Hope po tvom nalazu tvoj sezam se neće tako lako a ni skoro otvoriti pa čekanje do uto možda nije neki problem. Samo evo s obzirom na velicinu bebe možda te ne bi puštali dalje termina.
Ali možda da za svoj mir sutra odeš opet. Ili nazovi svog gina i vidi s njim šta i kako. Sigurno ti može Dat neki stručniji odgovor od nas.
Yel da, kod tebe ima pomaka ali ništa značajno. Kod mene je tako bilo. I evo sad u tjedan dana ništa. Čak ni “druženje” s mužem nije napravilo pomak. A nije ni da ne nosam stvari teze, micicu stalno nosam, hodam. Ali nije se pomaklo.
Kod tebe možda bude drugačije, tko će znat. Ali zna se to prominit u dan dva. Nema tu sigurne stvari.
Hope sorry ali stvarno ti ne znam rec jer kod nas stvari puno drugačije funkcioniraju. Kod nas ne postoje TA i ne mogu ti puno rec.
Ajd pitaj na forumu mama.
Al svakako nazovi svog gina bar da te malo umiri.
Razumin te skroz. Znam da te strah ali mislim stvarno da te neće slat na prirodni jer to je bas velika beba.
Moja strina je 3. bebu imala preko 5kg i slali su je na carski. A to je ipak 3. beba.
Hope moja sestra je rodila malog od 4,5 kg i pukla je samo dva punta po starom savu (trece dite) s tim da su je uvjeravali da beba ima preko pet kila i skoro je zavrsila na carskom, bogu fala da se nasa doktor koji joj je odlucija dat sansu, ajde mozda nije toliko velik, bit ce sce dobro, mislim da boli vise manje isto bez obzira na velicinu bebe a oni ce sigurno procijenit mozes li ti to fizicki, samo hrabro...za bebu!
Hope - sumnjam kod koga si u TA? Jesi danas imala redovan pregled ili baš uzv? Tko ti ga je radio? I kad ti je sljedeći pregled baš u TA?
Hedgehog ja sam kod Zlopase,a ultrazvuk mi je radio Trutin,i nisam se nakon toga vraćala u TA nego ravno doma!! Imala sam danas vaginalni pregled, a sljedeći mi je u utorak
Ma jako mi je drago za danasnje preglede.....nek su bebe buce izaci ce van i bit ce sve ok neka samo sve dobro prodje😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
O moj Boze Hope. Sad kad sam tvoje pročitala moje je mačji kašalj 😟 Bar se nadam. Kad je svaka žena individualna
Hedgehog ja sam kod Zlopase,a ultrazvuk mi je radio Trutin,i nisam se nakon toga vraćala u TA nego ravno doma!! Imala sam danas vaginalni pregled, a sljedeći mi je u utorak
Zlopaša je stvarno veliki stručnjak i hvaljen na sve strane. Ja mislim da bi bilo najbolje da se strpiš do utorka. On će ti prema nalazima sve reći. Meni je na hitnoj radio 10 dodatnih pretraga prije nego me poslao doma. U slučaju da ti nešto krene tipa trudovi preko vikenda, odi iste sekunde na hitnu u Petrovoj, nemoj čekati one varijante razmak 5-10 minuta i slično tako da ti stignu na vrijeme provjeriti sve opcije.
A ček, ako ti je sljedeći pregled u utorak onda si kod Hermana?
Ma zato kaj sam u utorak trebala samo na CTG i tlak,ali Radit će mi i bris pa me naručio u utorak pa ću odmah hermana pitat za kilažu bebe! A Zlopasa me naručio za vaginalni pregled ko sebe u petak al ću svejedno i hermana pitat za ovu kilažu,da nek me savjetuje kaj da radim!!
Samo se trebam smirit zato kaj sam sad bas jako zbunjena 😲 i preplašena!!
Sortiraj odgovore
Najstariji