Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    04. Studeni 2017. 09:48

E i što se tiče menstrualnih bolova, nemojte me sad sasut drvljem i kamenjem :D ali ja zapravo nikad nisam imala bolne M, pa ono načelno ne znam kako to boli. Vidim da svi kažu bol u donjem dijelu trbuha. Valjda ću znat prepoznat trudove. XD

mc_mouse
    04. Studeni 2017. 09:56

Hedgehog blago tebi, ja sam znala curiti po 14 dana, bolovi da bi padala u nesvijest 😰😰 a inače imam 50 kg max. I uvijek kao mlađoj mi je bilo fascinantno Kako punijim osobama traje menstruacija 3-4 dana i nista ih ne boli. Konstatacija je inače iz osnovne i srednje škole primjećene. Da netko nebi sad drvlje i kamenje na mene. 😂 Takva je jednostavno moja okolina bila. Slučajnost pretpostavljam. 

maca1510
    04. Studeni 2017. 10:02

Hedgehog

E i što se tiče menstrualnih bolova, nemojte me sad sasut drvljem i kamenjem :D ali ja zapravo nikad nisam imala bolne M, pa ono načelno ne znam kako to boli. Vidim da svi kažu bol u donjem dijelu trbuha. Valjda ću znat prepoznat trudove. XD

Ni ja takoder!! Neznam sta su to menstrualni bolovi zato me i strah poroda haha,kazu da boli kao to samo jace naravno a ja bome neznam sta je to🙈 

url=https://daisypath.com]

• Dolores123
    04. Studeni 2017. 10:11

Cure jel imate vi problem s mjehurom? Ja neznam dal je to pritisak ili sam se prehladila.ne pece me, povremeno malo boli i popijem lekadol i malo stane.

Giovi
    04. Studeni 2017. 10:25

Ja u zivotu nisam osjetila ni znala sta je to zgaravica do ovih zadnjih par mjeseci trudnoce...jos da malo prije toga jedem nesto ili sl bi rekla,ok od toga je...ali ovako...oko 19h vecerala,oko 23-00h zaspala i u 2:30h me probudi..od cega nemam pojma... ali tjesim se,jos malooooooo...
    A sto se tice menstrualnih bolova,mene je samo prvi dan menst. Bolilo ali znalo je biti jako tako da poznam tu bol,ali je jos nisam bas nesto osjetila...sinoc sam osjetila probadanje nekoliko puta nisko u zdjelici i to je to.
    Meni se danas bratic zeni i trebala sam ici na pir ali sam mu jos prije 15 dana rekla da ako dodjem da cu doci samo vidjeti ih i pozdraviti. Niti imam sta za obuci,niti mi se da kupovati nesto sto vise nikad necu obuci a niti imam snage...ja bi ovih zadnjih par dana samo spavallaaaaaaaaaaaaa...

Giovi
    04. Studeni 2017. 10:29

Dolores,ja sam na wc-u onoliko cesto koliko popijem...boli me samo ujutro kad se tokom noci prepuni pa mi je pritisak ujutro. U nocima kad odspavam u komadu...
    Najbolje ti je sto vise tekucine,caja i sl. Novine i sjediti na wc-u. Tako da i ako je kakva upalica da ju popiskis...

Hope
    04. Studeni 2017. 10:33

Giovi hvala na utjesi 🙈 ja se nadam da je fulo i da nije bas mali tak težak,jedino me zanima ako je to ta zadnja procijena dal će me slat na carski (to nisam htjela) al nakon ovak nečeg mislim da bi bilo najbolje!! 
    Mc Mouse tvojih 3500 mi zvuci predobro nakon mojih 4600 🙈
     Bas imam neki filing da će me u utorak ostavit i da će ili inducirat ili me na carski,sumnjam da će mi dat da prenesem sa tolikom bebom,kaj vi mislite?

Giovi
    04. Studeni 2017. 10:42

Hope ja sam stvarno uvjerena da nije toliki i da su krivo procjenili...
    A za carski ti nemam pojma...mislim da oni to u vecini slucajeva odluce na samom kraju i kad vec krene otvaranje,trudovi ili nesto sl.

• Dena1009
    04. Studeni 2017. 10:46

Curke, da vas utjesim. Meni je ginicka 30.8. rekla da malac tezi oko 3600g, a 4.9. V se rodio sa 3310g, tako da ne morate se bojati bez razloga. Nek su samo zivi i zdravi, cak nema ni pravila o laksem/tezem porodu, sve je to od zene do zene, pa cak i ista zena cesto ima 2 ili vise razlicitih poroda. 
    Yel nazalost nitko ti ne moze garantirati sa carskim da ce biti lakse, al nikad neznas kad ne probas, na tebi je da odlucis kakav porod zelis, al bitno je da sad ne mislis na strah. I kasnije misli na sebe, ti si najvaznija za svoju bebu i moras da se dobro oporavis i budes stabilna. Sve ce biti dobro.❤

url=https://lilypie.com]

• Mamuka
    04. Studeni 2017. 11:16

Cure mene ništa ne boli, osim sinoć malo prepone. Al to je zanemarivo s obzirom na tjedne, jelte. 😜
    Najgore mi je šta me bebač gnjavi i nema šanse da malo duže ležim na ledjima ili na desnom boku. Na desnom boku bas poludi tako da se za 15ak min moran okrenut. Čini mi se da mi je livi bok satran od ležanja i za 2-3 sata prvog sna šta uvatin poslije je neki polusan kad sve čujem. Ali jooooosss malo i gotovo! 😂
    Ma ne brinite cure, služit ćete trudove. I do sad je bilo cura koje je bilo strah oce skuzit pa su skužile bez problema. A mens bol su jaki jaki grčevi maternice. Nije ništa lipo ali ništa šta se ne more prizivit. Sve mi to moremo izdržat. 😉
    Hope mislim da će ti sad u uto definitivno rec šta i kako. Ako je beba tako velika mislim da im se neće Dat zezat sa prirodnim. A ovisno o doktoru koji ti bude možda ti ponovi uzv.
    Ali najbitnije od svega je da imas dobre doktore, iskusne i brizne i najbolje s njima lipo popričat i virovat im. Jer ipak oni najbolje znaju. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.