Ana - puno hvala. Vidjela sam da si pitala na jesenskim mamama za šav od reza. Meni je frendica savjetovala da osim s vodom, koristim i čaj od hrastove kore. Da s tim ispirem, stavljam obloge i sl. Svi se kao kunu da to pomaže. Ako ti je "dosadno" (hahahahah) malo si to proguglaj, pa vidi da ti ga kupe kad dođeš doma. Možda stvarno toliko pomaže. Ja ću isto probat. Pa ćemo vidjeti.
Sanjchi se nije javila a nadam se da je rodila i da se mazi sa Lucijom
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Da,tu su sestre stvarno super..ima ih par naravano koje nisu bas preljubazne,al opet ti pomognu
Hedgehog hvala ti,probat cu to bas kad dodem doma
Bbrletic ja isto cijelo vrijeme razmisljam o Sanjchi kako je! Ja se nadam da se sad zasluzeno odmara s Lucom 😊
Da,tu su sestre stvarno super..ima ih par naravano koje nisu bas preljubazne,al opet ti pomognu
Hedgehog hvala ti,probat cu to bas kad dodem doma
Za sav ti je super vioplex-t sprej. To je zamjena za bivacin sprej. Lijepo hladi i susi ranu. Mene je nakon prvog poroda spasio 😊
E a jel netko koristio octenisept za ranu dolje? Pročitala sam da su neke žene i to koristile?
Sanjchi suosjecam... tak je i meni bilo... nakon 12mucenja tek dobila epi... ne kuzim zasto ju u Sisku ne daju, pa zar to toliko kosta? A koliko placamo dopunsko... ma uzas!
12h mucenja. Nadam se da je bar izgon bio brz i da se vec oporavljas s malenom
E a jel netko koristio octenisept za ranu dolje? Pročitala sam da su neke žene i to koristile?
Ja sam par puta naspricala al nikakve koristi. Meni se rana bas upalila. Kako sam puno ustajala i naprezala se. Onda sam koristila ovo. I cesto prala. I brze je proslo.
Mozes i to.
Sortiraj odgovore
Najstariji