Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    01. Studeni 2017. 11:58

Ana - puno hvala. Vidjela sam da si pitala na jesenskim mamama za šav od reza. Meni je frendica savjetovala da osim s vodom, koristim i čaj od hrastove kore. Da s tim ispirem, stavljam obloge i sl. Svi se kao kunu da to pomaže. Ako ti je "dosadno" (hahahahah) malo si to proguglaj, pa vidi da ti ga kupe kad dođeš doma. Možda stvarno toliko pomaže. Ja ću isto probat. Pa ćemo vidjeti. 

• Barbi13
    01. Studeni 2017. 12:02

Sanjchi se nije javila a nadam se da je rodila i da se mazi sa Lucijom

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Nina2512
    01. Studeni 2017. 12:11

Da,tu su sestre stvarno super..ima ih par naravano koje nisu bas preljubazne,al opet ti pomognu
    Hedgehog hvala ti,probat cu to bas kad dodem doma

Aurora1611
    01. Studeni 2017. 12:13

Bbrletic ja isto cijelo vrijeme razmisljam o Sanjchi kako je! Ja se nadam da se sad zasluzeno odmara s Lucom 😊

• sretna
    01. Studeni 2017. 12:44

Ana2711

Da,tu su sestre stvarno super..ima ih par naravano koje nisu bas preljubazne,al opet ti pomognu
    Hedgehog hvala ti,probat cu to bas kad dodem doma

Za sav ti je super vioplex-t sprej. To je zamjena za bivacin sprej. Lijepo hladi i susi ranu. Mene je nakon prvog poroda spasio 😊

Barkleys
    01. Studeni 2017. 13:01

E a jel netko koristio octenisept za ranu dolje? Pročitala sam da su neke žene i to koristile? 

Marijana12345
    01. Studeni 2017. 13:09

Sanjchi suosjecam... tak je i meni bilo... nakon 12mucenja tek dobila epi... ne kuzim zasto ju u Sisku ne daju, pa zar to toliko kosta? A koliko placamo dopunsko... ma uzas!

Marijana12345
    01. Studeni 2017. 13:10

12h mucenja. Nadam se da je bar izgon bio brz i da se vec oporavljas s malenom

01. Studeni 2017. 13:20

Hedgehog

E a jel netko koristio octenisept za ranu dolje? Pročitala sam da su neke žene i to koristile?

Ja sam par puta naspricala al nikakve koristi. Meni se rana bas upalila. Kako sam puno ustajala i naprezala se. Onda sam koristila ovo. I cesto prala. I brze je proslo. 

• sretna
    01. Studeni 2017. 13:21

Hedgehog

Mozes i to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.