Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    03. Studeni 2017. 21:48

barbs

Meni ginekolog nikada nije rekao s koliko bi se kg mogla beba roditi.. Mislim da to samo preopterećuje roditelje.
    Kako ste mi vi?
    Je l' ima novosti?

Haha, možda i bolje. A mi se sve brinemo. Il je premala kilaža il je prevelika :D

Nema novosti, ja sam primijetila da se zahukta par dana, tako je bilo ovo zadnje Belle, Ana, Ivana i Sanjchi a onda lijepo sve cure prvo ispratimo doma i na drugi forum. Pa onda par dana mira i opet  min.   3 odjednom. XD XD

Nisu se još cure vratile kući. Ne može novi porodi. Ne može. :D

mc_mouse
    03. Studeni 2017. 23:03

Mislim kad krenemo opet da ćemo sve roditi u tri dana 😂😂😂😂😂

Hope
    04. Studeni 2017. 00:21

Mc Mouse  ja sam negdje preskočila težinu Tonija,kaj su tebi rekli koliki je?

mc_mouse
    04. Studeni 2017. 04:08

Hope 3500 zasada. I svejedno mi je puno 😰😰

Barkleys
    04. Studeni 2017. 05:34

Yel

Jutro cure!

Sinoc me ostro probadalo dolje kroz samu sredinu. Kasnije menstr bolovi.
    Uspjels zaspat i sanjam da idem u ljekarnu po tablete protiv bolova i da se jedva mogu obu
    Probude me jaki bolovi kao da cu dobit.
    Sad se pokusavam smirit malo.
    (Tako isto me uhvatilo jucer predvecer pa se smirilo)
    Nije valjda da se nesto pocelo desavat 😑…
    Strah me jako

A da odeš na hitnu? 

Barkleys
    04. Studeni 2017. 05:56

Mislim i ja se svako jutro budim oko 5 jer ne mogu više ležati. Bole me prepone, zdjelica itd. I tako već tjednima, a i dalje sam zatvorena.  Ali čim se ustanem, malo prošetam, popijem čaj.... Bol prestane. Kada bi vidjela da je vrag odnio šalu otišla bi na hitnu. Za sad znam da će prestati. Pa se još ne uzrujavam oko toga XD XD 

mc_mouse
    04. Studeni 2017. 06:33

Ja imam menstrualne bolove često u zadnjih tjedan dana.... 

Giovi
    04. Studeni 2017. 08:26

Jutro cure...
    Tu na forumu,u samom pocetku je nekoj mamici doktor procjenio tezinu bebe pa se isto zabrinula a na kraju ispalo da je samo krivo procjenio...i to je mislim bilo za dosta krivo tako da  da se uopce nebi trebali previse zamarati sa time...biti ce to sve super na kraju vidjeti ce te...
    Meni doktor zadnjih par tjedana uopce ne mjeri bebu jer sam kaze,to su sve procjene koje nas samo mogu zbuniti. Bitno da bebica ima vode,da je osjetimo i da mirno cekamo taj Dan. 
    Tako da uzivajte u zadnjim danima bez zamaranja oko necega na sto ne mozete utjecati osim da budete sto mirnije...
    Mene sinoc oko 2:30h opet probudila takva zgaravica da sam u bunilu i polusnu hodala jedno 10tak min wc-kuhinja dok sam skuzila sta se uopce dogadja. A uz to me i zub poceo boliti i to zub koji sam bila popraviti prije 2 tjedna...sve po redu sam pickarala glupom zubaru! 

kleaiva
    04. Studeni 2017. 09:25

Joj i mene je zgaravica  sinoc mucila pa sam peglala nekih 2,5 sata, pa sam kosu prala i u 1 nikako zaspati😂 jutros u 7 klinci naravno vec na nogama otkako se sat promijenio😂
    Curke ja sam medu zadnjima na popisu termina...izgleda da cu tu sama sa sobom tipkati ako prenesem😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    04. Studeni 2017. 09:45

Giovi - suosjećam za zub. Ja sam već 2x bila na hitnoj zbog umnjaka. Kud sad baš da mi pamet raste xD a uopće ne znam kako ću ih ići vaditi kad rodim... A trebala bi čim prije... 
    Žgaravica - ajme jadne, da kucnem u drvo, stvarno nikad u životu s tim nisam imala problema, žgaravica i mučnine su valjda jedina stvar koja me zaobišla u T.
    Kleaiva - ma dolazit ćemo ti mi i tu... Hahaha. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.