(Jel moguce da sire a da ne kazu nista? Na pregledu?
Prosli tjedan nisam ni osjetila pregled, krace je i trajalo, dok je danas bilo neko rostanje?)
Ma nista ne govore Yel,i kad pitas ne kazu rijetko da ce ti neko objasnit.....kad sam rodila niko ti nis ne kaze molis boga da ne moras zvonit a narocito nocu vizita dodje i prodje...
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Yel,ja se nadam da sirenje rukom neces osjetit. To je bolnije od bilo kojeg truda! Ja imam losa iskustva sa sirenjem i jednom doktoricom na svarci u karlovcu. Radjala sam prije skoro godinu dana i jos uvijek mi je to u ruznom sjecanju jer mi se isto oduzio porod jako i zakomplicirao ali nista od tog me nije bolilo kao kad je gurala ruke u mene i stiskala vodenjak te me sirila!!!!!! To je zbilja bol, tako da trudovi su peace of cake..
Yel ja sam si spremila za tuširanje sebe - iz Mullera hipov baby gel ali putno pakiranje. Pa cu njega koristiti.
Bbrletic! Kako si osjecala to sirenje?
Jel ti isla sluz nakon tog pregleda?
Cure, suhi sampon u spreju! Super stvar!
Ja sam si pripremila gel za tusiranje, cisto malo da zapjenim, nebi bilo lose koristit neki za bebe, mozda?
Osjecam se ko da me netko prebio, kao kad imas temp.
Mozda od klavocina..
Kad me gledao sirio je ruku znala sam sta radi poslje toga mi je pocelo lagano krvarenje sa sluzi….jako neugodno
Nadam se da ovo i ostalo jos gore necu doživjeti. Ajme
Hedgehog ja sam nosila i sampon i gel, sestra koja je isla samnom na prvo tusiranje (odmah poslije poroda) je rekla da se normalno otusiram s gelom za tusiranje! Samo dolje sto hladnijom vodom da prije prestane krvarenje!
Sto se tice kose iskreno nisam imala ju vremena prati jer je beba bila stalno samnom ali sam si sampon ponesla u slucaju! Cimi kojoj je beba bila na suncanju je i kosu prala!
Sanjchi kakve su ti sestre u rodilistu? I cimerice 😂
Aurora sori, tnx tebi, preko mobitela sam samo preletila mislila sam da je Ana pisala! :)
Giovi- zapravo baš fora da vam dođe ranije…
Tuširanje u bolnici- e imam malo blesavo pitanje, sad sam se sjetila da mi je frendica pričala kad sam parkirala torbu za rodilište da od stvari za osobnu higijenu mi je dovoljno četkica i pasta, jer kao tuširaš se samo vodom, a na pranje kose zaboravi. E SAD, ne mislim ja stavljat regenerator, raditi maske i 5x dnevno čistiti lice (to mi se neda ni inače XD) ali malo me zbunila. Kužim ja da ranu dolje ispireš samo vodom, ali kaj ti ne treba gel za tuširanje samo malo za ispod pazuha i slično. Nekako mi nije baš najhigijenično samo vodom. :D
Ma to je glupost,naravno da si uzmi gel za tusiranje,mozes i sampon..ti ces biti u petrovoj i tu si stignes i oprati kosu i otusirati se kad bebe nisu s vama u sobi..
E da,u vezi posjeta da vam jos napisem..moze doci samo jedna osoba,bebe tad nisu u sobi,a onaj ko dode u posjetu moze vidjeti bebu ,ali na par sekundi mu je sestre pokazu
Ivchy, zao mi je sto si to prosla…citas i boli…
Navodno caj od maline otvara, fizicke aktivnosti, sex (iako onu stvar ne zelim blizu sebe trenutno)?
E sex je najbolji gel,u subotu se keksnula a ponedeljak 3 prsta otvorena....zato cure u terminu samo keks😍😍
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic! Kako si osjecala to sirenje?
Jel ti isla sluz nakon tog pregleda?
Cure, suhi sampon u spreju! Super stvar!
Ja sam si pripremila gel za tusiranje, cisto malo da zapjenim, nebi bilo lose koristit neki za bebe, mozda?
Osjecam se ko da me netko prebio, kao kad imas temp.
Mozda od klavocina..
Kad me gledao sirio je ruku znala sam sta radi poslje toga mi je pocelo lagano krvarenje sa sluzi….jako neugodno
Tako je i meni radio,i ja sam odmah nakon toga dobila prve trudove,bolilo je kad mi je to radio
Mi se vraćamo kući. Jedva prst otvorena. U tjedan dana ništa se maklo nije a nije da nisam poduzela sve da to krene. 😉
Bebač sad 3350g i sad je u 6 dana dobio vise nego u prethodnih 16 pa ti budi pametan. I da, kad sam legla za ctg počeo je standard divljat pa je sestra 2 puta dolazila i gledala jer je ctg pista ko lud. Kaže sestra neka živahna beba, kako li će bit s njim veselo. 😜
Doktor je reka da se vidimo u sridu i da bi on to pokuša malo požuriti jer misli da to neće ic bas brzo. I sad čitam o ovom otvaranju!!!! 😵😵😵😵 ja to ne želim!!! Doktor je na glasu ko jako pažljiv i brižan i jako stručan pa se nadam da ipak ne planira to radit. Stvarno ne želim to. Ako kaže da će to odbit ću.
Sad kad sam pročitala o ovom ručnom širenju rekla sam
muzu da ću ga iskoristit maximalno. Bilo mu drago ili ne. 😂😂😂
Hvala Ana. Ajme baš mi je drago da mi može netko prenijeti friško iz Petrove. :* :*
Ajme ovo za širenje zvuči ko scene iz horor filmova :O :O
E a što se tiče sredstava za tuširanje i dezodoransa itd. Nama je patronažna na tečaju rekla da se u početku držimo jedno te iste marke proizvoda, da bebe povezuju miris s majkom i da je to jako bitno u prvim danima... A to sam zapravo i negdje čitala... Pa sam ja već sebi pripremila sve svoje ali putne verzije, manja pakiranja... Ma očito svaka bolnica, sestra i svi vode svako svoju politiku... XD
Sortiraj odgovore
Najstariji