Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    03. Studeni 2017. 01:16

Yel ja sam prije nekih malo manje od godinu dana bila na pregledu kod doktora Ledera,kod njega privatno! Ugl čula sam da je stvarno dobar doktor al meni isto nije sjeo,i od tad isto nisam išla vise kod njega!!malo je grublji ali vjerujem da zna kaj radi,al eto on meni nije pasao i nisam vise išla tamo!! Moja prijateljica je rodila u Merkuru i cijelu trudnicu je vodila kod njega privatno i ona je zadovoljna,pogotovo jer je na početku T imala nekih problema!! Tako da ko će ga znat na kraju!!
    Mamuka znaci vratili su te doma,al dobro gle sljedi tjedan je tvoj definitivno 💪🏻 Imam neki filing 😂
    Evelin je prekrasno prekrasno ime (ne sjećam se čija će se curka tak zvat) 😍
    Ana kak misliš da u Petrovoj imamo dovoljno vremena da operemo kosu?😂😂 kaj nisu bebe cijelo vrijeme sa nama?
    Cure ja sutra na pregled,malo me panika 🙈🙈

maca1510
    03. Studeni 2017. 07:33

Mamuka-a svakako ,doktor zna najbolje. Mozda racuna posto ti je drugo dite da ce to ic ekspresno ako on malo potakne, a i da te ne voza svaki drugi dan na plodnu vodu kad nisi iz Splita. Ugl bebac brzo stizeee 😀😀
    Sanjchi- bas mi je drago da ides kuci vise,da napokon odmoris u svom okruzenju! Prosla si ajme put do svoje Lucije al sad uzivajte maksimalno!
    Yel- a ti si stvarno prosla sta se kaze sito i reseto u trudnoci. Ja ti se divin majke mi. Ja bi odavno na zivce obolila. Nikakk da ti zasja sunce. Idi i trazi da to daju potvrdu za carski, jer virujen da ti je svega vec puna kapa a da ti je ogroman strah! Je bolit ce oporavak ali vidim da boli i nakon prirodnog isto,pogotovo ako se desi ko sanjchi da vise od 24h sata zena rada. 
    Sretno na pregledima i javite 😘😘

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    03. Studeni 2017. 07:48

Hope sritno na pregledu! Al nema te šta bit strah. Jedino ti mogu rec otvorena si i ostaješ ili vidimo se za par dana. Bit će to super, ne brini 😉
    Yel kad te tako panika hvata onda nemaš šta nego po potvrdu i mirne duše čekaj porod. Svaki oporavak ima svojih zaj..a al prodje to sve. Bitnije od toga je da si ti psihički dobro pa će i beba bit zadovoljnija i mirnija. 😉😉
    Sanjchi mislin da te Luca već zeza. 😂
    Nije joj neudobno nego hoće mamu. Ovako dok je pored tebe osjeća tvoj miris i toplinu i zato je mirna. To su male lisice i od prvih dana nas zezaju. 😆
    Super sto ćete kući. Eto ipak ste vikend kod kuće. Pa nije to bilo tako strašno sve skupa. Sve je dobro sto se dobro završi 😊
    Maca ako sam doktora dobro skužila do kraja sljedećeg tjedna to je to. Ako sam ga dobro skužila. 😁

• Barbi13
    03. Studeni 2017. 08:02

Dobro jutro curke,sanjchi napokon kuci ajde super....Yel draga znam da ti je dosta a jos malo i evo tvoje male struce....ako budes isla na carski oces ici kod svojih?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    03. Studeni 2017. 08:26

Cure koje danas imaju pregled sretnoooooo😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mamuka
    03. Studeni 2017. 08:30

Yel tražit pomoć ne znaci bit slabić. Zašto???
    Ženo draga da sam pola toga prošla šta si ti u ovih zadnjih par miseci mislin da bi ispalila. Sorry al meni je sve to skupa stvarno previše. I u normalnom stanju a kamoli trudnoći.
    Zato nemoj razmišljati na taj način slabić ili ne, jer to sigurno nisi. Da jesi davno bi ti otišla od tud ća.
    Napravi onako kako misliš da će tebi bit najlakše i da će ti bit oporavak lakši jer dolazi beba koja te triba i kojoj si ti sve. Misli samo na to sto će vama dvoje bit lakse. Sve drugo je stvarno nebitno.
    To za epi ti stvarno ne znam. Idi do psihicke i lipo popričajte i vidi šta ti ona može pomoći i kakvu preporuku napisati. Olakšaj sebi koliko možeš.😉

Nina2512
    03. Studeni 2017. 08:38

Hope..ne,nisu bebe s nama cijelo vrijeme..oni ih uzmu pola sata prije posjeta i vracaju natrag sat vremena nakon posjeta,onda ih opet uzimaju oko 23h da ih okupaju i sad ovisi o tebi da li hoces da ju ostave kod sebe preko noci ili da ju vrate k tebi nakon kupanja-to bude oko ponoci.znaci imas rupe u danu u kojima stignes oprati kosu😁

maca1510
    03. Studeni 2017. 09:46

sanjchi255

Yel, nisam jos bila na WCu…sve me strah kad me uhvati…tesko mi je dic se iz kreveta nekad a kamoli obavit to😨😱😱 a ovo za psihicku i epi, odmah trazi preporuku😂😂😂 inace ces pozalit..da je ovdje daju, uzela bi odma 3 a ne samo 1😅
    Mamuka, da…zeza ona..nastavlja istim tempom kao u trbuhu..e jucer cim ju jr dragi primio u ruke, prestala jr plakat…i gledala ga je ko hipnotizirana😄😆
    Maca, napokon daaaa😁 a kad se tvoj muz vraca s broda?

Za 8 dana se vraca 😀😀😀😀 

url=https://daisypath.com]

kleaiva
    03. Studeni 2017. 10:06

Yel...drzi se! Nitko te ne moze prisiliti na ono sto ne zelis, a dijete nekako mora van.
    Sto se epiduralne tice...meni su je na orvom porodu nudili odmah, bila otvorena jedan prst tako da nije ni to problem. Druga zena je dobivala epiduralnu isto od pocetka tako da ne znam za tu filozofiju s 5 cm otvaranja... kad sam se ja otvorila 5 cm onda mi je rekla da mi vise ni ne treba😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    03. Studeni 2017. 10:10

Curke ja si konacno spremam stvari za bolnicu i za bebu perem😂 cak se i muz primio posla po kuci...odjednom sve pomaze i samo vice da jedva ceka Bozic jer ce se beba vec roditi i on ce biti na kolektivnom 2 tj. a i klinci ce bit s nama na godisnjem tako da cemo bas uzivati.
    Sad ga pripremam za porod😂 veli on meni da ga nitko nece na silu unutra naterati...hahahaha. 
    Sad sam tek ja shvatila da sam ga oba puta prije ja stjerala prakticki pa ovaj put necu bit luda😂  ako ne moze biti unutra onda nek sjedi u cekaoni ispred dok ne rodim😂 to mu je prihvatljivo😂😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.