Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    03. Studeni 2017. 15:20

Hope

Ma zato kaj sam u utorak trebala samo na CTG i tlak,ali Radit će mi i bris pa me naručio u utorak pa ću odmah hermana pitat za kilažu bebe! A Zlopasa me naručio za vaginalni pregled ko sebe u petak al ću svejedno i hermana pitat za ovu kilažu,da nek me savjetuje kaj da radim!!
    Samo se trebam smirit zato kaj sam sad bas jako zbunjena 😲 i preplašena!!

Imaš fakat super doktore, bit će sve u redu. Svakog bi iznenadila težina bebe. A ček, ako ti procjenjuju bebu da je 10 dana stara, koliko si trudna prema starosti bebe? Moguće da te zadrže u bolnici nakon pregleda. 

Hope
    03. Studeni 2017. 15:25

To sam si ja i pomislila,imam neki filing da će me u utorak ostavit!!! E sad ću vam Poslat slikicu CTG-a pa da vidite i objasnite mi ovo dolje kaj bi kao trebali bit trudovi ako netko zna

Hope
    03. Studeni 2017. 15:27

• Mamuka
    03. Studeni 2017. 16:09

Hope pojma ti neman jer meni jučer ništa to nije pokazalo.
    Imala sam samo 1 onu “slušalicu” koja je pratila bebu. Jel za trudove ide druga ili ta 1 odrađuje oboje?
    Jer meni su doli ti trudovi ravna crta koja se milimetra nije makla ni gori ni doli. A mali je uobičajeno bio divlji pa su njegovi otkucaji živa zbrka.

luce <3
    03. Studeni 2017. 16:25

Za ocitavat trudove tribaju bit 2 slusalice...
    onako otprilike sta ja znam donja linija prikazuje trudove i ako su trudovi u pitanju onda idu kao planine, znaci u visinu i sirinu
    Hope vjerujem ti da si sad zabrinuta al polako, utorak nije tako daleko al ako ne mozes izdrzat ajde opet bar da se smiris

• Mamuka
    03. Studeni 2017. 17:27

Pretpostavila sam da je samo bebine otkucaje pratilo kad je bila samo 1 slušalica. Al i ne osjećam ništa pa me ne brine. Čak sam zadnjih par dana nekako lakša i poletnije nego prije. Ne znam ima li veze s tim šta pijem čaj od brusnice malo vise pa možda se voda smanjila.

• Dolores123
    03. Studeni 2017. 17:36

I ja sam danas obavila zadnji pregled u ambulanti za 2 tjedna se javljam na pregled u rodiliste.Beba je dobro, samo je malo manja.Rekla je dr da dobro dobiva na kilazi ali da joj izbacuje da je malo manja.sad je oko 2200, te je rekla da bi se mogla roditi s 2800 kg.da li ima koja takav slucaj? Danas mi se stalno piski i stalno imam pritisak na mjehur tako da bi najradije stalno sjedila na wc-u.

• Mrvica
    03. Studeni 2017. 17:38

Mamuka

Pretpostavila sam da je samo bebine otkucaje pratilo kad je bila samo 1 slušalica. Al i ne osjećam ništa pa me ne brine. Čak sam zadnjih par dana nekako lakša i poletnije nego prije. Ne znam ima li veze s tim šta pijem čaj od brusnice malo vise pa možda se voda smanjila.

Meni je isto jedna slusalica bila, samo bebine su pratili. Ali.. ja bih voljela da su trudove provjerili jer me sve cesce boli dolje.. evo i sad.. 

kleaiva
    03. Studeni 2017. 17:41

Dolores…ja sam rodila dvoje od 3850 koji su bili procijenjeni na uzv u radaonici na dan poroda na oko 3300 g. A dr. u ambulanti je tvrdio da ce biti oko 3800😂
    Sad je treca beba kod mog ginica u ambulanti na 35+4 procijenjena na 2400 i to je kao neka normala ali opet manje nego moje prve dvije bebe pa mi je rekao da se beba jos stigne ubucati😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    03. Studeni 2017. 17:43

Dolores…ja sam rodila dvoje od 3850 koji su bili procijenjeni na uzv u radaonici na dan poroda na oko 3300 g. A dr. u ambulanti je tvrdio da ce biti oko 3800😂
    Sad je treca beba kod mog ginica u ambulanti na 35+4 procijenjena na 2400 i to je kao neka normala ali opet manje nego moje prve dvije bebe pa mi je rekao da se beba jos stigne ubucati😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.