Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    31. Listopad 2017. 23:33

sanjchi255

Uzasno me boli…sad sam opwt bila na pregledu…3 prsta otvorena…jos nisam za gore, kaze doktor

Mene je dr Rebic pregledao i rekao da sam otvorena za dlan tek tad sam isla u rađaonu! Znaci jos malo Sanjchi mozes ti to! Svi jedva cekamo Lucu 😘

• Mamuka
    31. Listopad 2017. 23:36

A joj Sanjchi oni bas to rastežu. A ne vidim čemu.
    Nadam se da će se uskoro to ubrzati da te ne izmori previše prije finala kad će ti snaga bas tribat. Drži se!! ❤️
    Mene su poslali u box sa 3 prsta i uključili drip vrlo brzo. Moji trudovi su bili lagani  skroz al nisam se ni otvarala a plodna voda je iscurila. Doduše nije išlo tako brzo ni uz drip na max al nisu razvlačili nego su išli da me sto prije riješe jer u St je prosijek po smjeni cca 10 poroda pa se njima bas ne da previše čekati, pogotovo u noćnoj smjeni. 

• Barbi13
    31. Listopad 2017. 23:41

A sanjchi drz seee.....trebali su odmah drip i spasmax tako su meni dali i sibnuli na 10 kapi dripa a brzo i na 20 i zacas je bilo gotovo,a zlato izdrzi🤗

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    31. Listopad 2017. 23:55

Yel

Ovdje je normabel kao vitamin 😛, stvarno ga dijele trudnicama sakom i kapom.
    Ja ga pijem par mjeseci sto zbog kontrakcija i kao zamjenski lijek za panicne.
    Frendica koja je tri mj cuvala trudnocu u bolnici, veli da su njih, rizicne, filali do 30 mg po danu (al to su bas ekstremni slucajevi i vecinom trudnice koje su tesko zatrudnile pa jos ns to komplikacije…)
    Moja dr je lezala u bolnici isto tri mjeseca na 10 mg normabela.
    Koliko znam, to je diazepam, za opustanje (i misica i zivceka)
    Meni je dr u TA rekla da ponesem terapiju na porod…hm

A moja Yel samo sopaju tabletama,meni su kod panicnih napada dali xanax i pila sam dugo ubilo volju za sexom pa sam se bivsem morala pravdat da ga ne varam jojjjj uzas a kad sam ga prestala skroz uzimat e tad je nastalo sra..koje sam probleme imala da nisam ni u autobus smjela uc ak je guzva jer bi ostajala bez zraka i morala sam van katastrofa

Leptirica.com

mc_mouse
    01. Studeni 2017. 00:43

Sanjchi izdrziiiiiii, ja u panici kao da idem ja rađati 🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀

Hope
    01. Studeni 2017. 00:56

Ajme Sanjchi još malkice,jesi zvala muza? Dolazi ti pravit društvo uskoro ili? ❤️😍 tik tak tik tak ajmoooo Luceeeee

barbs
    01. Studeni 2017. 01:13

Sanjchi, toooooocno znam kako ti jeeeed  Maaalooo po maaaalo i meni su pojacavali trudove i bolilo je ko sam vrag... ja sam isla u box sa 4-5 prsta otvore

Aurora1611
    01. Studeni 2017. 03:39

Sanjchi kakva je situacija? ❤️❤️

• Mamuka
    01. Studeni 2017. 04:33

Hahahahaha Sanjchi tijekom trudova ne razmišljaj o drugom ditetu 😂😂
    Bit će to dobro. Izdrži još malo i evo Luce 😉

• Barbi13
    01. Studeni 2017. 04:53

Jutro cure ima li sta novog?sanjchiiiiii.....a dobra si za drugo dijete😆

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.