Yel Izgradili smo kat i uredili stan. Samo nam je centralno zajedničko i u tu prostoriju su stavili staru kuhinju pa se tu kuha jer kuhamo zajedno tj kad je sveki na sezoni ja a kad je ona kući ona. (Ukoliko smo uopće tu na selu. Jer smo sad godinu i pol bili ZG i St.)
Al svak ima svoj stan. Samo je ta prostorija/kuhinja u prizemlju odmah uz kuću/u sklopu kuće. A oni sebi već 3 god nisu kuhinju u stan naručili pa kako im je ta odmah par koraka od blagovaonice koriste je ko normalnu kuhinju samo eto moraš izac vani na terasu
za uc u tu prostoriju.
Evo meni u St nije hrana bila tako losa. Ne mogu rec da su porcije male. Možda bi ja tipa volila doručak malo veću porciju jer mi je to najdraži obrok u danu i volim se pošteno najest a poslije mi je svejedno štogod. Al u principu OK. Al čini mi se da mi je tada bilo svejedno pojela nešto ili ne od pustog uzbudjenja i euforije oko bebe. Bitno je da pijete dovoljno tekućine i da nešto pojedete zbog mlika. Ali posjete su svaki dan pa lako vam donesu ako vam ne bude pasalo. 😉

Cure moje evo mene,noćne ptice!! Zadnja 2 sata sam provela čitajući zaostatke na kutnoj u dnevnom,i sad kad sam upravo sve pročitala i došla do kraja sam skuzila da sam jako malo zapamtila ko je kaj pisao!! Al sam uspjela zapamtit da nam Sanjchi sutra ide na kontrolu i ostaje tamo dok mala Lucija ne odluci da je vrijeme 🤗🤗 tako da Sanjchi od srca ti zelim sreću i da nebudes dugo tamo nego da to sve krene sto prije,a ko zna možda i noćas vas odluci iznenadit 🙈🙈
Odnosi u obitelji sa roditeljima i braćom i sestrama,od Sanjchi i Yel,ne znam uopce kaj bi vam rekla osim toga da mi je bas bilo zao za pročitat kako vas život nije mazio,al zato cure moje sad kreće jedno pravo veselje i vjerujem doživotna sreca sa malim smotuljcima!!
Kaj se tiče mene vikend mi je bio tak bukiran i samo sam negdje jurila i zurila,jučer bili na rockasu od kuma,došli doma u pol 4 ujutro 😎 bilo je veselo!! Danas na ručak kod mojih,pa doma malo na kratko odmorit,pa na večeru kod muževih,pa do frendova na palačinke (zvučim kao da se žalim,al ne žalim se 😂)
Bolovi u leđima su sve jači i jači i tu i tamo se javi u trbuhu,ali dolje kod jajnika,ne znam dal je to normalno,ako netko zna? I zna me zabolit tipa dole Čučica (da se tak izrazim) al to tipa kad mijenjam pozu dok se okrećem u krevetu,i npr kad piskim osjećam kao neki pritisak u njoj. O boze oprostite na mom detaljnom opisu 😅😅
Kajanje (klasika kod mene u trudnoci,jednom dnevno) -prije je bilo 2 put minimalno (bas sam mali seronja 😂🙈💩)
I tak možda bi bilo najbolje da odem sad spat Tj bar Pokušat zaspat ako ću se uspjet namjestit 😳

Dobro jutro cure,sretno na pregledima,sanjchi nemoj zaboravit papuce kao ja😂al bitno da sam si stavila nescaffe u torbu😆

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ja sanjala da poslije Tonija jos jedna beba ide van, sakrila se pa je nisu vidjeli na UZV. Ajme predobro 😂😂😂😂😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji