjem na kontrolu prije poroda. Da bi pisala preporuku za ‘odmah epiduralnu’ jer veli da to cekanje da se otv do odredjenih 5 cm da su to ‘price’; ili preporuku za carski ako hocu, ali ona osobno nebi…
(To za epi mi je bas bilo cudno jer svuda se dobije na 5 cm ili koliko vec, ofc ona je pricala iz svog iskustva i naravno da ima vezu u bolnici, rodila prije otprilike godinu dana i trazila je odmah, filali su je do izgona s tim)
Yel,ja imam vezu u bolnici,sestricna mi radi u radaoni,i nisam mogla dobiti epi ni nista prije 5cm,tak da ocito se ne smije prije dati
Evo ja gotova s pregledom. Van sebe sam. On je na 3500g, a to je van moje psihološke granice 🤣 Glava dolje. Nije se jos spustio. Doktor mu daje lufta jos dva tjedna i kaže da ce jos rast. Kak ce to izac, bez epiduralne. Evo osjećam se kao da me netko klavirom pogodio. Vise nemam ni apetita. U zadnja dva tjedna sam dobila 3kg tako da uopće ne sumnjam u procjenu ultrazvuka, odnosno da varijacija u ovom slučaju može ici jos samo na +400g a nikako onaj (-) pored. Dogovorili smo se da ga zovem kad mi krene porod. I da me nece mučiti ako slučajno ne ide. Vec odma ako primjeti da ne ide - da idemo na carski. Da nas nece patiti. U šoku sam.
Kultura za slobodna mjesta bas na nivou. Katastrofa. Ja sam se ustajala i trudnicama koje su bile u većem stadiju trudnoće od mene. A kamoli da nebi svoju torbu maknula sa stolice. Fuj. Gade mi se.
Ja znam da je najbitnije da je beba zdrava i da sve to prođe super. Mene samo strah da ne zaglavi. Ili da me živu ne podere 😟 Preporučio mi je onaj Dianatal gel. Danas ga naručujem i nadam se da ce stići prije poroda :(
Cure moje evo mene sa pregleda,obavila sam vaganje,tlak,pregled,CTG i onda sam išla na ultrazvuk,Ugl sve je Okej al beba je velika (mislim znam da je cijelo vrijeme veći za 10 dana)-i uvijek mi je moj dok reko da je to u granicama normale,al uvijek s tak čude da se ja preplasim!! I sad na ultrazvuku su mi rekli beba teška 4600 (+- 200) u 39 tjednu,cure moje ja sam u panici od straha i svega pa 4600 😱😱😱😱 ja sam izbezumljena al ono totalno!! Ima li koja da me utjesi 🙈 dal se sa tom kilažom ide na carski? Ana jer ti znaš kak ide u Petrovoj to sa velikom bebom!! Šećer mi je na granici bio 5.1. moj gin nije to smatrao alarmantno nego je rekao samo pripazit malo na prehranu!! Uglavnom u utorak mi je drugi pregled pa ću pitat doktora al do tad sam jako u panici 😶😶
Sortiraj odgovore
Najstariji