Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    04. Studeni 2017. 14:05

Yel ja sa sedativima neman iskustva nikakvog. Meni je anestezija kod zubara domet 😂
    Taj dolatin me spuca totalno. Nisam mogla oci otvorit nit samo mogla pričati, čak sam i malo čudno disala.
    Kao umiri te tj uslagira a sve čuješ i osjećaš, ne umanji bol trudova. I meni je bio to fuj osjećaj.
    S menom na porodu je bila prijateljica, inače specijalizantica hitne medicine i par puta je mislila da sam bez svijesti koliko sam bila umrtvljena.
    E da tako sad muž pored mene sidi a ja tako u balonu mislin da bi on crka od stra prije nego bi porod i počeo 😂
    Luce Hahahaha već te vidim kako se okrećeš. Odlična usporedba 😂
    Ja sam nekako uspila se ispraksirat da se okrenem bez da muza budim  da me okreće jer onda jadan bi ujutro na posa isa ko zombij. 

Hope
    04. Studeni 2017. 15:04

Yel tebi je ovo prva bebica?
    Kaj sam jedino ja dolje zacementirana? 😂 ima li uopce pravila da se prvorotke kasnije kreću otvarat ili sam ja jedina?? 😂😂😂😂

mc_mouse
    04. Studeni 2017. 15:09

Hope

Yel tebi je ovo prva bebica?
    Kaj sam jedino ja dolje zacementirana? 😂 ima li uopce pravila da se prvorotke kasnije kreću otvarat ili sam ja jedina?? 😂😂😂😂

I ja sam😂😂

• Mamuka
    04. Studeni 2017. 15:15

Razlika 35 i 37 ogromna al sad se ništa ne dogadja. Bar meni tako izgleda. Jedino možda sise imaju stalni rast 😂😂

• Barbi13
    04. Studeni 2017. 15:16

Hope

Yel tebi je ovo prva bebica?

Hope nema pravila mozda se budes brzo otvarala i sve brzo krene.......jedino sto cu vam ja rec kad vam dodje trud nemojte se kocit jer cete ga teze prodisat i ako ste u mogucnosti trazite pilates loptu super je jer sam se namjestala kako mi pase u trudu😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    04. Studeni 2017. 15:18

Mamuka

Razlika 35 i 37 ogromna al sad se ništa ne dogadja. Bar meni tako izgleda. Jedino možda sise imaju stalni rast 😂😂

Mamuka pa ti si samo busku dobila ma bas si ljepa trudnica......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    04. Studeni 2017. 15:24

Ja sam već mjesec dana otvorena za vršak jagodice prsta. A to mi je rekao ginekolog da znači da sam zatvorena. XD

luce <3
    04. Studeni 2017. 15:25

Mamuka super izgledas, samo si pupicu dobila...  
    Ja ne znam jesu li se meni sise u zadnjih par tjedana smanjile ili mi je stomak toliko narasta da su pale u drugi plan 😂😂

• Mamuka
    04. Studeni 2017. 15:32

Hvala cure! Al u plusu sam 13kg tako da ja računam kad rodim da ću min imat 70kg šta je na mojih 169cm puuuno. Al dobro, vise se ne opterećujem time jer ja pristat jest slatkiše jednostavno ne mogu. Nisam tako jaki karakter 😂😂
    Samo mi se ne čini da se taj moj stomak ne misli spuštat. Očito će bit prisilno spuštanje 😜
    Ma čak i prst otvoren je ko i zatvoren sad pred kraj. Neka od poznanica mi je rekla da je bila otvorena prst cili zadnji misec i na kraju je išla na carski. Nadam se da će kod nas bit drugačije. 😉
    Luce mislim da je stomak toliko narasta pa se sve od njeg čini manje. Al kad stomak nestane a nadodje mliko..... kakva Pamela kakvi li bakrači.... to će bit poprsje ko iz najžešćih duplerica 😂😂

luce <3
    04. Studeni 2017. 15:52

Mamuka

Al kad stomak nestane a nadodje mliko….. kakva Pamela kakvi li bakrači…. to će bit poprsje ko iz najžešćih duplerica 😂😂

Hahahahahaahaha manitasice 😂😂😂
    A sto se tice otvaranja, tako se i Sanjchi pocela otvarat ranije pa se jadna opet nacekala i napatila.... Nadam se da ce to u nas svih ic brze 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.