Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 22. Listopad 2017. 11:54

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

22. Listopad 2017. 12:01

Maca, slazem se sa Sanjchi, svi mi planiramo jedno pa se to sve okrene ;) 
    Sanjchi, ja nemrem preuzet popis jer mi lap u kvaru a ne znam kak cu s moba :/
    Ja mislim da ces ti direkt u rodiliste....:D Neka, bolje da se sama tak ocistis! I odlicno za vrtice, ja se sve bojala kolko to traje, al to su kratko valjda samo te igraonice za klince do 3 god

22. Listopad 2017. 12:03

Ja se osjecam blagoslovljeno radi trudnocd iako mi sad na kraju isto dosta toga tesko i svakako, al kad vidim koliko ima parova koji se bore s neplodnoscu i slicno, zbilja je covjek sretan da nema takvih problema. Jako puno njih je okrenuto samo karijeri, onda dok se sjete da bi djecu vec dodu godine pa je isto teze...:/

[OBRISANO] 22. Listopad 2017. 12:03

22. Listopad 2017. 12:05

Ja mislim da ce Luce ko svicarski sat, tocno na termin hehehehe. Jel te trema hvata?

[OBRISANO] 22. Listopad 2017. 12:06

[OBRISANO] 22. Listopad 2017. 12:08

maca1510
    22. Listopad 2017. 12:10

mamisita27

Ja se osjecam blagoslovljeno radi trudnocd iako mi sad na kraju isto dosta toga tesko i svakako, al kad vidim koliko ima parova koji se bore s neplodnoscu i slicno, zbilja je covjek sretan da nema takvih problema. Jako puno njih je okrenuto samo karijeri, onda dok se sjete da bi djecu vec dodu godine pa je isto teze…:/

Zbog toga mi je i grozno sta ovo uopce govorim. Znam koliko njih se bori za dobit dijete, mi smo bas planirali i iz prve uspjelo. Stvarno sam bila prestretna i sad sam daleko od toga, ali samo kazem kako sam mislila da cu se ono blazeno osjecat kako kazu a meni je bas obratno. I zao mi je zbog toga al samo kazem kako je 😞 
    Taman na tlc gledam kako je zena nakon 8 god pokusavanja uspjela ostat trudna pa mi dode da sama sebe plesnem kako uopce ovo mogu govorit.
    Nadam se da ovo govore hormoni iz mene 😂

url=https://daisypath.com]

[OBRISANO] 22. Listopad 2017. 12:13

• Barbi13
    22. Listopad 2017. 12:32

Ja sam sa fazom radjanja zavrsila,meni pomalo klimaks kuca na vrata😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI