Hedgehog ček njoj se muž nije diga da sidne nego tvoj muž??? Hahahaha Baaaas lipo. Ja od stida ne bi sila. Mislin Boze dragi pa šta sve covik neće dozivit 😵
Mc_mouse bome bit će to veliki dečko. Još tjedan dana do termina a ako ne krene.... samo ne mora značiti da će tako brzo nastaviti rasti. Kod nas je od 36-38 tt dobio samo 150g a sad 38-39 200g. Nema tu nekog pravila.
Nadam se da će sad malo stat čisto da tebi bude lakse. Al stvarno sve pohvale za doktora i razuman pristup.
Iako kilaža bebe ne mora znacit težinu poroda. Tu su neke cure radjale sa preko 3,5kg bez problema a nekima je sa 3kg bilo kaos. Ako se babice i doktor lipo pobrinu za tebe može to bit skroz dobro. Samo hrabro! 😊😉
4600??? Pa koliko ce bit do kraja onda??Mcmouse mislim kad vidis ovo da je tvoje onda macji kasalj a vidim da ste jednako trudne. Hope jel ti prvo dijete? Ja bi svim silama trazila carski jer bome to ce ipak bit beba od 5 kila! Moj je u 36.tjesnu procjenjen na 3200 i receno mi je da ce 4 i vise ako dode do samog kraja al mislim da si ti rekorder po tezini bebe.
Jesi otvorena? Jel ti moze krenut prije porod?
url=https://daisypath.com]
Hope mislim da si savršen kandidat za carski. Prva trudnoća i to preko 4,5kg e to čak ni St mislim ne šalje na prirodan porod.
Al zašto nisi pitala doktora odmah da pričate o tom jer mislim 39tt si i nemaš šta čekati? A da se vratiš i sačekas doktora i pitaš? Mislim ako je neki normalan da će razumin tvoju brigu.
Iskreno mislim da bi moglo biti da si ipak imala gestacijski dijab jer za prvu bebu je to stvarno velika beba. Čak ako si i jako visoka i jače sportske gradje mislim da je to stvarno popriličan bebač.
Mc mouse,i ja sam.bila.u panici kad mi je ginekokig rekao za kilazu P. Mislila sam da cu biti rezana od-do jer je velik, a kad na kraju, nisam rezana uooce i imam 2 minijaturna unutarnja sava koja uopce nisam osjecala i od drugog dana poroda sam imala osjecaj kao da nisam ni rodila 😄 P je roden s 3965 g i 53 cm i ishod poroda je bio odlican, a L je bio 3300 g i 50 cm pa sam rezana i opiravak mi je bio dugacak. Tako da, ocito to nije pravilo. Nadam se da ce ti i porod i oporavak biti odlican kao i meni s P 😊
Cure moje evo mene sa pregleda,obavila sam vaganje,tlak,pregled,CTG i onda sam išla na ultrazvuk,Ugl sve je Okej al beba je velika (mislim znam da je cijelo vrijeme veći za 10 dana)-i uvijek mi je moj dok reko da je to u granicama normale,al uvijek s tak čude da se ja preplasim!! I sad na ultrazvuku su mi rekli beba teška 4600 (+- 200) u 39 tjednu,cure moje ja sam u panici od straha i svega pa 4600 😱😱😱😱 ja sam izbezumljena al ono totalno!! Ima li koja da me utjesi 🙈 dal se sa tom kilažom ide na carski? Ana jer ti znaš kak ide u Petrovoj to sa velikom bebom!! Šećer mi je na granici bio 5.1. moj gin nije to smatrao alarmantno nego je rekao samo pripazit malo na prehranu!! Uglavnom u utorak mi je drugi pregled pa ću pitat doktora al do tad sam jako u panici 😶😶
Bomeee velika beba 😊 moju frendivu su porodili prirodno s malim od 4800 g a ona je doslovno kost i koza i sva sitna.
Piše mi u nalazu cerviks 1.clanak,smekšan,sakroponiran,uloziv za jagodicu prsta! Kaj to znaci?
Hope znaci da si zatvorena skroz. Čak ti se ni cerviks nije smanjio. Stvarno mislim da te šalju na CR.
I promini svog gina jer covik je to triba vidit da je tako velika beba i poslat te opet na test za gestacijski.
Piše mi u nalazu cerviks 1.clanak,smekšan,sakroponiran,uloziv za jagodicu prsta! Kaj to znaci?
Takav ti je meni nalaz od 26.tjedna trudnoce. Ka sta je Mamuka rekla,zatvorena si.
url=https://daisypath.com]
Ajme cure sad me tak strah,vratila sam se doma iz TA i sad bi se najrađe vratila tamo i išla pitat jer ne znam kaj da radim!! Kontrola mi je u utorak kad ću bit 39+3 jer mi kasno do tad cekat? Sad mi nema ni nikog doma da odem do Petrove a ne znam ni do kad radi trudnička ambulanta,do pol 3 mislim
Ajme kako me strah sad 😱😶
A zakaj npr doktor koji je radio ultrazvuk ne napise nešto za carski,il se njega uopce ne pita? Ko će to odlučiti? Doktor kod kojeg dođem na pregled ili? Ajme majko mila 😩
Sortiraj odgovore
Najstariji