Hope jedva cekam tvoj utorak. Bas me zanima sta ce ti reci. Pa trebala bi na cr ako utvrde da je zaista tolika beba pri ponovnom mjerenju.
Daaaaa. I mene zanima za Hope. Btw i ja imam u utorak u TA, ali tek u 12. Možda se sretnemo. Sjećaš se Hope šifre s čokoladom? :) :) :)
Mamuka - e tak i meni na desnom boku poludi, a kao najviše preporučuju taj lijevi bok. Koliko sam ja skužila moja je leđima okrenuta na mojem lijevom boku, a na desnom su joj ruke i noge pa onda mlatara XD XD A što se tiče okretaja po noći, neko je još davno komentirao da se okreće ko janje na ražanju, tak i ja L, pa sredina, pa D. I tako u krug cijelu noć...
Mamuka jos 5 dana
Mc_mouse 7
Ajme svi sitno brojimo 😀😀
Ajme 🙈🙈 kaže moj ginić da mi daje lufta max 2 tjedna. Kak je to blizu. Ne mogu vjerovati da cu ovaj mjesec biti mama. Kao da sam jučer vidjela plus na testu 😍😍😍
Ajme 🙈🙈 kaže moj ginić da mi daje lufta max 2 tjedna. Kak je to blizu. Ne mogu vjerovati da cu ovaj mjesec biti mama. Kao da sam jučer vidjela plus na testu 😍😍😍
Da, bas brzo proslo... 😍😍
Hedgehog ja na desni se ni ne trudim jedino ako bas otrnem previše na livom pa mi triba duže da se malo cirkulacija vrati. Al da je roštiljanje, bome je.
I muž jadan ne more normalno spavat od mene al eto mi smo na to navikli s obzirom da micica nas ne pusta da spavamo bez nekoliko budjenja.
Da, bas smo na sitno pali. Prodje vrime. Samo vise ne znan bi li rekla brzo ili sporo, ovisi kakav mi je dan. 😆
Mc_mouse mene bas bilo stra da me ne uvati sinoć. Nije mi bilo ni malo svejedno. A misec tako jako svitlio da se u 3 poslijeponoci vani sve vidilo ko da rasvjeta svitli. Bas je bio neki jaki. 😂
Yel ti uzmi potvrdu i nadaj se najboljem. Nemaš šta izgubit. Ako ne probaš nećeš ni dobit.😉
A dolatin su meni dali nakon sto je drip počeo djelovat. To ću ovaj put odbit sigurno. Prvi put me nisu ni pitali nit rekli šta mi daju tako da nisan se ni mogla usprotivit.
Sto se spavanja tice, spavam dobro osim sto sam ko kornjaca kad se trebam okrenut na drugi bok pocnem mlatarat bespomocno rukama a ne idem ni livo ni desno.... Muz mi je komedija, kad se dizem u noci za wc onda mi on pogura dupe rukama da se lakse dignem 😂😂😂 sricom pa se dizem samo 1 max 2 tokom noci
Dobar dan cure......kad vas citam malo mi fali busina al neka je moja misica tu,nocas sam vas se sjetila jer je bio pun mjesec sitno cure brojite bit ce to sve ok😘Yel draga kako si mi?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hedgehog ja sam u 10 do 9 naručena,al možda se i sretnemo!! Normalno da se sjećam šifre sa čokoladicama 😂
E a u petak sam bila naručena u pol 9 i obavila sam sve u roku sat vremena išlo je ful brzo
Mc Mouse ja isto tak jedva čekam taj utorak da vidim,javim vam obavezno 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji