Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    22. Listopad 2017. 20:20

Yel

Aurora, tri psa imas? Jesu u stanu?
    Da fale i svekici…
    Issss strah me kak cu sve to hendlat. Svi se razbljeze, rade, svekar u mirovini al je aktivan oko dr stvari, stalno nekam ide…
    Treba odrzavat kucu za nas 5, bebu, dva cucka…i ucit za ispite (sto bi realno i mogla da se ne razbacam po 

I ti ces Yel kao ja iz rodilista pravac wc skoljka,cetka i udri ribat a samo me cetiri dana nije bilo😨

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    22. Listopad 2017. 20:56

Yel da, jednu kuju i dva mala koji bas i nisu tako mali!
    I to jack russel terijeri uzas, a do nas zivi stric od m i on ima jednog terijera i jednog jazavcara! Kad se oni krenu klati preko ograde! Ne podnose se dvije kuje! Meni i Uni tu bas i nema spavanja preko dana :/

Barkleys
    22. Listopad 2017. 20:57

Aurora - slika je zakon!
    Sanjchi - u koliko sati ti je pregled? Držim figeeee! :*

Barkleys
    22. Listopad 2017. 20:59

Ajme Mamuka - izgledaš fenomenalno...
    Bbrletić - i mene zanima, jel ti se čini lakše sad nego prije 16.godina? Ipak sad si već prošla sve to, jel to ko vožnja bicikla? Samo se trebaš podsjetiti? :) 

Aurora1611
    22. Listopad 2017. 21:00

Sanjchi želim ti da bude brzo kao i meni! U jutro ostala na patologiji sljedece jutro poceli trudovi! 
    Mebi bas i nije bilo lijepo dolje lezati, sve ovisi s kim budes u sobi! Ponesi si puno wc papira jer ga nema ni na patologiji ni kasnije kad odes u rodiliste! Imas jednu sestru crvenu na patologiji koja bas i nije ugodna, pripremi se! Dizanje ti je dolje u 7 mjerenje temp,tlaka pa jelo pa vizita! 
    I naravno i porod ti zelim kao moj ili jos brzi 😂😂

Barkleys
    22. Listopad 2017. 21:02

P. S. mogu ja preuzeti popis, bar dok ne rodim, a ja sam za cca. mjesec dana... Jedino se unaprijed ispričavam ako mi se uvećaju smajlići. To mi se zna dogoditi. :D

[OBRISANO] 22. Listopad 2017. 21:05

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    22. Listopad 2017. 21:17

sanjchi255

Tnx Yel😘
    Hedgehog, idem u bolnicu da ostanem do poroda, nije samo pregled😀
    Aurora, hvala za info..nije mi bed za budenje, ionako se ustajem i doma rano..a sad, valjda cu imat dobru cimi😧 wc papira sam za sad spakirala dvije role, pa ce dragi donjjet jos po potrebi..a i maramica ima tako da😅 vizita-kaj rade? Jel te gledaju ili kaj?

Joj ja sam shvatila kao pregled, pa kao ako će trebat da će te zadržati... Joj, joj, joj. Bit će sve okej. Jesi uzbuđena? Ajme, ajme, znači definitivno odlaziiiiš? 

[OBRISANO] 22. Listopad 2017. 21:19

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Aurora1611
    22. Listopad 2017. 21:20

Ma ne, pogledaju nalaze koje si radila u jutro, tlak, temp, nekad krv izvade, ctg i prokomentiraju to, pitaju kako si i tak.. osim ako te ne posalju na pregled ali mislim da nece jer ces ga obaviti u jutro! Tebi ce mozda vadit krv i urin radi proteina 😊 ponesi si i nekaj za jest! 

Jer ti je ovo obrok tamo 😂😂 nit’ plakat nit’ se smijat haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI